[2022] Samsung Odyssey Ark -pelinäytön asentaminen ja määrittäminen

[2022] Samsung Odyssey Ark -pelinäytön asentaminen ja määrittäminen.

Asennettuasi ja määritettyäsi Odyssey Ark -näytön, voit säätää Ark-näytön asentoa säätöjalustalla (HAS). Voit kallistaa ja kääntää näytön parhaaseen katselukulmaan.

Huomautus: Odyssey Ark -näyttösi ulkopinnan väri ja muoto voivat poiketa kuvista. Jos sinulla on ongelmia tuotteen kanssa, tarkista, onko siihen saatavilla ohjelmistopäivityksiä.

Samsung Odyssey Ark -pelinäytön asentaminen ja määrittäminen Samsung Odyssey Ark -pelinäytön asentaminen ja määrittäminen

Huomautus: Lisätietoja on tukiartikkelissa Odyssey Ark -pelinäytön käyttäminen.

Asenna Odyssey Ark -pelinäyttö alla olevien ohjeiden mukaan.

1 Työnnä ensin jalustan varsi runkoon.
Työnnä jalustan varsi runkoon.
2 Käännä jalustan vartta 90 astetta myötäpäivään.
Käännä jalustan vartta 90 astetta myötäpäivään.
3 Kiristä sitten kiinnitysruuvi jalustan varren keskellä tiukkaan.
Kiristä sitten kiinnitysruuvi jalustan varren keskellä tiukkaan.
4 Käännä seuraavaksi jalustan vartta 180 astetta vastapäivään.
Käännä seuraavaksi jalustan vartta 180 astetta vastapäivään.
5 Kiristä taas kiinnitysruuvi jalustan varren keskellä tiukkaan.
Kiristä taas kiinnitysruuvi jalustan varren keskellä tiukkaan.
6 Aseta seuraavaksi jalustan pohja jalustan varteen. Varmista, että jalustan varsi on kiinnitetty kunnolla.
Aseta seuraavaksi jalustan pohja jalustan varteen. Varmista, että jalustan varsi on kiinnitetty kunnolla.
7 Kiristä kiinnitysruuvi jalustan pohjan alapuolella tiukkaan.
Kiristä kiinnitysruuvi jalustan pohjan alapuolella tiukkaan.
8 Jalusta on nyt koottu.
Jalusta on nyt koottu!

Muista seuraavat varotoimet siirrettäessä Odyssey Ark -näyttöä

• Siirrä laitetta pitämällä toisella kädellä kiinni jalustan pohjasta ja toisella kädellä jalustan varresta.
. Siirrä laitetta pitämällä toisella kädellä kiinni jalustan pohjasta ja toisella kädellä jalustan varresta
  • Älä kohdista voimaa suoraan näyttöön tai pidä kiinni näytöstä laitetta siirrettäessä.
Älä kohdista voimaa suoraan näyttöön tai pidä kiinni näytöstä laitetta siirrettäessä.
  • Laite on erittäin painava. Varmista, että useampi kuin yksi henkilö kannattelee sitä.
Laite on erittäin painava. Varmista, että useampi kuin yksi henkilö kannattelee sitä.

Muista tarkistaa, että Odyssey Ark -näytön ympärillä on riittävästi tilaa, kun se asetetaan haluttuun paikkaan

Laitteen sijoituspaikassa on oltava riittävästi tuuletustilaa. Laitteen korkea sisälämpötila voi aiheuttaa tulipalon tai vaurioittaa laitetta.

Jätä asennuksen aikana laitteen ympärille riittävästi tilaa kuvan mukaan:

Jätä asennuksen aikana laitteen ympärille riittävästi tilaa kuvan mukaan.

Odyssey Ark -näyttöä voidaan kallistaa haluttuun suuntaan. Myös jalustan korkeutta voidaan säätää.

Laitteen säätäminen
Laitteen säätäminen
  • Suosittelemme Odyssey Ark -näytön ja jalustan siirtämistä hitaasti. Älä kohdista voimaa suoraan näyttöön.

• Näytön korkeutta säädettäessä saattaa kuulua ääni, joka aiheutuu jalustan liukumisesta paikalleen. Se on normaalia eikä kyse ei ole toimintaviasta.

• Varmista, ettei jalustan rakoon jää kaapeleita korkeutta säädettäessä.

Varoitus: Muista seuraavat ohjeet siirrettäessä Odyssey Ark -näyttöä.

• Tartu näytön ylä- ja alareunaan säädettäessä kallistusta.
Tartu näytön ylä- ja alareunaan säädettäessä kallistusta.
  • Tartu näytön vasempaan ja oikeaan reunaan käännettäessä näyttöä.
Tartu näytön vasempaan ja oikeaan reunaan säädettäessä kallistusta.
  • Tartu näytön alalaidan keskikohtaan säädettäessä korkeutta.
Tartu näytön alalaidan keskikohtaan säädettäessä korkeutta.
  • Mahdollisten vammojen välttämiseksi ÄLÄ pidä kiinni jalustasta säädettäessä näyttöä.
  • Jos näyttö ei ole suorassa säätämisen jälkeen, tartu näytön kehyksen oikeaan ja vasempaan alalaitaan ja säädä näyttö haluttuun kulmaan.
Jos näyttö ei ole suorassa säätämisen jälkeen, tartu näytön kehyksen oikeaan ja vasempaan alalaitaan ja säädä näyttö haluttuun kulmaan.
  • Älä tartu näyttöön tai paina sitä.

Voit kääntää Odyssey Ark -näyttöä alla olevien kuvaohjeiden mukaisesti.

• Vaaka-asento → Pystyasento
Vaaka-asento → Pystyasento
Vaaka-asento → Pystyasento
  • Pystyasento → Vaaka-asento
Pystyasento → Vaaka-asento
Pystyasento → Vaaka-asento
  • Varmista, että jalusta on kokonaan levitettynä ennen laitteen kääntämistä.

• Jos jalusta ei ole kokonaan levitettynä, laitetta ei voi välttämättä kääntää. Jos laitetta käännetään väkisin, jalusta voi vaurioitua.

• Varo iskemästä jalustaa näytöllä laitetta käännettäessä.
Optimaalinen katseluetäisyys

55 tuuman kaareva Odyssey Ark 1000R -näyttö luo täydellisen peliympäristön.

Optimaalinen katseluetäisyys on yli 80 cm.