Kies

Flere af de ændringer du forventer af en splinterny Kies!

• Forbind mobilen trådløst

Forbind en mobil til Kies og synkroniser indhold.
    Kies over WI-FI lader dig nyde af Kies på en bemærkelsesværdig bekvem måde
    * Det er kun tilgængelig for understøttede modeller, og visse funktioner er begrænset ved forbindelse med WI-FI

• Hold din mobil ajour

Når du er tilsluttet Kies, får du automatisk besked om nye firmware-versioner.
    Gør din mobil bedre med det sidste firmware.

• Synkroniserer kontakter med Outlook, Google eller Yahoo

Tilføj og rediger mobilkontakter på Kies uden problem. Du kan også synkronisere kontakter med Outlook, Google eller Yahoo.

• Gør musikken rigere med mobilen

Lav din egen favorit musikplayliste og synkroniser med mobilen. Al den musik du vil lytte til for at underholde dig hvor end du er.

• Gem billeder og videoer, du har taget med mobilen, på din pc.

Du kan med sikkerhed gemme værdifulde fotografier eller videoer, du har taget, og føle de glade minde med Kies.

• Nu introduceres Kies til din MAC

Kies til din MAC er nu tilgængelig! Forbind en mobil til din MAC håndter den på en bekvem måde
    * I øjeblikket er følgende modeller understøttet.
      - Galaxy S (GT-I9000), Galaxy S II (GT-I9100), Galaxy Tab (GT-P1000)
        Wave (GT-S8500), Wave II (GT-S8530)

Sådan bruges Kies 2.0

Tryk på knappen.
Filmen leder dig igennem brugen af Kies 2.0. Kies 2.0 vejledning

Systemkrav (Windows)

OS : Windows XP SP3 eller derover (32 bit)
Windows Vista (32 / 64 bit)
Windows 7 (32 / 64 bit)
CPU : Intel Core 2 Duo 2.0 GHz eller derover (anbefalet)
Minimum hukommelse (RAM) : 1,00 GB (anbefalet)
Fri harddiskplads : Mindst 500 MB (anbefalet)
Skærmopløsning : 1024 x 768 (600), 32 bit eller derover
Nødvendigt software : .Net Framework 3.5 SP1 eller derover, Windows Media Player 10 eller derover, DirectX 9.0C
* Til Windows Mobile, ActiveSync (Windows XP) eller Device Center (Windows Vista/7)

Systemkrav (Mac)

OS : Mac OS X version 10.5 eller senere
CPU : 1,8 GHz Intel eller hurtigere
RAM (Hukommelse) : 512 MB eller mere
Ledig harddiskplads : Mindst 100 MB ( Anbefalet)

Kies mini(Til Mac brugere)

Kies Mini er …
Samsung Kies mini giver USB-forbindelse mellem Samsung mobil og Mac computer.
Kies mini giver dig Firmware opgradering og PIMs synkronisering.

Egenskaber

• Firmware opgraderinger
    Informerer om de seneste firmware-versioner og opgraderinger til mobilen.
  • PIMs synkronisering
    Synkroniserer med Mac adressebog eller iCal.

Systemkrav

• OS : Mac OS X version 10.5 eller senere
  • CPU : 1.8 GHz Intel eller hurtigere processor
  • Minimum hukommelse (RAM) : 512MB eller mere
  • Fri plads på harddisk : 30 MB ledigt plads på harddisk

Understøttede modeller

Wave(GT-S8500)  *Der findes firmware-opgradering for bada 1.2 eller senere
Wave II (GT-S8530)

NEW PC STUDIO

Med Samsungs New PC Studio kan man styre indholdet på en mobil, som man vil.

Download NPS

NPS er ...

Samsung New PC Studio er en applikation til at organisere indholdet mellem en Samsung mobil og en pc. NPS giver dig let adgang til udstyret, data-styring med let backup og synkronisering samt kraftfulde multimedia-funktioner.

Særlige egenskaber

• PIMs styring
    Styr eller lav backup af telefonbog, tidsskema og beskeder på en mobiltelefon.
    Synkroniser personlige data med MS Outlook.
  • Multimedia-styring
    Styr, rediger og afspil indhold fx musik, fotografier og videofiler.
  • Firmware-opgraderinger
    Informerer om de seneste firmware-versioner og opgraderinger til mobilen

Sådan bruges NPS

Tryk på NPS vejledningen til højre.
Den vil vise, hvordan man skal bruge New PC tudio. NPS vejledning

Systemkrav

• Operating system : Windows 7, Windows Vista, Windows XP(SP2), Windows 2000(SP4)
  • CPU : Pentium 600 MHz eller højere
  • RAM : 512MB eller mere
  • HDD : 200MB eller mere tilgængelig plads på harddisken
  • Microsoft DirectX 9.0 eller højere

PCStudio 3.1

Hvad er Samsung PC Studio 3.1?
Samsung PC Studio er en Windows-baseret pc-programpakke, som du let kan bruge til at styre personlige data og multimedia-filer ved at tilslutte en Samsung Electronics mobiltelefon (GSM/GPRS/UMTS) til din pc.

Hovedfunktionerm

• Importer cd
    Find cd-informationer fx kunstner/navn på nummeret, albummets titel m.m. Når du sætter en audio-cd i pc’en henter PC Studio disse værdifulde informationer, så de er lette at styre. Du kan også automatisk rippe numre fra cd’en med de informationer.
  • Få mærkeinformationer
    Ryd op i forkerte musikfil-informationer, og find den nøjagtige musikinformation, fx kunstner/navn på nummeret, albummets titel m.m. PC Studio henter disse værdifulde informationer, så de er lette at styre.
  • Lignende musik
    Bare vælg et nummer eller en kunstner! Knappen Mere som denne laver automatisk en liste af lignende musik fra dit bibliotek.

Generelle funktioner

• Tilslutningskontrol
    Lader dig vælge tilslutningstype for forbindelsen mellem pc og telefon.
    Tilslutningstyper: USB, Bluetooth, infrarød eller serie.
  • Hold styr på beskeder
    Hold styr på korte beskeder og multimedia-beskeder.
  • Hold styr på kontakter m.m.
    Lader dig hente personlige informationer, der er gemt på telefonen, fx telefonbog og planlægger, og du kan tilføje nye data eller slette og redigere de gemte data.
  • Synkroniser
    Lader dig synkronisere personlige informationer der er gemt på telefonen, og derefter gemme dataene i pc’ens program for personlige informationer.
  • Overføre filer
    Lader dig browse gennem multimedia filer, der er gemt på telefonen i windows-browseren, og du kan downloade filer eller oploade pc-filer til telefonen.
  • Styre internetforbindelser
    Giver dig adgang til internettet ved at bruge den tilsluttede telefon som et modem.
  • Skriv multimedia-beskeder
    Skriv din egen multimedia-besked, og send den med telefonen.

Kraftige multimedia-funktioner

Multimedia-kontrol
Styr, rediger og opret billeder, musik og videoer, der skal overføres med din Samsung mobil.
Se kraftfuld multimedia-oplevelse >
  • Let søgning efter alle multimedia-filer på computeren
    Brug vores særlige søgefunktion efter billeder, film og musik-filer.
  • Del og kontroller store filer
    Deler store filer, fx film, så de let kan deles op på hukommelseskort.
  • Lav dine egne albummer
    PC Studio lader dig arrangere filerne i albummer eller playlister. Du kan også let redigere eller lave nye filer med fil-deling.
  • Nem mærkeredaktør
    Ryd op i forkerte MP3 fil-informationer, idet PC Studio understøtter musikinformationer om fx genre, titel og musikalbum.
  • Mo-Blog!
    Upload dine mobilbilleder til Samsung u-blog, og lav din egen plads online med en Samsung mobil.
  • Kraftfuld multimedia-afspiller
    Understøtter mange fil-endelser til billeder, film, musik m.m.