Hvad er de nye funktioner og opgraderinger af One UI 4.1?

One UI 4.1 kommer med opdateringer til dine foretrukne funktioner. Hver del af opgraderingen er produceret med din brugeroplevelse i tankerne, inklusive UI-opgraderinger, en ny Smart Widget-funktion, opdateringer til Galleri og Fotoredigering og S Pen-forbedringer for at øge din produktivitet.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Innovativ Smart Widget

Med introduktionen af Smart Widget kan brugere stable op til 7 Smart Widgets (inklusive tredjepartsapps), som kan ses ved at stryge til venstre eller højre. Smart rotation leverer rettidige og meningsfulde oplysninger ved at analysere brugerkontekster og adfærd og viser automatisk den mest relevante stablede widget.

Op til tre oversigtswidgets viser den mest relevante widget afhængigt af brugerscenarier og viser eller afviser widgets automatisk. Hvis du har en kalenderbegivenhed inden for de næste 30 minutter, vises en kommende begivenhedswidget, der informerer brugeren om begivenheden, den resterende tid indtil begivenheden samt relevant information. Den kommende begivenhedswidget forsvinder automatisk, hvis brugeren trykker på den kommende widget for at kontrollere begivenheden, eller hvis begivenhedstiden er gået.

Forbedret S Pen og Notes-oplevelse

Med samarbejde i appen til Samsung Notes kan brugere redigere en note på én enhed og bruge en anden enhed til at redigere, vælge eller ændre indstillinger. Brugere kan også nemt tilføje et weblink og en webside med hurtig noteforbedring.

Selvom du kan nyde Air-kommandoer i den forudindlæste standardtilstand, kan du prøve at tilføje Kompakt tilstand for at bruge Air-kommandoer uden at dække hele skærmen.

One UI 4.1 S Pen – Standardtilstand One UI 4.1 S Pen – Standardtilstand

Standardtilstand

One UI 4.1 S Pen – Kompakt tilstand One UI 4.1 S Pen – Kompakt tilstand

Kompakt tilstand

Galleriet er blevet enormt opgraderet og inkluderer et væld af nye funktioner. Du kan tage portrætter i professionel kvalitet med yderligere redigering og AI-baserede værktøjer, der er blevet tilføjet for at forbedre dine billeder.

Skift til portræteffekt
Anvend portræteffekten på billeder, der ikke blev taget i portrættilstand. Galleri genkender nu portrættet og giver mulighed for at justere baggrundseffekten.

Genoplysning af portræt
Brugere kan også opnå en Studio-effekt med mulighed for at tilføje yderligere belysning fra enhver retning ved hjælp af den nyligt tilføjede genoplysningscirkel. Brugere kan også justere intensiteten af den ekstra belysning med intensitetsbjælken.

Galaxy S22-portrætbelysning

Skab et 24-timers timelapse
Galleri genkender automatisk billeder med himmel eller solnedgange og kan skabe 24-timers timelapse-videoer.

Instruktørens synspunkt
I One UI 4.1 giver Kamera-appen også mulighed for at gemme to videoer til instruktørens synspunkt, som kan afspilles sammen med forskellige visningstyper og også kan flettes for at give et nyt perspektiv.

Forbedret fotoredigering
Ved at bruge funktionen Forbedret fotoredigering kan du forbedre billedkvaliteten ved at fjerne refleksioner, skygger og meget mere. Redigerede billeder erstatter det originale billede og viser mærket "Redigeret".

• Forbedring af gamle, falmede billeder: Forbedr et gammelt falmet fotos støj eller slørede farver.
Forbedring af gamle, falmede billeder
  • De-Moire: Fjern gittermønstre, der opstår, når du tager et billede fra et tv eller en skærm.
De-Moire fjerner gittermønstre, der opstår, når du optager en skærm

Nyligt tilføjet Skygge-viskelæder og Refleksion-viskelæder
Slet nemt skygger eller refleksioner, der automatisk registreres med et tryk på en knap.

Sådan bruger du Objekt-viskelæder: fra Galleri skal du gå til Rediger. Tryk derefter på Flere indstillinger (tre lodrette prikker), hvor du kan finde Objekt-viskelæder.

AI-viskelæder sletter skygge fra æske med macarons

Diversificerede Forslag
Den forbedrede intelligente assistent vil anbefale forslag til at optimere dine fotos og vil hjælpe med at producere nyt indhold og skabe en highlight-video af de specielle øjeblikke i dine videoer.

Forbedret oprydning
Funktionen Forbedret oprydning hjælper med at organisere dine billeder og videoer. Der kommer forslag til at fjerne store videoklip fra filmbilleder eller dublerede billeder, hvilket kan frigøre lagerplads.

Omorganiseret layout
For en mere fordybende redigeringsoplevelse er det grundlæggende layout blevet omorganiseret til et renere udseende. Knapperne Mere og Autojustering er blevet flyttet til det nederste område for en forbedret enhåndsoplevelse, og spredte dekorationsgenstande er blevet organiseret i en separat Dekorationer-menu.

Centerfokus-struktur
Skalakontrollen er blevet ændret til centerfokus for lettere navigation og bevægelseskontrol.

Videocollage
Med Videocollage kan brugere lave en blandet collage af billeder og videoer.

Bemærk:

• Op til 4 FHD-videofiler kan tilføjes for at skabe en collage.

Ikke-destruktiv videoredigeringsstruktur
I lighed med billedredigeringsprogrammet understøttes den ikke-destruktive videoredigeringsstruktur af videoredigeringsprogrammet . Efter at have redigeret en video, kan brugere vende tilbage til den originale version eller gemme en kopi af den redigerede video.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.