Smart view-app-ikonSamsung Smart View

Appen, der giver dig mulighed for at nyde multimedieindhold fra din mobil og PC på dit Samsung Smart TV.

Med Samsung Smart View-appen kan du se indhold, der er gemt på din mobil og PC, på dit Samsung Smart TV. Du kan også styre dit TV med din mobiltelefon.

Samsung Smart View
Download til mobil
Galaxy App tilgængelig for download notifikationsbanner
※ Søg direkte efter Smart View i Samsung Galaxy Apps.
HENT PÅ Google Play link
Download på App Store link
download til PC med Windows
Download til Windows link

Samsung Smart View-funktioner

Fjernbetjeningsfunktion

Du kan bruge Smart View til at betjene dit Samsung Smart TV, selv uden en fjernbetjening.

Fjernbetjeningsfunktion til TV

Afspil indhold fra din mobil

Forbind din mobil til TV'et og vælg videoer, billeder eller musik. Dit indhold vil øjeblikkeligt afspilles på TV'et.

Afspil indhold fra din mobil

Lav playlister

Lav personlige playlister for at få samlet adgang til alle dine favoritvideoer, -billeder og -musik ét sted.

Lav playlister

Afspil indhold fra din PC

Tilføj filer eller hele mapper fra din PC til Smart View, og afspil alt fra listen på en gang.

※ Hvis du tilføjer en video og undertekster samtidig, kan du bruge undertekstfunktionen.

Afspil indhold fra din PC

Se indhold fra dit Samsung Smart TV

Du kan se indhold fra alle de enheder, der er forbundet til TV'et.
Indhold fra tilsluttede enheder er tilgængeligt via ‘Multimedia Panel’ for Samsung Smart TV-modeller fra 2013 og 2014 og via 'MY CONTENT' for Samsung Smart TV-modeller fra 2015.
※ Appens tilgængelighed kan variere alt afhængigt af område.
※ Medlemskab hos Netflix’ streamingtjeneste kræves.

Se indhold fra dit Samsung Smart TV

Sådan bruges Smart View

1. Forbind din mobil/PC og TV til det
    samme netværk.
    Sådan bruger du Smart View Trin 1
  2. Download Samsung Smart View
    fra App Store, Google Play eller
    Samsung Galaxy Apps.
    Sådan bruger du Smart View Trin 2
  3. Start appen og følg trinnene for opsætning af Smart View.

※ 2011~2013 Samsung Smart TV'er kræver, at du vælger 'Tillad' på det pop op-vindue, der viser enheder i nærheden.2014~2015 Samsung Smart TV'er kræver, at du indtaster et firecifret nummer, der vises på skærmen.

Sådan bruger du Smart View Trin 3

Understøttede enheder

• Smart TV
    2011LED D7000 og højere, PDP D8000 og højere.
    2012LED ES7500 og højere, PDP E8000 og højere.
    2013LED F4500 og højere (undtagen F9000 og højere), PDP F5500 og højere.
    2014H4500, H5500 og højere (undtagen H6003/H6103/H6153/H6201/H6203)
    2015J4500, J5500 og højere (undtagen J6203).
    2016K4300, K5300 og højere.
    ※ Understøttede TV-modeller kan variere alt afhængigt af område.
  • Mobil
    Android OS 4.1 og højere.
    iOS 7.0 og højere
  • PC
    OS Windows 7, 8, 8.1, 10 (32/64 bit understøttes)
    CPU Intel Pentium 1.8 GHz-processor eller højere (Intel Core 2 Duo 2.0 GHz eller højere anbefales)
    RAM 2 GB (anbefalet)
    VGA 1024 x 768, 32 bit eller mere
  • HENT PÅ Google Play link
  • Download på App Store link
  • Download til Windows link