Sikkerhedsråd til din batteripakke

Samsung lægger vægt på at give en sikker oplevelse med sikre produkter. Samsung batteripakker har indbyggede højkvalitets, højtydende lithium-ion-batterier. Følg disse trin for at beskytte din batteripakke og få mest muligt ud af den.

Visning af Galaxy-enhed med batteripakke.

Inden du bruger batteripakken

Som et forbrugsprodukt har batteripakker den egenskab, at de reducerer deres resterende levetid, efterhånden som antallet eller varigheden af opladninger stiger. Længere tids brug kan resultere i en stigning i batteriopladninger eller et fald i kapaciteten af opladningskapaciteten.

Batteripakkemiljøer

• Samsung batteripakker er designet til at fungere godt i miljøer med varierende temperaturer, såsom midlertidige høje eller lave temperaturer. Kontinuerlig batteriopladning eller brug i ekstreme temperaturer kan påvirke batteriets aldring.
  • Det passende driftstemperaturmiljø for batteripakken er 0 til 35°C.
  • Langvarig brug eller opbevaring ved temperaturer højere end 35°C eller lavere end 0°C kan forringe batteriets ydeevne og forkorte batteriets levetid.
  • Må ikke bruges eller efterlades i et miljø med høje temperaturer, såsom en sauna eller i en parkeret bil, der er parkeret i direkte sollys i længere tid. Derudover kan udendørs miljøer med lave temperaturer, såsom minusgrader om vinteren, påvirke batteriet negativt.

Sikker brug af batteripakken

• Når batteripakken eller den tilsluttede enhed er færdig med at oplade, skal du frakoble USB-kablet fra produktet og enheden.
  • Batteripakken og opladeren kan blive varme, mens batteripakken oplades. Hvis temperaturen bliver for høj, kan produktet stoppe opladningen af sikkerhedsmæssige årsager.
  • Udsæt ikke produktet for alvorlige stød, såsom at tabe det. Produktets eller batteriets levetid kan forkortes, eller der kan opstå skader eller fejl.
  • Når batteriet ikke er i brug i en længere periode, skal det altid opbevares med omkring 50-70 % af batteriet opladet og i et køligt miljø uden fugt for at beskytte batteriet og dets ydeevne.
  • Oplad batteriet med en original Samsung-oplader for at forhindre afladning.
  • Anbring ikke produktet på varme gulve eller elektriske tæpper, hvor der er risiko for overophedning. Varmen kan beskadige batteriet, få det til at overophedes eller forårsage personskade.
  • Anbring ikke produktet i nærheden af eller inde i opvarmede enheder, såsom kogeapparater (komfurer, mikrobølgeovne osv.) eller højtryksbeholdere.

Hvad skal man gøre, hvis batteripakken ikke virker

• Hvis LED'en blinker hurtigt under opladning af batteripakken, kan det indikere, at der er opstået varmeudvikling eller dyb afladning inde i batteriet. Hvis dette sker, skal du straks stoppe opladningen. Hvis det sker igen, skal du få det tjekket på det nærmeste servicecenter.
  • Batteripakken og opladeren kan blive varme under opladning. Hvis det bliver for varmt, skal du frakoble opladeren og lade produktet køle af, før det oplades igen.
  • Hvis batteripakkens ladestik oplever ekstrem varme, er det muligt, at det tilsluttede ladekabel er beskadiget. I så fald skal du udskifte det med et nyt originalt kabel før brug.

Sikker bortskaffelse af batteripakken

• Følg lokale miljøretningslinjer for sikker bortskaffelse eller genbrug af batterier.
  • Bortskaf ikke batterier sammen med almindeligt affald.
  • Bland ikke batterityper, når du bortskaffer dem.
  • Smid ikke batterier på åben ild.

Bemærk: Det er vigtigt at følge din enheds specifikke batteriopladnings- og håndteringsinstruktioner.