Alert 3
  • Supportnyheder 17 oct, 2017

Forhandler, reservedele FÅ MERE AT VIDE

• Supportalarm 01 aug, 2017

Information vedrørende returnering af Galaxy Note7 FÅ MERE AT VIDE

• Supportalarm 27 jul, 2017

Sikkerhedsforanstaltninger ved opladning af din smartphone FÅ MERE AT VIDE

OK
Bottle (Speaker + Lighting)

Bottle (Speaker + Lighting)

Rediger produktmodel
Søg
Søg
  • No data

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk

De bedste løsninger

Manuel download

Download af brugervejledninger, specifikationer, registrering

()

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Batteri
    • Play Time

8hr(Sound only), 8hr(Light only), 4hr(Sound & Light)

• Bluetooth
    • Audio Streaming

Yes

• Version

4.0

• Opkoblingsmuligheder
    • 3.5mm headphone connector

Yes

• Bluetooth

4.0

• Micro USB

Charging only

• Generelt
    • Packaging Contents

Charging cable, quick start guide

• Fysisk specifikation
    • Dimension (WxHxD)

77.7(diameter)x220.1 mm

• Vægt

396 g

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com