Siirry sisältöön


Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Katso lisää
Open Galaxy S5 Key Visual

Tietosuojakäytäntö

Samsung Electronics Nordic AB:n paikallinen tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: [2014.3]

Samsung Electronics Nordic AB (”Samsung”, ”me”, ”meitä”, ”meidän”) tietää, kuinka tärkeänä asiakkaat pitävät tietosuojaa, ja siksi pyrimme ilmoittamaan selkeästi, miten tietojasi kerätään, käytetään, luovutetaan, siirretään ja säilytetään. Tämä tietosuojakäytäntö antaa yleiskuvan tietoihin liittyvistä käytännöistämme. Tietosuojakäytäntö koskee Samsungin laitteita, sivustoja, verkkosovelluksia, palveluita ja markkinointia (yhteiseltä nimeltään ”Palvelut”), jotka viittaavat tietosuojakäytäntöön tai sisältävät linkkejä siihen.

Keräämme, käytämme, luovutamme, siirrämme ja tallennamme tietojasi pakottavan paikallisen lain mukaisesti.

Vaikka tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Palveluitamme, voimme julkaista myös erityisiä tietosuojaliitteitä, joissa on lisätietoja tiettyihin Palveluihin liittyvistä käytännöistä. Kyseiset liitteet koskevat niissä käsiteltyjä Palveluita. Erillinen suostumus voidaan hankkia henkilötietojen käsittelemiseen tiettyjä tarkoituksia varten.

Huomaa, että tietosuojakäytäntö koskee Samsung-laitteiden käyttöä (laitteet sisältyvät tämän tietosuojakäytännön alaisiin Palveluihin yhdessä sivustojen, verkkosovellusten, palveluiden ja markkinoinnin kanssa). Sitä sovelletaan siihen katsomatta, käytätkö Palveluita tietokoneen, matkapuhelimen, taulutietokoneen, television tai jonkin muun laitteen välityksellä. On tärkeää, että luet tietosuojakäytännön huolellisesti, sillä Palveluita käyttäessäsi sitoudut aina noudattamaan tietosuojakäytännössä ja tietosuojaliitteissä kuvattuja käytäntöjä. Jos et hyväksy tietosuojakäytännössä kuvattuja käytäntöjä, älä käytä Palveluita.

On tärkeää, että tarkistat usein myös sen, onko tietosuojakäytäntöä päivitetty. Jos päivitämme tietosuojakäytännön, ilmoitamme tärkeiksi katsomistamme muutoksista lisäämällä niitä koskevan ilmoituksen asianmukaisiin Palveluihin. Kirjautumalla Palveluihimme ja käyttämällä niitä sen jälkeen, kun olemme antaneet tällaisen ilmoituksen, hyväksyt päivityksen myötä uudistuneet käytännöt. Tietosuojakäytännön uusin versio on aina saatavilla täältä. Näet tietosuojakäytännön päivitysajankohdan tietosuojakäytännön alussa olevasta voimaanastumispäivästä.

Mitä tietoja keräämme sinusta?


Tietoja, jotka annat suoraan

Joissakin Palveluissa voit antaa meille tietoja suoraan. Esimerkkejä:


  • Monissa Palveluissa käyttäjät voivat luoda tilejä tai profiileja. Näissä Palveluissa voimme pyytää sinua antamaan itsestäsi tietyt tiedot (kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi) tilin tai profiilin luontia varten.
  • Jos tilaat meiltä tuotteen tai palvelun, voimme pyytää nimesi, yhteystietosi, toimitus- ja laskutusosoitteesi sekä luottokorttitietosi tilauksesi käsittelyä varten.
  • Joissakin Palveluissamme voit kommunikoida muiden kanssa. Kommunikaatio toteutetaan järjestelmiemme kautta, ja viestit tallennetaan järjestelmiimme.

Tietoja, jotka koskevat tapaasi käyttää Palveluita

Antamiesi tietojen lisäksi voimme kerätä laitteessa olevien ohjelmistojen ja muiden menetelmien avulla tietoja, jotka koskevat tapaasi käyttää Palveluita. Voimme esimerkiksi kerätä seuraavat tiedot:


  • Laitteen tiedot - esimerkiksi laitemalli, IMEI-numero ja muut yksilölliset laitetunnukset, MAC-osoite, IP-osoite, käyttöjärjestelmän versio ja Palveluissa käytetyn laitteen asetukset.
  • Lokitiedot - Palveluiden käyttöajankohta ja kesto, palveluiden hakukyselyissä annetut avainsanat ja laitteeseen asennettuihin evästeisiin tallennetut tiedot.
  • Sijaintitiedot - esimerkiksi laitteen GPS-signaali tai tietoja lähellä olevista Wi-Fi-tukiasemista ja matkapuhelinmastoista. Nämä tiedot voidaan lähettää meille, kun käytät tiettyjä Palveluita.
  • Puhetiedot - esimerkiksi puhetallenteet, jotka teemme (ja mahdollisesti tallennamme palvelimillemme), kun käytät puhekomentoja Palvelun ohjaamiseksi. (Huomaa, että teemme yhteistyötä ulkopuolisen palveluntarjoajan kanssa, joka tuottaa puolestamme puheen tekstiksi muuntavia palveluita. Tämä palveluntarjoaja voi vastaanottaa ja tallentaa tiettyjä puhekomentoja.)
  • Muita tietoja Palveluiden käytöstä, esimerkiksi käytetyistä sovelluksista, avatuista sivustoista ja Palvelun kautta toimitetun sisällön käytöstä.

Tietoja, jotka on hankittu kolmansilta osapuolilta

Voimme saada sinusta tietoja julkisista ja kaupallisista lähteistä (lain sallimissa rajoissa), ja voimme yhdistää nämä tiedot muihin sinulta saatuihin tai sinua koskeviin tietoihin. Voimme saada sinusta tietoja myös kolmannen osapuolen yhteisöpalveluista, kun päätät muodostaa yhteyden niihin.

Muut kerätyt tiedot

Voimme kerätä sinusta, laitteesta tai Palveluiden käyttötavoista myös muita tietoja keräyshetkellä ilmoitetuilla tavoilla tai muutoin suostumuksesi perusteella.

Voit kieltäytyä antamasta tietyntyyppisiä tietoja, mutta tämä voi vaikuttaa joidenkin Palveluiden käyttömahdollisuuksiin.

Miten tietoja käytetään?

Voimme käyttää kerättyjä tietoja


  • sinun tai laitteesi rekisteröimiseksi Palveluun
  • pyytämäsi Palvelun tai toiminnon toimittamiseen
  • mukautetun sisällön tuottamiseen ja suositusten antamiseen Palveluiden aikaisemman käytön perusteella
  • mainontaan, esimerkiksi mukautettujen mainosten ja sponsoroidun sisällön näyttämiseen ja mainosviestien lähettämiseen (katso tarkemmin kohta ”Suoramarkkinointi”)
  • markkinoiden, asiakkaiden, tuotteiden ja palveluiden arviointiin ja analysointiin (muun muassa tuotteita ja palveluita koskevien mielipiteidesi selvittämiseen ja asiakaskyselyiden toteuttamiseen)
  • Palveluiden käyttötapojen selvittämiseen, jotta voimme parantaa Palveluita sekä kehittää uusia tuotteita ja palveluita
  • laitteen ylläpitopalveluiden tarjoamiseen
  • lain sallimissa rajoissa maksuttomien arvontojen, kilpailujen tai kampanjoiden järjestämiseen
  • muutoin suostumuksesi perusteella

Voimme yhdistää sinulta keräämiämme tietoja ja käyttää niitä suostumuksellasi tämän tietosuojakäytännön mukaisiin tarkoituksiin.

Kenelle tiedot luovutetaan?

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille niiden itsenäisiin markkinointi- tai liiketarkoituksiin ilman lupaasi. Voimme kuitenkin luovuttaa tietosi seuraaville tahoille:


  • Konserniyhtiöille. Tietosi voidaan luovuttaa Samsungin konserniyhtiöille (kuten Samsungin korealaiselle emoyhtiölle, Samsung Electronics Co., Ltd:lle)
  • Liikekumppaneille. Voimme luovuttaa tietosi myös yhteistyöyrityksille, kuten verkko-operaattoreille. Nämä tahot voivat käyttää tietojasi pyytämiesi palveluiden tuottamiseen (esimerkiksi Netflixin videosisällön siirtämiseen SmartTV:n kautta), sinua kiinnostavien sisältöjen ennakointiin sekä myynninedistämismateriaalien, mainosten ja muiden materiaalien toimittamiseen.
  • Palveluntarjoajille. Voimme luovuttaa tietosi myös yrityksille, jotka tuottavat palveluita meille tai meidän puolestamme. Esimerkkejä näistä tahoista ovat yritykset, jotka avustavat meitä laskutuksessa tai jotka lähettävät sähköpostiviestejä puolestamme. Nämä tahot eivät voi käyttää tietojasi mihinkään muihin tarkoituksiin kuin tuottaakseen meille palveluitaan.
  • Muille osapuolille, kun se on lain edellyttämää tai palveluiden suojaamisen kannalta tarpeen. Voimme joissakin tapauksissa luovuttaa tietosi muille osapuolille
    • noudattaaksemme lakia tai toimiaksemme pakollisten oikeusprosessien (esimerkiksi etsintäluvan tai muun tuomioistuimen määräyksen) mukaan
    • varmistaaksemme Palveluihin sovellettavien käytäntöjen noudattamisen tai huolehtiaksemme niiden toimeenpanosta
    • suojataksemme Samsungin tai sen konserniyhtiöiden, liikekumppaneiden tai asiakkaiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.
  • Muille osapuolille yritysjärjestelyiden yhteydessä. oimme välittää tietojasi kolmansille osapuolille sulautumisen, yrityksen luovutuksen tai konkurssin yhteydessä.
  • Muille osapuolille suostumuksellasi tai pyynnöstäsi. Tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tapausten lisäksi voimme luovuttaa tietosi kolmansille osapuolille luovutusta koskevan suostumuksesi tai pyyntösi perusteella.

Tiedostat, että kaikki henkilötiedot, jotka annat sivustoillamme tai muuten Palveluidemme välityksellä ja jotka ovat tyypillisesti muiden saatavilla (esimerkiksi blogeissa, foorumeilla ja keskustelusivustoilla), voivat tulla julki ja muiden nähtäville. Sinun on syytä olla huolellinen päätöksissäsi antaa henkilötietojasi tällaisiin käyttöympäristöihin ja tiedostaa, että henkilötietosi voidaan julkaista siten, että muut voivat nähdä ne.

Suoramarkkinointi

Saatamme käyttää keräämiämme sinua koskevia tietoja lähettääksemme sinulle tietoja kampanjoista, erikoistarjouksista ja kilpailuista sekä muuta tietoa tuotteistamme ja palveluistamme (suoramarkkinointi), joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Tällaisia tietoja lähetetään soveltuvien lakien mukaisesti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia sähköpostitse tai tekstiviestien välityksellä siinä tapauksessa, että olet antanut siihen etukäteisen kirjallisen suostumuksesi, ja tietyissä tapauksissa olemassa olevan asiakassuhteen perusteella. Kirjallinen suostumuksesi hankitaan tyypillisesti rastitettavan ruudun välityksellä käyttäessäsi Palveluitamme, mutta voimme lisäksi hankkia suostumuksesi muissa yhteyksissä.

Vastaanottaessasi meiltä suoramarkkinointia sähköpostin välityksellä sinulle annetaan aina mahdollisuus kieltäytyä tästä jatkossa. Lisäksi voit milloin tahansa ilmoittaa meille (ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen dataprivacynordic@samsung.com) ettet tahdo enää vastaanottaa suoramarkkinointia meiltä. Siinä tapauksessa, että peruutat antamasi suoramarkkinointisuostumuksen, emme kuitenkaan poista kaikkia tietojasi rekistereistämme, ellet erikseen pyydä meitä tekemään näin.

Päätösvalta

Tarjoamme useita vaihtoehtoja siitä, millä tavalla käytämme tietojasi. Voit halutessasi lopettaa mainosviestien tilauksen toimimalla viestissä olevien tilauksen peruutusohjeiden mukaan. Lisäksi voit tehdä yleensä valintoja asetuksistasi tai vierailemalla asiaasi koskevalla alla listatulla web-sivustolla;


Sinulla voi lisäksi olla mahdollisuus tehdä valintoja tietyissä Palveluissa tai sinulle tarjoamamme just-in-time -ilmoituksen yhteydessä.

Miten huolehdimme tietoturvasta?

Olemme turvanneet Palveluiden yhteydessä keräämämme tiedot kohtuullisilla fyysisillä ja teknisillä toimenpiteillä. Huomaathan kuitenkin, että vaikka pyrimme suojaamaan tietojasi kaikin kohtuullisin keinoin, mikään sivusto, Internet-lähetys, tietokonejärjestelmä tai langaton yhteys ei ole täysin aukoton.

Kansainvälisen tiedonsiirron hyväksyminen

Käyttämällä Palveluita, osallistumalla niiden toimintaan ja/tai antamalla meille tietoja hyväksyt tietojen keräämisen, siirtämisen, tallennuksen ja käsittelyn oman maasi ulkopuolella (esimerkiksi Etelä-Korea) tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Huomaathan, että tietosuojalait ja muut lait eivät välttämättä ole niin kattavia siirron kohteena olevissa maissa kuin kotimaassasi.

Alaikäisten henkilötiedot

Kehotamme vanhempia ja huoltajia ohjeistamaan lapsiaan henkilötietojen turvallisesta ja vastuullisesta jakamisesta Internetissä. Noudatamme soveltuvia lakeja kerätessämme ja käsitellessämme alaikäisten henkilötietoja. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin keinoihin korjataksemme asian välittömästi, mikäli tietoomme tulee, että olemme saaneet ja käsittelemme alaikäistä koskevia henkilötietoja ilman laillista perustetta.

Pääsy tietoihin

Pohjoismaisten tietosuojalakien mukaan sinulla on oikeus pyytää tietoja keräämistämme tiedoista ja korjata kyseisissä tiedoissa olevat virheet. Tällä tietosuojakäytännöllä ei pyritä muuttamaan mitään pakottavan lain turvaamia oikeuksia. Voimme lain salliessa kieltäytyä sellaisten pyyntöjen käsittelystä, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, vaativat äärimmäisiä teknisiä ponnisteluita, vaarantavat muiden tietoturvan, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tai joihin paikallinen laki ei muuten edellytä pääsyä. Jos haluat pyytää pääsyä tietoihisi, ota yhteyttä asiakaspalveluosastoomme osoitteeseen dataprivacynordic@samsung.com

Tietojen säilyttäminen

Ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on niiden alkuperäisen keräystarkoituksen, sopimusten tai soveltuvien lakien mukaan tarpeen.

Kolmansien osapuolten linkit ja tuotteet Palveluissamme

Palvelumme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin ja palveluihin, joihin emme pysty vaikuttamaan. Emme vastaa sivustojen tai muiden palveluiden keräämien tietojen turvasta tai yksityisyydestä. Kehotamme sinua olemaan tarkkaavainen ja perehtymään käyttämiesi kolmansien osapuolten sivustojen ja palveluiden tietosuojalausuntoihin.

Voimme tarjota myös kolmansien osapuolten kehittämiä tuotteita tai palveluita (esimerkiksi sovelluksia Samsung Appsin kautta). Samsung ei vastaa näistä kolmansien osapuolten tuotteista tai palveluista.

Kolmannet osapuolet, jotka tuottavat sisältöä, mainoksia tai toimintoja Palveluissamme

Jotkin Palveluissamme olevat sisältö, mainokset ja toiminnot voivat olla meistä riippumattomien kolmansien osapuolten tuottamia. Esimerkkejä:

  • Voit katsella esimerkiksi Netflixin tarjoamaa videosisältöä SmartTV:n kautta.
  • Kolmannet osapuolet kehittävät sovelluksia, jotka ovat saatavilla Samsung Apps kaupasta.
  • Jotkin kolmannet osapuolet voivat toimittaa mainoksia tai seurata, mitä mainoksia käyttäjät näkevät, kuinka usein käyttäjät näkevät ne ja miten käyttäjät reagoivat niihin.
  • Voit jakaa tietyt Palveluissa olevat aineistot yhteisöpalveluiden, kuten Facebookin, Twitterin, Google +:n ja LinkedInin kautta.

Nämä kolmannet osapuolet voivat evästeiden, verkkojäljitteiden ja vastaavien tekniikoiden avulla kerätä tai vastaanottaa tietoja siitä, miten käytät Palveluita. Tietoja voidaan kerätä pidemmän aikaa ja ne voidaan yhdistää eri sivustoista ja verkkopalveluista kerättyihin tietoihin. Jotkin näistä yrityksistä osallistuvat alan kehittämiin ohjelmiin, joiden tavoitteena on antaa kuluttajille mahdollisuus valita, haluavatko he saada kohdistettuja mainoksia. Lisätietoja saat Network Advertising Initiativen [http://networkadvertising.org] ja Digital Advertising Alliancen [http://www.aboutads.info/] sivustoilta.

Jos muodostat yhteyden yhteisöpalveluun, voimme vastaanottaa ja tallentaa kyseisestä palvelusta kirjautumiseen tarvittavat todennustiedot, kuten myös muita tietoja, jotka sallit meidän vastaanottaa, muodostaessasi yhteyden näihin palveluihin.

Huomaathan, että jos päätät muodostaa yhteyden yhteisöpalveluun laitteella, jolla on sinun lisäksesi myös muita käyttäjiä, nämä käyttäjät saattavat voida nähdä yhdistämällesi yhteisöpalvelutilille tallennetut tai sillä esitetyt tiedot.

Evästeet, verkkojäljitteet ja vastaavat tekniikat

Me ja tietyt Palveluissamme sisältöä, mainoksia tai muita toimintoja tuottavat kolmannet osapuolet voimme käyttää Palveluiden tietyillä alueilla evästeitä, verkkojäljitteitä ja muuta vastaavaa tekniikkaa.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joiden avulla tietokoneeseen, televisioon, matkapuhelimeen tai muihin laitteisiin tallennetaan tietoja. Evästeen laitteeseen lähettänyt taho pystyy evästeen perusteella tunnistamaan sinut eri sivustoissa, palveluissa, laitteissa ja/tai selausistunnoissa. Evästeillä on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia. Esimerkkejä:


  • Evästeet muistavat kirjautumistietosi, joten sinun ei tarvitse antaa niitä erikseen aina, kun kirjaudut palveluun.
  • Evästeiden avulla me ja kolmannet osapuolet pystymme selvittämään Palveluidemme suosituimmat osat, sillä voimme nähdä mitä sivuja ja toimintoja kävijät käyttävät ja kuinka paljon aikaa he kullakin sivulla viettävät. Tutkimalla näitä tietoja pystymme tuottamaan entistä yksilöllisempiä Palveluita ja parantamaan käyttöelämystä.
  • Evästeiden avulla me ja kolmannet osapuolet pystymme selvittämään, mitkä mainokset olet jo nähnyt, ja näin et saa aina samaa mainosta, kun käytät Palvelua.
  • Evästeiden avulla me ja kolmannet osapuolet pystymme toimittamaan sinulle tarpeitasi entistä paremmin vastaavaa sisältöä ja mainoksia keräämällä tietoja siitä, miten käytät Palveluita sekä muita sivustoja ja sovelluksia.

Kun käytät Palveluita verkkoselaimella, voit määrittää selaimen hyväksymään kaikki evästeet, hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jokainen selain on erilainen, joten katso selaimen ohje-valikosta, miten voit muuttaa evästeisiin liittyviä asetuksia. Laitteen käyttöjärjestelmässä voi olla myös muita evästeiden hallintaan tarkoitettuja asetuksia. Alla on linkkejä eräiden käytetyimpien selainten evästeasetuksiin:


Huomaathan kuitenkin, että joidenkin Palveluiden toiminta perustuu evästeisiin. Evästeiden poistaminen käytöstä voi vaikuttaa mahdollisuuteesi käyttää kyseisiä Palveluita tai niiden osia.

samsung.com/dk, samsung.com/fi, samsung.com/no ja samsung.com/se -sivustoilla käytetyt evästeet


Käytämme seuraavantyyppisiä evästeitä samsung.com/dk, samsung.com/fi, samsung.com/no ja samsung.com/se-sivustoilla:


  • Ehdottoman tarpeelliset evästeet: Nämä evästeet ovat ehdottoman tarpeellisia, jotta voit selata sivustoa ja käyttää sen toimintoja. Jos esimerkiksi vertaat sivustolla kahta tuotetta keskenään, käytämme evästettä, joka muistaa mitä tuotteita vertailit.
  • Käyttömukavuutta parantavat evästeet: Näitä evästeitä käytetään sisäisiin tarkoituksiimme, jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen sivustolla. Saamamme tiedot kertovat meille, miten sivustoa käytetään ja ne auttavat meitä parantamaan sivustoa.
  • Toimintoevästeet: Näiden evästeiden avulla muistamme valintasi (esimerkiksi käyttäjätunnuksesi, kielesi tai alueesi), jolloin voimme tarjota juuri sinulle kohdennettua palvelua. Näitä evästeitä käyttävät sekä Samsung että ne kolmannen osapuolen toimittajat, joiden palveluita on saatavilla sivustolla.
  • Kohdistusevästeet: Nämä evästeet tallentavat tietoa vierailustasi, sivuista, joita olet katsellut sekä linkeistä, jotka olet avannut. Jos evästeen asettaja on kolmas osapuoli (esimerkiksi mainostaja), sillä voidaan varmistaa, että sinulle näytettävät mainokset ovat sinulle sopivia ja sinua kiinnostavia. Tällaisia evästeitä voidaan esimerkiksi käyttää siten, että näet Samsungin tuotteiden mainoksia, kun vierailet muilla sivustoilla. Niitä voidaan käyttää myös rajoittamaan sinulle näytettävän yksittäisen mainoksen näyttökertoja sekä mittaamaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Tämäntyyppisten evästeiden avulla voidaan lisäksi seurata, miten liikut eri sivustojen välillä.

Myös kolmannet osapuolet voivat luvallamme asettaa eräitä edellä mainittuja evästeitä sivustollemme. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat mm. facebook.com, twitter.com ja youtube.com. Tällainen kolmas osapuoli toimittaa joko meille tietoja tai tarjoaa sinulle palveluja ja yksilöidyn käyttökokemuksen.

Erityisesti seuraavantyyppisiä evästeitä käytetään samsung.com/dk, samsung.com/fi, samsung.com/no ja samsung.com/se:


Evästeen nimi Tarkoitus Vanhenee
recentlyItems ”Viimeksi katsotut” -tietojen hallinta päävalikossa. 365 päivää
  Tämä eväste tallentaa tietoja viimeksi katsotuista sivuista päävalikossa näytettäväksi.  
compareBackUrl Edellisten url-osoitteiden tietojen hallinta tuotevertailussa. Väliaikainen (poistetaan palvelinlogiikassa käytön jälkeen)
  Tämä eväste tallentaa tietoja edelliselle sivulle palaamista varten, kun tuotevertailun "Aloita alusta" -linkkiä käytetään.  
dotcomSiteCode Sivuston peruskoodin hallinta jokaisen maan evästeen alustamiseksi. 365 päivää
  Tämä eväste tallentaa tietoja kävijöiden maasta/kielestä valitun maakoodin ja sivustovalinnan perusteella.  
DocType Erilaisten HTML5- tai XHTML-asiakirjatyyppien tiedot perustuvat selaintyypin tarkistukseen. Istunnon päättyessä
  Tämä eväste tallentaa tietoja siitä, tukeeko kävijän selain HTML5- vai XHTML-muotoa, ja sivusto näyttää vain tuetut toiminnot.  
PreferBandwidth Tiedot suuren/pienen kaistaleveyden valinnasta 2 vuotta ja 6 kuukautta
  Tämä eväste tallentaa kävijän viimeisen valinnan suurelle vai pienelle kaistanleveydelle tarkoitetun sivustoversion käyttämisestä. Se lataa kyseisen valinnan seuraavalla käyntikerralla oletusarvoisesti tai kunnes se muutetaan.  

Muu paikallinen tallennus

Me ja jotkin kolmannet osapuolet voimme käyttää Palveluiden yhteydessä myös muita paikallisia tallennustekniikoita, kuten paikallisia jaettuja objekteja (joita kutsutaan myös ”Flash-evästeiksi”) ja paikallista HTML5-tallennusta. Nämä tekniikat muistuttavat edellä mainittuja evästeitä siinä, että ne tallennetaan laitteeseen ja että niihin voidaan tallentaa tiettyjä tapahtumiin ja asetuksiin liittyviä tietoja. Nämä tekniikat voivat kuitenkin käyttää laitteessa eri alueita kuin tavalliset evästeet, joten et ehkä pysty hallitsemaan niitä tavallisilla selaintyökaluilla ja asetuksilla. Lisätietoja Flash-evästeissä olevien tietojen poistamisesta käytöstä tai kokonaan saat napsauttamalla tätä.

Verkkojäljitteet

Me ja jotkin kolmannet osapuolet voimme käyttää myös verkkojäljitteiksi (tai ”pikseleiksi”) kutsuttuja tekniikoita, joissa tietoja siirretään laitteesta palvelimelle. Verkkojäljitteet voidaan upottaa verkkosisältöön, videoihin ja sähköpostiviesteihin, ja niiden perusteella palvelin pystyy lukemaan tietyntyyppisiä tietoja laitteesta, selvittämään, milloin olet katsonut tiettyä sisältöä tai sähköpostiviestin, määrittämään kellonajan ja päivämäärän, jolloin olet katsonut verkkojäljitteen, ja selvittämään laitteen IP-osoitteen. Me ja jotkin kolmannet osapuolet käytämme verkkojäljitteitä eri tarkoituksiin, esimerkiksi palveluiden käytön analysointiin ja (yhdessä evästeiden kanssa) tarpeitasi entistä paremmin vastaavien sisällön ja mainosten toimittamiseen.

Käyttämällä Palveluitamme hyväksyt evästeiden, muiden paikallisten tallennustekniikoiden, verkkojäljitteiden ja muiden tietojen tallennuksen laitteisiisi. Annat samalla meille ja muille edellä mainituille kolmansille osapuolille luvan evästeiden, paikallisten tallennustekniikoiden, verkkojäljitteiden ja tietojen käyttöön.

Liitännäiset Yhteisöpalveluihin

Palvelumme hyödyntävät liitännäisiä yhteisöpalveluihin (”Liitännäiset”). Tietoja voidaan välittää suoraan laitteeltasi yhteisöpalveluntarjoajalle käyttäessäsi Palvelua, joka hyödyntää Liitännäisiä. Me emme voi vaikuttaa Liitännäisen keräämiin tietoihin. Palvelun käyttösi voi ilmetä yhteisöpalvelutililläsi, jos olet samalla kirjautunut yhteisöpalveluun. Mikäli hyödynnät Liitännäisiä esimerkiksi klikkaamalla ”Tykkää”, ”Seuraa” tai ”Jaa” tai jättämällä kommentin, kyseiset tiedot voivat automaattisesti näkyä yhteisöpalvelun profiilissasi. On mahdollista, että Liitännäiset välittävät IP-osoitteesi yhteisöpalveluntarjoajalle vaikka et olisikaan kirjautunut yhteisöpalvelutilillesi. Otathan huomioon nämä seikat, kun käytät Palveluitamme.

Alla on listattu tietoja niistä yhteisöpalveluntarjoajista, joiden Liitännäisiä hyödynnetään Palveluissamme:

Yhteisöpalveluntarjoajien Liitännäisiä Palveluissamme

Jos olet yhden tai useamman seuraavan yhteisöpalvelun jäsen etkä halua, että yhteisöpalveluntarjoaja yhdistää tietoja Palveluiden käytöstäsi sellaisiin jäsentietoihisi, jotka ovat jo yhteisöpalveluntarjoajan hallussa, kirjaudu ulos kyseisestä yhteisöpalvelusta ennen kuin käytät Palveluitamme.

Facebook

Rekisterinpitäjä: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Irlanti (“Facebook”). Saadaksesi lisätietoja, tutustu Facebookin tietosuojakäytäntöön osoitteessa https://www.facebook.com/about/privacy/.

Google+

Rekisterinpitäjä: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat (“Google”). Saadaksesi lisätietoja, tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön osoitteessa http://www.google.fi/intl/fi/policies/terms/regional.html.

LinkedIn

Rekisterinpitäjä: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Irlanti (“LinkedIn”). Saadaksesi lisätietoja, tutustu LinkedInin tietosuojakäytäntöön osoitteessa http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv.

Twitter

Rekisterinpitäjä: Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Yhdysvallat (“Twitter”). Saadaksesi lisätietoja, tutustu Twitterin tietosuojakäytäntöön osoitteessa https://twitter.com/privacy.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä:

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 27, PO Box 1235, 164 28 Kista, Sweden
Y-tunnus: 556445-4345
Sähköposti: dataprivacynordic@samsung.com
Puhelin: +46 (0)771 726 78 64

[Hyperlinkitetyt keskeiset termit]

[Tuottaa mukautettua sisältöä ja antaa suosituksia]: Kerättyjen tietojen perusteella voimme toimittaa mukautettua sisältöä ja antaa suosituksia, jotka perustuvat osittain Palveluiden aikaisempaan käyttöön. Esimerkiksi Samsung Smart Hub antaa videoihin, musiikkiin, sovelluksiin ja kolmansien osapuolten sisältöihin liittyviä suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan sinua. SmartTV antaa suosituksia videosisällöistä, joista mahdollisesti pidät. Valitse laitteesi tai palvelun asetukset-valikko saadaksesi lisätietoja näihin palveluihin liittyvistä mahdollisista tietosuojavaihtoehdoista.

[Parantaa palveluita sekä kehittää uusia tuotteita ja palveluita]: Voimme käyttää kerättyjä tietoja selvittääksemme, miten käytät tarjoamiamme tuotteita ja palveluita, jotta voimme parantaa niitä sekä kehittää uusia tuotteita ja palveluita. Näiden tietojen perusteella voimme esimerkiksi suunnitella laitteet sekä valita laitteiden ja palveluiden kautta saatavilla olevat Samsungin ja kolmansien osapuolten sisällön entistä tarkemmin.

[Konserniyhtiöt]:Konserniyhtiöillä tarkoitetaan Samsung Electronics Co. Ltd:hen saman omistuksen tai päätäntävallan kautta liittyviä yrityksiä. Konserniyhtiöihin kuuluu yrityksiä, joiden nimessä on Samsung Electronics, esimerkiksi Samsung Electronics (UK) Limited ja Samsung Electronics Nordic AB. Konserniyhtiöihin voi kuulua myös muita saman omistuksen tai päätäntävallan kautta Samsung Electronics Co. Ltd:hen liittyviä yrityksiä, kuten Samsung Information Systems America.