Miten käytän ilmastointilaitteeni Good Sleep -tilaa?

Good'sleep-toiminnon käyttö tekee sängyssä vietetystä ajasta mukavaa. Samalla tämä toiminto säästää energiaa nukkuessasi.

Koe good’sleep-tila

Good’sleep-tila on erityisominaisuus, joka johtaa mukavimpaan uneen säätämällä lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti. Tämä ominaisuus ylläpitää optimaalisen kehon lämpötilan parhaan levon saavuttamiseksi. Lisäksi se pystyy vähentämään energiankulutusta 36 prosenttia verrattuna tavalliseen viilennystilaan.

good sleep -tila sisäyksikössä

Huomautus: Kaukosäätimen ulkonäkö voi olla erilainen riippuen mallista.

Nukahtamisvaihe (A)

Tässä vaiheessa toiminto helpottaa nukahtamista laskemalla lämpötilaa. Lämpötila laskee 1–2 °C asetetusta lämpötilasta. Tämän vaiheen kesto on enintään yksi tunti.

Syvän unen vaihe (B)

Tässä vaiheessa kehon lämpötilaa nostetaan hieman. Ilmastointilaite nostaa lämpötilaa automaattisesti 1–2 °C:llä asetetusta lämpötilasta. Kesto on 2–7 tuntia. Käyttäjä voi säätää sitä itse.

Heräämisvaihe (C)

Tässä vaiheessa heräät mukavaan ilmanlämpötilaan, joka tekee olostasi virkeän. Lämpötila nousee 3 °C asetettuun lämpötilaan ja vaihtelee tällä alueella.

Good Sleep -tilan kolme vaihetta

Huomautus: Tämä toiminto voi olla erilainen riippuen mallista. (Vain viilennys -malli ei käytä lämmitystilaa.)

Vaihe 1. Valitse viilennys- tai lämmitystila tilapainikkeella.

valitse viilennystila

Vaihe 2. Paina Ajastin-painiketta kolme kertaa, näkyviin tulee nukkumiskuvake.

paina ajastin-painiketta

Vaihe 3. Nukkumisaika asetetaan käyttäen nuolipainiketta. Kun painat ASETA-painiketta, nukkumisaika vahvistetaan.

paina nuolipainiketta

Vaihe 4. Säädä lämpötilaa painamalla painikkeita + tai -

säädä lämpötilaa

Huomautus:

• Oletuskäyttötunnit on asetettu 8 tunnin jaksoksi.
  • Suositeltu asetettu lämpötila on välillä 25–27 °C viilennyksen kohdalla ja 21–23 °C lämmityksen kohdalla.
  • Wind-Free-tekniikka ei ole saatavilla lämmitystilassa.

Huomautus:

• Jos et paina ASETA/Peruuta-painiketta 10 sekunnin kuluessa good’/bio sleep-painikkeen painamisesta, ilmastointilaite palaa edelliseen tilaan.
  • Kaukosäätimen ulkonäkö voi olla erilainen riippuen mallista.

Vaihe 5. Jos haluat käyttää Wind-Free-tekniikan good’sleep-tilaa, paina Wind-Free-painiketta. (Vain Wind-Free-mallit)

paina wind free -painiketta

Vaihe 6. Paina ASETA/Peruuta-painiketta ottaaksesi tilan käyttöön ja poistaaksesi sen käytöstä.

Huomautus:

• Jos et paina ASETA/Peruuta-painiketta 10 sekunnin kuluessa good’/bio sleep-painikkeen painamisesta, ilmastointilaite palaa edelliseen tilaan.
  • Kaukosäätimen ulkonäkö voi olla erilainen riippuen mallista.