Tips til at få mest muligt ud af din Galaxy-telefons batteri

Hvis du er bekymret for, at batteriet tømmes hurtigt, mens du bruger din Galaxy-telefon, er her nogle tips til at reducere batteriforbruget. Se de forskellige muligheder nedenfor, der kan hjælpe dig med at spare på batteriet.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Forlæng batteriets brugstid

Du kan kontrollere den resterende batteristrøm og tid til at bruge enheden. Du kan også nøje overvåge, hvor meget batteri dine apps bruger. For at tjekke dette,

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Batteri- og enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Batteri.

Trin 3. Den resterende batteristrøm og tid vises øverst på skærmen.

Estimeret batterilevetid.

Bemærk:

• Den resterende brugstid viser den resterende tid, før batteristrømmen løber tør. Den resterende brugstid kan variere afhængigt af din enheds indstillinger og driftsforhold.
  • Du modtager muligvis ikke meddelelser fra nogle apps, der bruger strømsparetilstand.

Inden du slår ind for natten, skal du ændre telefonens strømtilstand. Dette vil reducere din telefons ydeevne og spare batterilevetid.

Batteri- og enhedspleje er valgt. Batteri- og enhedspleje er valgt.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Batteri- og enhedspleje.

Batteri er valgt. Batteri er valgt.

Trin 2. Tryk på Batteri.

Strømbesparende tilstand er valgt. Strømbesparende tilstand er valgt.

Trin 3. Tryk på Strømbesparenede tilstand.

Tilpasninger af strømbesparende tilstand fremhævet. Tilpasninger af strømbesparende tilstand fremhævet.

Trin 4. Tryk på kontakterne ud for dine ønskede indstillinger eller tilpasninger.

Strømbesparende tilstand ”on” er valgt. Strømbesparende tilstand ”on” er valgt.

Trin 5. Tryk på kontakten øverst på skærmen for at aktivere strømbesparende tilstand.

Bemærk:

• Brug af strømbesparende tilstand kan påvirke app- og enhedsydelse, og nogle opgaver og funktioner kan tage længere tid at fuldføre eller opdatere.
  • Apps, der kører i baggrunden, modtager muligvis ikke opdateringer eller sender dig notifikationer, når strømbesparende tilstand er aktiveret.

Åbning af apps hele dagen kan tømme telefonens batteri hurtigt. For at spare lidt strøm kan du lukke unødvendige apps.

Trin 1. Tryk på knappen Seneste for at åbne listen over nyligt anvendte apps.

Trin 2. Luk unødvendige eller ubrugte apps.

Luk unødvendige apps.

Derudover kan du begrænse batteriforbruget via indstillingerne for sleep-appen. Hvis der er visse apps, du sjældent bruger, kan du indstille dem til at sove i baggrunden, så dit batteri ikke tømmes så hurtigt. Du kan også indstille apps til automatisk at sove, når du ikke har åbnet dem i et stykke tid.

Batteri- og enhedspleje er valgt. Batteri- og enhedspleje er valgt.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Batteri- og enhedspleje.

Batteri er valgt. Batteri er valgt.

Trin 2. Tryk på Batteri.

Grænser for baggrundsforbrug er valgt. Grænser for baggrundsforbrug er valgt.

Trin 3. Tryk på Grænser for baggrundsforbrug.

Muligheder for grænser for baggrundsforbrug er fremhævet. Muligheder for grænser for baggrundsforbrug er fremhævet.

Trin 4. Du kan indstille følgende indstillinger.

• Sæt ubrugte apps i dvale: Hvis du ikke har brugt en app i et stykke tid, sættes den automatisk i dvale. Tryk på kontakten for at slå dette til.
  • Sovende apps: Viser dig alle apps, der i øjeblikket sover, men som muligvis kører i baggrunden, hvis du begynder at bruge dem igen.
  • Dybt sovende apps: Viser dig alle apps, der aldrig kører i baggrunden. De virker kun, når du åbner dem.
  • Apps, der aldrig sover: Du kan tilføje apps, der aldrig slukker eller sover i baggrunden, så du altid vil være i stand til at bruge dem.

Nogle gange skal din telefon bare tage en timeout. Hvis det er nødvendigt, kan du forkorte din telefons skærmtimeout for at spare batterilevetid.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Skærm

Trin 2. Tryk på Skærmtimeout.

Trin 3. Vælg den ønskede mulighed. Vælg 15 sekunder for at spare mest muligt på batteriet.

Timeout på skærmens batterilevetid.

Bemærk: Skærmens timeout er som standard indstillet til 30 sekunder.

Du kan reducere batteriforbruget ved at reducere skærmens lysstyrke. Følg nedenstående trin for at justere skærmens lysstyrke.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Skærm.

Trin 2. Træk knappen for at justere lysstyrken.

Trin 3. Hvis du aktiverer Adaptiv lysstyrke, justeres lysstyrken automatisk i henhold til batteristatus og omgivende lys.

Reducere batteriforbrugets lysstyrke.

Du kan reducere batteribelastningen og stoppe pinlige lomme-opkald ved at blokere utilsigtede berøringer. På den måde kommer du ikke ud for flere uheld.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Skærm

Trin 2. Tryk på kontakten ud for beskyttelse mod utilsigtede berøringer for at slå det til.

Batteriberøringsbeskyttelse.

For at reducere batteriforbruget anbefales det at deaktivere Wi-Fi- og Bluetooth-funktionen, når den ikke er i brug.

Sådan deaktiveres Wi-Fi

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Forbindelse.

Trin 2. Tryk på kontakten for Wi-Fi for at slå den til.

Alternativt kan du også deaktivere Wi-Fi ved at trykke på Wi-Fi-ikonet på Hurtigpanelet.

Sådan deaktiveres Bluetooth

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Forbindelse.

Trin 2. Tryk på kontakten for Bluetooth for at slå den til.

Alternativt kan du også deaktivere Bluetooth ved at trykke på Bluetooth-ikonet på Hurtigpanelet.

Udover det, for at hjælpe dig med at spare på batteriet, anbefales det at deaktivere automatisk synkronisering af apps, der skal synkroniseres, og slukke for skærmen ved at trykke på sidetasten, når du ikke bruger enheden.

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Få mere at vide om Galaxy-batterimed Samsung Support.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.