SmartThings-sovelluksen käyttäminen Windows 10- ja Windows 11 -tietokoneella

Oletko joskus ollut tekemässä töitä tietokoneella, kun olet joutunut ohjaamaan älylaitetta? Aiemmin sinun täytyi ottaa puhelimesi ja avata SmartThings-sovellus. Nyt Windows 10- ja Windows 11 -tietokoneisiin on oma SmartThings-sovelluksen versio! Voit käynnistää ja sammuttaa laitteesi, aktivoida näkymiä, muokata huoneita, avata SmartThings Find -toiminnon ja paljon poistumatta tietokoneelta.

SmartThings-sovellus Galaxy Book Pro -laitteessa.

Lataa ensin SmartThings-sovelluksen uusin versio Microsoft-kaupasta. Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään kirjautumaan Samsung-tilille ja antamaan sovellukselle erinäisiä oikeuksia. Varmista, että kirjaudut samalle Samsung-tilille, johon SmartThings-laitteesi on yhdistetty. Kun olet kirjautunut sisään, rekisteröidyt laitteesi tulevat näkyviin automaattisesti.

SmartThings Windows -sovelluksen avulla voit suorittaa seuraavat toiminnot Windows-tietokoneella tai -laitteella:

• Käynnistää ja sammuttaa yhdistetyt laitteesi
  • Aktivoida olemassa olevia näkymiä
  • Muokata olemassa olevia huoneita ja lisätä uusia huoneita
  • Avata ja näyttää SmartThings Find -toiminnon

Sovelluksen Windows-version käytössä on kuitenkin joitakin rajoituksia:

• Sillä ei voi yhdistää uusia laitteita tai luoda uusia näkymiä
  • Sillä ei voi käyttää tai ohjata automaatioita
  • Sillä ei voi käyttää tai ohjata muita Smart-sovelluksia kuin SmartThings Find -toimintoa
  • Sillä ei voi muokata yhdistettyjä laitteita tai näkymiä
  • Sillä ei voi käyttää laitteen tietoja, mikä voi rajoittaa tiettyjen laitteiden ohjaamista

SmartThings-sovelluksen käyttäminen Windows-tietokoneella ei eroa paljoakaan sovelluksen käytöstä mobiilisovelluksella.

Vasemmassa reunassa olevassa selauspaneelissa voit käyttää sovelluksen eri toimintoja, kuten yhdistettyjä laitteita, suosikkeja ja asetusvalikkoa. Näet kategorian asetukset napauttamalla sitä. Voit myös napauttaa valikkokuvaketta (kolme viivaa) vasemmassa yläkulmassa ja piilottaa selauspaneelin, jos et käytä sitä.

Jos haluat siirtyä SmartThings-sovelluksen toiseen sijaintiin, napauta nuolta alas nykyisen sijainnin (esim. Oma koti) vieressä ja valitse haluamasi uusi sijainti.

Nuoli alas korostettuna SmartThings-sovelluksessa.

Suosikit-toiminnon avulla voit käyttää ja ohjata nopeasti useimmin käyttämiäsi laitteita ja näkymiä samassa paikassa

1 Siirry haluamaasi sijaintiin ja valitse Suosikit selauspaneelista.
2 Jos lisäät suosikkeja, ensimmäistä kertaa, vieritä sivu alalaitaan ja napauta Valitse suosikit.
3 Valitse laitteen ja näkymät, jotka haluat lisätä, ja valitse Valmis.
4 Tarkista valitsemasi laitteet ja näkymät ja vahvista valinta valitsemalla Tallenna.
5 Jos haluat lisätä laitteita tai näkymiä myöhemmin, siirry Suosikit-sivulle, valitse lisävaihtoehtojen kuvake (kolme pistettä) ja valitse Muokkaa suosikkeja.
Muokkaa suosikkeja korostettuna SmartThings-sovelluksessa.
6 Napauta pluskuvaketta ja valitse haluamasi laitteet tai näkymät. Valitse lopuksi Valmis.
7 Siirryt takaisin Muokkaa suosikkeja -sivulle. Voit järjestellä suosikkeja vetämällä ja pudottamalla luettelossa olevia suosikkeja. Vahvista kaikki muutokset valitsemalla Tallenna.
8 8. Voit ohjata yhdistettyjä laitteita ja näkymiä valitsemalla Suosikit selauspaneelissa. Käynnistä ja sammuta laite napauttamalla virtakuvaketta haluamasi laitteen vieressä. Voit myös aktivoida näkymän napauttamalla toistokuvaketta sen vieressä.

Jos haluat poistaa jotain suosikeista, siirry takaisin Suosikit-sivulle, napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä) ja valitse Muokkaa suosikkeja. Napauta poistokuvaketta (-) sen laitteen vierestä, jonka haluat poistaa suosikeista. Vahvista poistaminen valitsemalla Tallenna.

Huomaathan: Laitteiden ohjaaminen sovelluksen tietokoneversiolla on rajoitettua.

SmartThings Windows -sovelluksessa ei voi lisätä uusia laitteita, mutta olemassa olevia laitteita voi käynnistää tai sammuttaa. Lisäksi voit aktivoida olemassa olevia näkymiä, jolloin sinulla on enemmän vaihtoehtoja laitteidesi kanssa.

Selauspaneelista voit siirtyä haluamaasi sijaintiin ja valita Laitteet. Käynnistä ja sammuta haluamasi laite napauttamalla virtakuvaketta laitteen vieressä. Jos tietokoneessasi on kosketusnäyttö, voit siirtää laitteita eri huoneisiin vetämällä ja pudottamalla niitä sormella.

Aktivoi näkymä avaamalla selauspaneeli ja valitsemalla Näkymät. Napauta toistokuvaketta haluamasi näkymän vieressä ja se aktivoituu automaattisesti, jos siihen liitetyt laitteet ovat verkkoyhteydessä.

Botão Ligar destacado no Cartão Dispositivo.

Windows-tietokonesovelluksella ei voi lisätä laitteita tai näkymiä, mutta voit lisätä huoneita! Voit tarvittaessa myös järjestellä ja poistaa huoneita ja nimetä niitä uudelleen.

Lisää huone

Siirry sijaintiin, johon haluat lisätä huoneen. Napauta lisäyskuvaketta (+) oikeassa yläkulmassa ja valitse Lisää huone. Kirjoita huoneen nimi ja valitse Valmis. Uusi huone näkyy nykyisessä sijainnissa. Sen jälkeen voit vetää ja pudottaa laitteita uuteen huoneeseen.

Opção "Adicionar sala" destacada na aplicação SmartThings.

Nimeä huone uudelleen

Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä) haluamasi huoneen nimen vieressä. (Älä valitse Lisävaihtoehdot kohdan Laitteet vieressä näytön ylälaidassa.) Valitse Nimeä uudelleen ja anna laitteelle uusi nimi. Vahvista valitsemalla Nimeä uudelleen.

Opção "Mudar de nome" destacada na aplicação SmartThings.

Järjestele huoneita

Valitse Lisävaihtoehdot näytön ylälaidasta kohdan Laitteet vierestä. Valitse Järjestele huoneita ja järjestä huoneet uudelleen vetämällä ja pudottamalla nuolia. Vahvista uusi järjestys valitsemalla Tallenna.

Opção "Reordenar salas" destacada na aplicação SmartThings.

Poista huone

Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä) haluamasi huoneen nimen vieressä. (Älä valitse Lisävaihtoehdot kohdan Laitteet vieressä näytön ylälaidassa.) Valitse Poista ja valitse, mihin huoneeseen laitteet siirtyvät, kun nykyinen huone poistetaan. Vahvista valitsemalla Poista.

Opção "Remover" destacada na aplicação SmartThings.

Selauspaneelista pääset lisäasetuksiin, kuten Asetukset-valikkoon ja SmartThings-tuen yhteystietoihin. Voit avata selauspaneelin napauttamalla valikkokuvaketta (kolme viivaa) vasemmassa yläkulmassa.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

• Ohje: Näytä hyödyllisiä neuvoja SmartThings-sovelluksen käyttämiseen.
  • Yhteystiedot: Lähetä pyyntö SmartThings-tukipalveluun tai siirry usein kysyttyihin kysymyksiin SmartThings-sovelluksesta.
  • Asetukset: Määritä ilmoitusasetukset, kirjaudu ulos sovelluksesta tai henkilötietosi ja sovelluksen tiedot..
  • Evästeet: Jäljitä ja tunnista laitteesi evästeet eri verkkosivustoilla, palveluissa, laitteissa ja/tai selausistunnoissa.
Lista do Menu adicional na aplicação SmartThings.