Vandtæthed og Galaxy Watch

Galaxy Watch/Fit er vandtæt, så du kan bruge det til hverdag i de mange situationer, der involverer vand. Ved at følge nedenstående retningslinjer vil du få mest muligt ud af enhedens vand- og støvtæthed.

Visning af Galaxy Watch med plaskende vand.

I hvor høj grad er mit Galaxy Watch/Fit vandtæt?

• Galaxy Watch3, Watch4, Watch5, Watch Active, Watch Active2 samt Galaxy Fit, Fit2 og Fit E er vand- og støvtætte i henhold til specifikationerne for IP6X for støvtæthed, IPX8 for vandtæthed og 5ATM for vandtæthed.
  • De kan bruges, når du i det daglige udsættes for vand eller sved (når du sveder, dyrker motion, vasker hænder, det regner osv.). De kan også bruges i svømmebassiner eller på lavt vand.
  • Klassificeringen for vandtæthed i henhold til kravene for 5ATM er afprøvet ved, at enheden kunne holde til at blive sænket ned på 50 meters dybde i ferskvand i 10 minutter, uden at blive bevæget, hvilket viser, at den overholder kravene til certificering i henhold til ISO 22810:2010.
  • Klassificeringen for vandtæthed i henhold til kravene for IPX8 blev testet ved, at enheden kunne holde til at blive sænket ned på 1,5 meters dybde i ferskvand i 30 minutter, uden at blive bevæget, hvilket viser, at den overholder kravene til certificering i henhold til IEC 60529.
  • Klassificeringen for støvtæthed i henhold til IP6X er afprøvet og viste, at kravene for certificering i henhold til IEC 60529 blev overholdt.
  • Vandtætheden for Galaxy Watch (markedsført fra 2018) overholder kravene for IP68, og enheden kan ikke bruges i et svømmebasin eller havet.
  • For Gear Fit-serien bedes du tjekke angivelserne for vand- og støvtæthed i brugervejledningen.

Hvilke aktiviteter (dykke med hjælpemidler, svømme osv.) kan jeg lave med med et Galaxy Watch/Fit?

• Galaxy Watch3, Watch4, Watch5, Watch Active, Watch Active2 samt Galaxy Fit, Fit2 og Fit E kan bruges i svømmebassiner og på lavt vand.
  • Undlad at opholde dig nede i vandet, snorkle, dykke uden hjælpemidler eller med iltmaske eller dyrke vandsport som stå på ski eller surfe og undlad også at svømme i vand, der bevæger sig hurtigt, som f.eks. en flod, mens du har enheden på. Undlad også at udsætte den for højtrykrensere eller tilsvarende udstyr. Det vil få vandtrykket til at stige voldsomt, hvilket kan betyde, at den vandtæthed, der er garanteret for enheden, ændrer sig.Du kan altid finde flere oplysninger i brugervejledningen.
  • Vandtætheden for Galaxy Watch (markedsført fra 2018) overholder kravene for IP68 og kan ikke bruges i et svømmebasin eller havet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg har et Galaxy Watch/Fit på?

• Galaxy Watch/Fit vil ikke altid være vandtæt. Sørg for at få tjekket vandtætheden jævnligt hos et autoriseret værksted for Samsung-elektronik, så du kan være sikker på, hvordan beskyttelsen er for dine enheder.
  • Desinficerende midler eller salt i vandet i et svømmebassin eller i havet kan have betydning for vandtætheden. For at være sikker på, at enheden fortsat er vandtæt, skal du, før den bliver tør, vaske den med rent vand, når du har været ude at svømme med den, tørre den af med en blød, ren klud og tørre den grundigt, før den bruges igen.
  • Du skal også vaske enheden med rent vand, tørre den af med en blød, ren klud og tørre den grundigt for at være sikker på, den fortsat er vandtæt, hvis du har været udsat for andre væsker end rent vand (kaffe, drikkevarer, sæbevand, olie, parfume, solcreme, hånddesinficeringsmiddel og kemikalier som kosmetik osv).
  • Undlad at dykke med og uden hjælpemidler, snorkle eller dyrke vandsport (stå på vandski, surfe osv.) eller svømme i vand, der strømmer kraftigt osv., mens du har enheden på.
  • Brug ikke enheden sammen med trykrensere osv., da en hurtig forøgelse af vandtrykket kan betyde, at det kommer over den vandtæthed, der garanteres af Samsung.
  • Hvis enheden udsættes for udefrakommende påvirkninger eller lider skade, kan det gå ud over dens vand- eller støvtæthed.
  • Undlad at skille enheden ad, da det kan gå ud over dens vand- eller støvtæthed.
  • Det kan gå ud over vandtætheden, hvis du tørrer enheden med varmeudstyr som f.eks. en hårtørrer eller under forhold, hvor der forekommer pludselige eller ekstreme ændringer af luft- eller vandtemperaturen (f.eks. saunaer eller dampbade).
  • Prik ikke hul i ydersiden af dit Watch/Fit med en spids genstand. Indvendige dele vil kunne lide skade, eller det kan gå ud over vandtætheden.
  • Læderremme eller hybridremme er ikke vandtætte. Undlad at svømme eller gå i brusebad med læder- eller hybridremme.