Sådan udfører du fejlfinding ved problemer med forbindelsen til Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE er designet til at forbedre din lytteoplevelse, samtidig med at de tilbyder førsteklasses lydkvalitet og avancerede funktioner. Hvis du imidlertid oplever tilfælde, hvor lyden utilsigtet forbindes til dine øretelefoner, selv når de ikke er i brug, eller dine øretelefoner ikke forbindes til opladningsetuiet, findes der et par enkle løsninger.

Et par Galaxy Buds FE med deres opladningsetui.

Der er situationer, hvor din lyd utilsigtet kan blive rettet mod dine Galaxy Buds FE, når du ikke har dem på, eller når du kun har én øretelefon på. For eksempel:

• Musikken kan stadig høres gennem øretelefonerne, selvom du har taget dem ud af ørerne.
  • Opkald bliver omdirigeret til dine øretelefoner, når du ikke har dem på.
  • Du besvarer et opkald, mens du har én øretelefon i øret, men personen, som ringer, kan ikke høre dig.
  • Støjkontroller (aktiv støjreduktion, omgivende lyd) aktiveres, når kun én øretelefon er i brug.
Galaxy Buds FE efterladt på en overflade i stedet for at opbevares i etuiet.

Løsningen i hver af disse situationer er den samme - tjek hvor du lagde dine Galaxy Buds FE. Hvis du lagde dem på en overflade med forsiden nedad, eller hvis de blev dækket af noget andet, kan sensoren fejlagtigt aflæse, at en eller begge øretelefoner er i brug, hvilket kan forårsage en af de nævnte situationer.

Husk derfor at opbevare øretelefonerne i opladningsetuiet med låget lukket, når de ikke er i brug.

Bemærk: Oplad etuiet, før du bruger det, ellers kan det muligvis fungere dårligt.

Galaxy Buds FE har et adskilt berøringsområde, der kan blive utilsigtet berørt, når du fjerner en øretelefon fra øret, hvilket kan bevirke, at afspilningen af ​​medier stoppes. Hvis du ønsker at slå berøringsfunktionen til eller fra, skal du følge disse instruktioner:

Galaxy Buds Indstillinger skærm. Galaxy Buds Indstillinger skærm.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen > Tryk Berøringskontr..

Galaxy Buds Indstillinger skærm. Galaxy Buds Indstillinger skærm.

Trin 2. Tryk på knappen med funktionen Tryk.

Hvis etuiet ikke er opladet, vil øretelefonerne ikke genkende etuiet. Derfor skal du oplade etuiet med det samme.

Hvis lyden fortsætter med at opstå, skal du kontrollere, om venstre og højre vingespids er fastgjort til den korrekte øretelefon, og om øretelefonerne er i de korrekte lommer. Begge omstændigheder kan bevirke, at øretelefonerne ikke genkender opladningsetuiet.

Bemærk: Hvis du brugte etuiet, før det blev opladet, kan det muligvis være defekt. Kontakt dit nærmeste Samsung Service Center for hjælp.

Hvis du opdager, at LED'en på dit Galaxy Buds FE-opladningsetui ikke lyser, når det skulle oplade, og dine øretelefoner ikke oplades, skal du kontrollere, om vingespidserne er monteret korrekt på øretelefonen. Hvis vingespidserne er installeret forkert, kan opladningsporten på øretelefonen ikke berøre etuiets opladningsterminal, hvilket forhindrer dine øretelefoner i at oplade.

For at sikre, at vingespidserne er blevet monteret på den korrekte øretelefon, skal du kontrollere, at prægningerne L (Venstre) og R (Højre) på vingespidserne matcher L- og R-markeringerne på øretelefonerne.

Teknisk tegning af den venstre øretelefon, der viser de matchende L-markeringer.

Bemærk: Vingespidserne er de ekstra stykker, der sidder øverst på øretelefonerne.

Når du har løst forbindelsesproblemet for Galaxy Buds FE, skal du kontrollere dine øretelefoners pasform for at sikre, at du får den bedste lyd samt aktiv støjreduktion.

Galaxy Buds Indstillinger skærm. Galaxy Buds Indstillinger skærm.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen > Tryk på Indstillinger for øretelefoner.

Galaxy Buds Indstillinger skærm. Galaxy Buds Indstillinger skærm.

Trin 2. Tryk på Test af øretelefons pasform.