Miten kuivausrumpua voi käyttää SmartThings-sovelluksella?

Yhdistä Samsung-kuivausrumpu SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä yhdellä kosketuksella. SmartThings-sovelluksen avulla löydät tehokkaimman tavan hoitaa pyykit ja säästät aikaa.

Tutustu SmartThings-sovelluksen erilaisiin toimintoihin

SmartThings-sovellus on yksinkertainen, helppokäyttöinen laitteidesi kauko-ohjain. Jotta voit käyttää käteviä kuivausrummun toimintoja, yhdistä Samsung-kuivausrumpu älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen.

Varmista, että kuivausrumpu ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Muista myös synkronoida Samsung-tili ja SmartThings-sovellus kuivausrumpuun.

Jos tarvitset lisätietoja kuivausrummun yhdistämisestä älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen, lue SmartThings-sovelluksen yhdistäminen kuivausrumpuun'

Samsung-kuivausrumpu ja smartthings.

Avaa perusasetukset napauttamalla kuivausrummun kuvaa ja kolmea pistettä näytön oikeassa ylänurkassa.

• Asetukset: Voit seurata energian kulutusta energiaseurannalla.
  • Valitse maa/sijainti: Hae ja määritä maa ja sijainti.
  • Tiedot: Tästä näet laitteen mallinumeron, tiedot ja tyypin.
  • HomeCare Wizard: Voit tarkastella kuivausrummun viikkoraporttia HomeCare Wizard -pienoissovelluksessa. Näet energiaseurannan ja laitteen historian.
Kuivausrummun perusasetukset.

Tutustu kuivausrummun SmartThings-toimintoihin

SmartThings-sovellus ehdottaa parhaita tapoja ohjata ohjelmia ja aikaa.

Perusohjelman määrittäminen on yksinkertaista ja helppoa. Toimi seuraavasti. Näet alla olevat perustoiminnot myös päänäytössä.

• Dry Level (Kuivaustaso): Voit määrittää laitteen kuivaustasot.
  • Dry Time (Kuivausaika): Toimintoa voi muuttaa valitun lopetusajan mukaan.
  • Wrinkle Prevent (Rypistymisenesto): Kuivausrumpu pyörittää rumpua satunnaisesti kuivausohjelman päätyttyä ryppyjen estämiseksi.
  • Damp Alert (Kosteushälytys): Lähettää sinulle muistutuksen, kun laitteessa on kosteita pyykkejä.
  • My Cycle List (Oma ohjelmaluettelo): Voit määrittää oman ohjelmaluettelon vaatteiden kankaan ja materiaalien mukaan. Se näyttää myös kunkin tyypin energiankulutuksen.
  • My Favorite (Suosikit): Voit tallentaa ohjelmia ja asetuksia otsakkeineen omiin kuivausohjelmiisi.
  • Auto Cycle Link: Valitsee automaattisesti parhaan kuivausohjelman, kun pesukone on rekisteröity samaan SmartThings-sovelluksen sijaintiin.
  • Stay Connect: Kun olet ottanut Smart Control -toiminnon käyttöön, voit ohjata kuivausrumpua etänä vaikka ohjelma olisi päättynyt.
Kuivausrummun smartthings-perusasetukset. Kuivausrummun smartthings-perusasetukset.

Vaihe 1. Napauta ympyrää tai tekstiä (esim. Cotton [Puuvilla]) päänäytössä.

Kuivausrummun smartthings-perusasetukset 2. Kuivausrummun smartthings-perusasetukset 2.

Vaihe 2. Valitse haluamasi Cycle List (Ohjelmaluettelo) ja napauta OK.

Kuivausrummun smartthings-perusasetukset 3. Kuivausrummun smartthings-perusasetukset 3.

Vaihe 3. Aseta DryLevel (Kuivaustaso) ja napauta OK.

Kuivausrummun smartthings-perusasetukset 4. Kuivausrummun smartthings-perusasetukset 4.

Vaihe 4. Aseta Dry Time (Kuivausaika) ja napauta OK.

Huomautus: Asetusten nimet, kuten ohjelmat ja kuivaustasot, voivat vaihdella kuivausrummun mallin mukaan.

LAUNDRY RECIPE löytää sinulle parhaiten sopivan ohjelman.

Kuivausrummun laundry recipe -aloitusnäyttö. Kuivausrummun laundry recipe -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Valitse näytöstä LAUNDRY RECIPE.

Kuivaustyypin valinta. Kuivaustyypin valinta.

Vaihe 2. Valitse pyykin tyyppi näytössä ja napauta NEXT (SEURAAVA). Ohjelma kysyy lisätietoja valitusta pyykin tyypistä.

Kuivaustaso. Kuivaustaso.

Vaihe 3. Valitse haluamasi Dry Level (Kuivaustaso) ja halutessasi Wrinkle prevent (Rypistymisenesto). Valitse GET RECIPE (HAE OHJELMA).

Suositeltu ohjelma. Suositeltu ohjelma.

Vaihe 4. LAUNDRY RECIPE suosittelee pyykillesi parhaiten sopivaa ohjelmaa. Jos haluat käyttää ohjelmaa, valitse näytössä Aloita.

LAUNDRY PLANNER suosittelee kuivausohjelmaa asetusajan perusteella.

Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 1. Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 1.

Vaihe 1. Valitse näytöstä LAUNDRY PLANNER.

Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 2. Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 2.

Vaihe 2. Aseta kuivausaika valitsemalla End Time (Lopetusaika).

Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 3. Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 3.

Vaihe 3. Tässä voit asettaa haluamasi kuivausajan. Aseta aika ja valitse Start (Aloita).

Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 4. Kuivausrummun smartthings ja laundry planner 4.

Vaihe 4. Voit käyttää ajan mukaan suositeltua kuivausohjelmaa. Napauta valintaruutua (v) ja aloita valitsemalla NEXT (SEURAAVA).

Huomautus: Valittuja asetuksia ei voi muuttaa, kun pyykkejä pestään. (Muutokset tehdään seuraavaan pyykinpesuun.)

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.