Jääkaapin ja pakastimen lämpötilan asettaminen

1Jääkaapin Optimal Fresh -laatikko ja jääkaapin ja pakastimen lämpötilanäyttö

On tärkeää, että asetat jääkaapin ja pakastimen lämpötilat oikein, jotta ruokasi säilyvät tuoreina mahdollisimman pitkään. Jos elintarvikkeet vaikuttavat pilaantuvan nopeasti, lämpötilaa on säädettävä.

2Kuva jääkaapin hyllyistä, joissa on hedelmiä, vihanneksia ja muita tuotteita

Suositeltavat lämpötilat elintarvikkeiden säilyttämiseen ovat:

• Jääkaappi: +2 °C
  • Pakastin: –18 °C

Elintarvikkeiden sijoittaminen jääkaapissa voi vaikuttaa myös niiden säilyvyyteen. Katso tarvittaessa lisätietoja käyttöoppaasta

Huomaathan: Kunkin lokeron optimaalinen lämpötila-asetus riippuu ympäristön lämpötilasta. Yllä annetut suosituslämpötilat perustuva ympäristön lämpötilaan 25 °C.

Ohjauspaneeli

Ohjauspaneelin asettelu riippuu mallista.

3Fridge Manager -sovellus Family Hub -jääkaapissa ja jääkaapin ja pakastimen lämpötilat 3Fridge Manager -sovellus Family Hub -jääkaapissa ja jääkaapin ja pakastimen lämpötilat

Avaa Fridge Manager -sovellus, josta näet jääkaapin ja pakastimen nykyiset lämpötilat.

4Fridge Manager -sovelluksen näyttö, jossa säädetään jääkaapin ja pakastimen lämpötila 4Fridge Manager -sovelluksen näyttö, jossa säädetään jääkaapin ja pakastimen lämpötila

Säädä lämpötilaa napauttamalla toistuvasti nuolia ylös tai alas, kunnes saat valittua haluamasi lämpötilan. Valitse sen jälkeen Tallenna.

Huomaathan: Family Hub -jääkaapeissa, joissa on versio 6.0, voi käyttää SmartThings-sovellusta lämpötilan säätämiseen.

5Jääkaapin näyttö Jääkaappi- ja Pakastin-lämpötilaosiot valittuina 5Jääkaapin näyttö Jääkaappi- ja Pakastin-lämpötilaosiot valittuina

Paina Jääkaappi- tai Pakastin-painiketta toistuvasti, kunnes saat valittua haluamasi lämpötilan.

Mallista riippuen jääkaapissasi saattaa olla Tehojäähdytys (Power Cool/Freeze) -toiminto.

• Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön painamalla Jääkaappi-painiketta toistuvasti, kunnes tehojäähdytyksen merkkivalo syttyy.

6Jääkaapin näyttö ja nuolipainikkeet 6Jääkaapin näyttö ja nuolipainikkeet
1 Aktivoi näyttö napauttamalla mitä tahansa painiketta.

Huomaathan: Tätä vaihetta ei tarvita kaikissa malleissa.

2 Valitse jääkaappi tai pakastin napauttamalla 0.
  • Valitun laitteen merkkivalo alkaa vilkkua.
  • Astemerkki (°C) ei vilku.
3 Valitse haluamasi lämpötila tai toiminto < tai >-painikkeella.
4 Odota 5 sekuntia ja vahvista valinta. Valitun laitteen merkkivalo lakkaa vilkkumasta, kun asetus on vahvistettu.

Jos haluat mallikohtaisia lisätietoja tai haluat ladata käyttöoppaan, siirry Samsung-tukeen.