Millä eri tavoin Galaxy Book Flex- ja Book Ion -kannettavien akkua voi ladata?

Kuva langattomasta lataamisesta Galaxy Book Ion -kosketuslevyllä

Galaxy Book -kannettavissa on useita langattomia toimintoja. Galaxy Book Flex -ja Galaxy Book Ion -kannettavissa kosketuslevyllä on paljon muitakin ominaisuuksia – sitä voi käyttää latausalustana. Voit siis ladata langattomasti minkä tahansa Qi-yhteensopivan älylaitteen, kuten älypuhelimesi tai kuulokkeesi. Se tukee myös pikalatausta, jolla saat useita käyttötunteja muutaman vain minuuttien latauksella. Voit ladata Galaxy Bookin jopa yhteensopivalla USB-C-laturilla, kuten älypuhelimen laturilla.

Book Flexin ja Book Ionin kosketuslevy on paljon muutakin kuin vain kosketuslevy. Se toimii myös langattomana latausalustana, jolla voit ladata mitä tahansa Qi-yhteensopivaa laitetta, kuten Galaxy-älypuhelinta, Galaxy Watch -kelloa, Galaxy Buds -kuulokkeita sekä monia muita laitteita.

Pikavalintapainike (Fn+F11) käynnistää Wireless PowerShare -toiminnon, joka on erityisen käytännöllinen ladattaessa Qi-yhteensopivia älypuhelimia ja muita laitteita kuunnellessasi musiikkia tai katsellessasi elokuvia.

Sinun tarvitsee vain asettaa laitteesi kosketuslevyn päälle.

Huomaa: Wireless PowerShare -toiminnon voi ottaa käyttöön vain, kun Galaxy Book on yhdistetty virtalähteeseen tai kun akun varaustaso on yli 30 %.

Galaxy Book Ion -kosketuslevy lataa älypuhelinta Wireless PowerShare -toiminnolla

Sekä Book Flex että Book Ion tukee pikalatausta, joten jos akusta loppuu virta, saat useita käyttötunteja vain minuuttien lataamisella.

Voit ladata Galaxy Bookin myös millä tahansa yhteensopivalla älypuhelimen USB-C-laturilla tai jopa yhteensopivalla ulkoisella akkupakkauksella. Joten vaikka et ottaisi adapteria mukaasi, saat helposti lisää virtaa, kun akku tyhjenee.

Huomaa: Yhteensopivien akkupakkausten tehon on oltava 10 W (5 V, 2 A) tai enemmän ja niiden on tuettava USBBC 1.2 -järjestelmää.

Alla on viiteaikoja tavanomaisesta akun käytöstä ja videon toistosta 10 minuutin pikalatauksen jälkeen:

Malli

Käyttöaika (MM14)

(tuntia)

Videotoisto (1080p)

(tuntia)

Galaxy Book Flex 13"

2,6

2,5

Galaxy Book Flex 15"

2,4

2,4

Galaxy Book Ion 13"

2,8

2,7

Galaxy Book Ion 15"

2,7

2,6

Galaxy Book Ion lataa yhteensopivasta ulkoisesta akkupakkauksesta

Vaikka Galaxy Book -kannettavat ovat muotoilultaan ohuita ja kevyitä, niissä on uskomaton akkukapasiteetti. Book Flexin akun teho on 69, 7 Wh ja Book Ionin 66, 9 Wh, mistä riittää virtaa laitteelle yli 20 tunniksi yhdellä latauksella.

Kun Book Flex on ladattu täyteen, 13,3 tuuman mallin akun käyttöaika on 20 tuntia ja 15,6 tuuman mallin 19 tuntia.

Kun Book Ion on ladattu täyteen, 13,3 tuuman mallin akun käyttöaika on 22 tuntia ja 15,6 tuuman mallin 21 tuntia.

Jos käytät kannettavaa tietokonetta keskimäärin 8–10 tuntia päivässä, pärjäät siis helposti muutaman päivän yhdellä latauksella. Saat myös 30 minuutin latauksella yli 4 tuntia lisää käyttöaikaa.

Malli

Käyttöaika (MM14)

(tuntia)

Videotoisto (1080p)

(tuntia)

Galaxy Book Flex 13"

20

19,5

Galaxy Book Flex 15"

19

18,5

Galaxy Book Ion 13"

22

21,5

Galaxy Book Ion 15"

21

20,5

Huomaa: Todellinen akun kestoaika vaihtelee verkkoympäristön, käytön ja muiden tekijöiden mukaan.

Galaxy Book Ion on kannettava laite, jossa on pitkäkestoinen akku