Mitä eroa on AMOLED- ja QLED-näytöillä?

AMOLED-näyttö

Galaxy Book Pro -laitteissa on AMOLED-näyttö ja Galaxy Book Pro 360 -laitteissa on Super AMOLED -näyttö.  Lue lisää AMOLED-näytöstä ja kuinka se eroaa QLED-näytöstä, joka on Galaxy Book Flex- ja Ion-laitteissa.

AMOLED-näyttö

AMOLED on näyttötekniikan tyyppi, joka on lyhenne sanoista Active Matrix Organic Light Emitting Diode. Super AMOLED on AMOLED-näyttö, jossa on kosketustoiminto.

Galaxy-puhelimessa on AMOLED-näyttö, joten voit nauttia samoista eloisista väriestä, kontrastista ja vasteesta Book Pro- ja Book Pro 360 -laitteissa.

AMOLED-näytössä on 120 % värivoimakkuus, joten pelit, elokuvat ja verkkosivut ovat tarkempia ja eloisampia, mutta suojaavat samalla silmiä haitalliselta siniseltä valolta. LCD-näyttöön verrattuna AMOLED-näyttö on 35 % prosenttia tarkempi, 20x eloisampi ja 70 % vähemmän haitallinen.

Lue lisää AMOLED-näytöstä.

QLED-näyttö

QLED on toinen näyttötekniikan tyyppi, joka on lyhenne sanoista Quantum Dot Light Emitting Diode.

QLED-näyttöjä käytetään Samsungin televisioissa ja niiden avulla voit suoratoistaa ja selata samalla värivoimakkuudella Book Flex- ja Ion-laitteissa.

QLED-näytöissä on uskomaton kirkkaus, noin kaksinkertainen LCD-näyttöihin verrattuna, mikä tarkoittaa, että katselukokemus on hyvä jopa suorassa auringonvalossa. QLED-näytöissä on 100 % värivoimakkuus ja suurempi alue ja tarkkuus LCD-näyttöihin verrattuna.

Lue lisää QLED-näytöstä.