Milloin SmartThings Find -sovellukseen rekisteröity laite luokitellaan kadonneeksi?

SmartThings Find -sovellus, joka ei löydä laitteen sijaintia.

SmartThings Find -sovellus luokittelee laitteen kadonneeksi seuraavissa tilanteissa:

Mobiililaitteet

• Laitteen yhteys Wi-Fi-verkkoon ja mobiilidataverkkoon katkaistaan tai estetään vähintään 30 minuutiksi.

Lisälaite

• Watch-kello: Laitteen yhteys Wi-Fi-verkkoon ja mobiilidataverkkoon tai matkupuhelimeesi katkaistaan tai estetään vähintään 30 minuutiksi.
  • Buds-kuulokkeet: Buds-kuulokkeiden yhteys rekisteröityyn laitteeseen katkaistaan vähintään 30 minuutiksi (jos Buds-kuulokkeet eivät ole kotelossaan).