Hvad skal man gøre, hvis Android Auto ikke fungerer på din Galaxy S22 eller S23

Android Auto ikke fungerer på din Galaxy S22 eller S23

Android Auto er en app, der lader dig se oplysninger fra en række apps på din bils skærm. Du kan bruge den til at interagere med navigationsassistenter, foretage og modtage opkald og lytte til musik og podcasts.

Nogle brugere har rapporteret, at de ikke er i stand til at bruge Android Auto til at forbinde deres Galaxy S22 eller S23 til deres Volkswagen, Skoda eller SEAT biler. Hvis du oplever dette problem, kan du prøve nedenstående trin.

Hvis ingen af disse trin løser dit problem, bedes du kontakte Volkswagen, Skoda eller SEAT kundecenter eller servicecenter. Disse producenter har bekræftet, at de arbejder på en softwareopdatering til de berørte køretøjer.

Der er et kompatibilitetsproblem med hotspot-forbindelser mellem nogle Volkswagen-køretøjer og nogle Android OS-modeller. Dette skyldes en ændring i, hvordan IP-adresser til hotspots er blevet tildelt siden Android OS 11.

Dette problem kan løses ved at opdatere køretøjets firmware til den nyeste version. For at gøre dette skal du kontakte Volkswagens kundeservice eller din Volkswagen-forhandler.

• Hvis du tilslutter via USB-kabel, skal du sikre dig, at du bruger et kabel af høj kvalitet, der kan understøtte dataoverførsler. Hvis det er muligt, skal du bruge det originale kabel, der fulgte med din enhed.
  • Tjek opladningsporten for at sikre, at der ikke er snavs eller snavs der.

• Sørg for, at din telefon kører Android OS 8.0 eller nyere.
  • Sørg for, at du har installeret den seneste version af Android Auto-appen.
  • Din telefon skal have et aktivt dataabonnement og 5GHz Wi-Fi-understøttelse.
    • For at gøre dette skal du gå til: Indstillinger > Forbindelser > Mobilt hotspot og internetdeling > Mobilt hotspot > Konfigurer > Bånd.
    • Hvis din telefon har 5GHz Wi-Fi-understøttelse, vil du se 5GHz som en mulighed her.
  • Sørg for, at du har downloadet den nyeste software. For at kontrollere, gå til Indstillinger > Softwareopdatering > Download og installer. Hvis en opdatering er tilgængelig, downloades den automatisk.
  • Sørg for, at din Bluetooth-forbindelse er tændt og fungerer korrekt.