Akun virransäästötilan ottaminen käyttöön

Galaxy Book -tietokoneen akkuteknologia auttaa parantamaan akun kestoaikaa optimaalisella käytöllä ja tehokkaalla latauksella. Voit pidentää Galaxy Book -akun kestoa vieläkin enemmän virransäästötilan avulla.

Kuva Galaxy Book -tietokoneesta ja virransäästökuvakkeesta.

Huomaathan: Toiminto poistaa käytöstä Wi-Fi- ja mobiilidataverkot, mutta valittu puhelin, viestit ja ilmoitukset ovat edelleen käytössä Bluetooth-yhteyden avulla. Näyttö vaihtuu myös harmaaksi ja Galaxy Bookin suorittimen tehoa pienennetään.

Kuva Windows-kuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Windows-valikko.

Kuva asetuksista.

Vaihe 2. Avaa Asetukset.

Kuva virta- ja akkuasetuksista.

Vaihe 3. Valitse "Virta ja akku".

Kuva virransäästöasetuksesta.

Vaihe 4. Valitse Virransäästö.

Kuva virransäästöasetuksesta käytöstä poistaminen korostettuna.

Vaihe 5. Ota käyttöön (tai pois käytöstä) napauttamalla.