Rekisteröidyn laitteen etsiminen tai sijainnin päivittäminen SmartThings Find -sovelluksessa

SmartThings Find ei löydä rekisteröityä laitetta tai näytetty laitteen sijainti ei ole sama kuin sen todellinen sijainti.

Kolme laitetta käyttämässä SmartThings Find -toimintoa.

Jos olet ulkona eikä etsittävän laitteen ympärillä ole esteitä (seiniä tai muita rakenteita, paljon ihmisiä jne.), kadonneen laitteen signaali voidaan paikantaa 100 metrin säteellä käyttämällä Etsi läheltä -toimintoa. Jos olet sisätiloissa tai laitteen ympärillä on esteitä, BLE-signaali on heikompi ja paikannussäde voi pienentyä noin 10 metriin.
Rekisteröidyt laitteet paikannetaan käyttämällä Wi-Fi-signaaleja, ei GPS-signaaleja. Seurauksena voi olla, että näytetty sijainti poikkeaa todellisesta sijainnista.

Muita tilanteita, joissa laitetta ei voida paikantaa, voivat olla muun muassa seuraavat:

• Kadonnutta laitetta on siirretty ja todellinen sijainti on muuttunut.
  • Laite on lähellä, mutta BLE-signaali häviää muiden lähellä olevien telesignaalien ja Bluetooth-laitteiden signaalien joukkoon.
  • Etsi läheltä -toimintoa ei voi käyttää, jos mobiililaitteesi ja kadonnut laite (lisälaite) on yhdistetty toisiinsa Bluetooth (BLE) -yhteydellä.

Jos Galaxy-laitteesi on havainnut kadonneen signaalin kadonneesta laitteesta, mutta laite liikkuu suurella nopeudella, Galaxy-laitteen näyttämä sijainti voi poiketa laitteen todellisesta sijainnista.

En löydä Buds-kuulokkeita, jotka on liitetty toiseen laitteeseen, johon ei ole asennettu SmartThings Find -sovellusta

Galaxy Buds Live- / Buds+- / Buds Pro- / Buds2 -kuulokkeet, jotka on yhdistetty laitteeseen, johon on asennettu SmartThings Find -sovellus, voi löytää käyttämällä SmartThings Find -sovelluksen Offline-hakutoiminnolla.

Lisälaitteita, joita käytettiin laitteella, johon SmartThings Find -sovellusta ei ole asennettu, ei voi hakea, jos ne katoavat.

Jos lisälaitteesi on yhdistetty vähintään kerran laitteeseen, jossa SmartThings Find -sovellus on asennettuna, niiden etsimiseen voi käyttää Offline-hakutoimintoa, jos ne katoavat.

En näe tuettuja Buds-kuulokkeitani tai Watch-kelloani, vaikka olen asentanut SmartThings Find -sovelluksen.

Jos et näe tuettua lisälaitettasi SmartThings Find -sovelluksessa, tarkista ensin, että sinulla on asennettuna Galaxy Wearable -sovelluksen, SmartThings-sovelluksen ja Find My Mobile -sovelluksen uusimmat versiot Galaxy Store -sovelluskaupasta. Jos kaikki sovellukset ovat ajan tasalla, poista lisälaitteen rekisteröinti ja rekisteröi se uudelleen Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Katso uudelleenrekisteröinnin jälkeen, näkyykö lisälaitteesi SmartThings Find -sovelluksen Muokkaa-valikossa.

Huomaathan: Varmista, että laitteessasi on käytössä uusin sovellusversio.

Kadonneen laitteen todellinen sijainti poikkeaa joskus näytetystä sijainnista

Kun kadonnutta laitetta paikannetaan Offline-hakutoiminnon avulla, laite paikannetaan muiden lähellä olevien käyttäjien Galaxy-laitteiden avulla.

Laitteen näytetty ja todellinen sijainti voivat poiketa toisistaan jopa 100 metrillä (BLE-signaalin kantama).

Huomaa, että näytetty sijainti voi poiketa todellisesta sijainnista, jos laite on sisätiloissa, vaikka laite ei olisi kadonnut tai offline-tilassa.

Tyhjeneekö älypuhelimen akku, jos Offline-hakutoiminto pidetään käytössä?

Palvelu käyttää pienitehoista Bluetooth-yhteyttä, jonka virrankulutus on erittäin vähäistä. Älypuhelimen virrankulutus ei juurikaan muutu normaalista.