Jet Bot -imurin liittäminen SmartThings-sovellukseen

Nauti mukavammasta arjesta Samsung SmartThings -sovelluksella. Liitä kotisi laitteet SmartThings-sovellukseen ja hallitse niitä yhdellä kosketuksella. Voit tarkistaa laitteiden akun tilan SmartThings-sovelluksella ilman kauko-ohjainta. Voit määrittää myös automaattisen puhdistustoiminnon, kun menet ulos ja Jet Bot ilmoittaa mahdollisista ongelmista palatessaan laturiin. Voit jopa tarkistaa, mitä lemmikillesi kuuluu.

Liittämisvaatimukset

samsung smartthings toiminnassa

Tarkista laitteesi käyttöjärjestelmä

SmartThings-sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmälle. Varmista ennen älypuhelimen yhdistämistä Jet Bot -imuriin, että seuraavat vaatimukset täyttyvät.

Android

iOS

Käyttöjärjestelmä

Android 6.0 tai uudempi

iOS 10.0 tai uudempi

Laitteen tyyppi

Älypuhelin, tabletti

iPhone 6 tai uudempi, iPad

Muisti

2 GB tai enemmän

2 GB tai enemmän

Resoluutio

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

Sovelluksen latausvaatimukset

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Älypuhelimen yhdistäminen WiFi-verkkoon

• Älypuhelimessa: Valitse Asetukset > Yhteys > Wi-Fi > Valitse reititin (anna suojauksen vaatima salasana).
  • Kun yhteys on muodostettu, tarkista, että valittu reititin näkyy verkossa tilassa Yhdistetty.

SmartThings-sovelluksen asentaminen

• Lataa ja asenna SmartThings sovelluskaupasta (Google Play, Applen App Store tai Samsung Galaxy Apps).
  • Hae sovellus hakusanalla SmartThings.

Samsung-tilin määrittäminen

• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilille ennen kuin voit käyttää SmartThings-sovellusta.
  • Määritä Samsung-tili noudattamalla SmartThings-sovelluksen ohjeita.
  • Jos sinulla on Samsung-puhelin, voit lisätä Samsung-tilin älypuhelimen asetuksista. Näin kirjaudut automaattisesti Samsung-tilille.

Huomautus:

• Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Siksi mobiililaite on yhdistettävä Wi-Fi-reitittimeen ennen asetusten muuttamista, jotta voit käyttää SmartThings-sovellusta ja sen toimintoja.
  • Varmista, että laite ja älypuhelin on molemmat yhdistetty samaan reitittimeen.
  • Reitittimen nimi (SSID) asetetaan englanniksi symboleilla ja numeroilla (erikoismerkkejä ei tueta).
  • Jet Bot -imurin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon edellyttää 2,4 GHz:n yhteyden.
  • Wi-Fi-verkon vastaanottoantenneja pitäisi olla vähintään kolme.

Varmista, että Wi-Fi-reitittimessä ja Jet Bot -imurissa on virta kytkettynä ennen aloittamista. Yhdistä sitten älypuhelin Wi-Fi-verkkoon ja avaa SmartThings-sovellus.

Avaa SmartThings-sovellus

Avaa SmartThings-sovellus Avaa SmartThings-sovellus

Vaihe 1. Käynnistä SmartThings-sovellus.

Valitse Lisää laite Valitse Lisää laite

Vaihe 2. Valitse Laite ja Lisää laite.

valitse robotti-imuri valitse robotti-imuri

Vaihe 3. Valitse Robotti-imuri.

Valitse samsung Valitse samsung

Vaihe 4. Valitse Samsung.

Valitse Samsung Jet Bot Valitse Samsung Jet Bot

Vaihe 5. Valitse Samsung Jet Bot.

Napauta aloituspainiketta Napauta aloituspainiketta

Vaihe 6. Valitse Aloita.

Pidä painettuna latauspainiketta Pidä painettuna latauspainiketta

Vaihe 7. Pidä painettuna Jet Bot -imurin pääyksikön näytön latauspainiketta yli kolme sekuntia, kunnes kuulet piippauksen.

Älypuhelin muodostamassa yhteyttä to Jet Bot -imuriin Älypuhelin muodostamassa yhteyttä to Jet Bot -imuriin

Vaihe 8. Älypuhelin muodostaa yhteyden Jet Bot -imuriin.

Huomautus: Laitteen yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon voi kestää jonkin aikaa.

Seuraavat vaiheet riippuvat älypuhelimen käyttöjärjestelmästä

Alla on vaiheittaiset ohjeet Jet Bot -imurin liittämiseen SmartThings-sovellukseen. Valitse alta älypuhelimesi käyttöjärjestelmä ja noudata ohjeita.

valitse WiFi valitse WiFi

Vaihe 9. Kun Jet Bot -imuri piippaa, syötä wifi verkon tiedot.

Jet Bot on rekisteröity Samsung-tilille Jet Bot on rekisteröity Samsung-tilille

Vaihe 10. Odota, että Jet Bot on rekisteröity Samsung-tiliin.

Anna Jet Bot -imurille nimi Anna Jet Bot -imurille nimi

Vaihe 11. Anna Jet Bot -imurille nimi ja napauta Valmis.

vahvistus asetusten suojaamiseksi vahvistus asetusten suojaamiseksi

Vaihe 12. Näkyviin tulee ponnahdusikkunoita, joissa pyydetään tekemään kaksivaiheinen todennus Samsung-tilin suojaamiseksi. Voit määrittää todennuksen nyt tai myöhemmin. Rekisteröinti on Valmis.

Huomautus: Jet Bot -imurissa on kameralla toimiva kodin valvontatoiminto ja siksi kaksivaiheista todennusta ehdotetaan, kun muodostat yhteyden SmartThings-sovellukseen.

valitse Asetukset valitse Asetukset

Vaihe 9. Kun Jet Bot piippaa, tarkista näyttö ja valitse Asetukset muodostaaksesi Wi-Fi-yhteyden

Syötä salasana Syötä salasana

Vaihe 10. Syötä salasana 1111122222 (viisi kertaa 1 ja viisi kertaa 2) ja valitse Liity.

syötä Wi-Fi-verkon tiedot syötä Wi-Fi-verkon tiedot

Vaihe 11. Kun laite on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, siirry takaisin SmartThings-sovellukseen.

Syötä salasana Syötä salasana

Vaihe 12. Syötä Wi-Fi-verkon tiedot, jotta laitteet voivat muodostaa yhteyden toisiinsa. Napauta sitten Seuraava.

Anna Jet Bot -imurille nimi Anna Jet Bot -imurille nimi

Vaihe 13. Anna Jet Bot -imurille nimi ja napauta Valmis.

Jet Bot rekisteröity Samsung-tilille Jet Bot rekisteröity Samsung-tilille

Vaihe 14. Odota, että Jet Bot on rekisteröity Samsung-tiliin.

määritä todennus määritä todennus

Vaihe 15. Näkyviin tulee ponnahdusikkunoita, joissa pyydetään tekemään kaksivaiheinen todennus Samsung-tilin suojaamiseksi. Voit määrittää todennuksen nyt tai myöhemmin.

rekisteröinti on valmis rekisteröinti on valmis

Vaihe 16. Rekisteröinti on valmis.

Huomautus: Jet Bot -imurissa on kameralla toimiva kodin valvontatoiminto ja siksi kaksivaiheista todennusta ehdotetaan, kun muodostat yhteyden SmartThings-sovellukseen.

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.