Miten voin pysäyttää kuivausohjelman käytön aikana?

Kuivausohjelma on ehkä joskus pysäytettävä käytön aikana tapaamisen tai muun syyn vuoksi. Noudata alla olevia ohjeita. Ole erittäin varovainen käsitellessäsi laitetta, koska laite voi olla erittäin kuuma, erityisesti heti kuivausohjelman jälkeen.

Varoitukset

• Kuivausohjelman pysäyttäminen käytön aikana ei ole suositeltua. Jos ohjelmaa ei ole pakko pysäyttää hätätilan vuoksi, on suositeltavaa antaa ohjelman jatkaa loppuun saakka.
  • Pysäytä kuivausohjelma ennen ohjelman päättymistä sammuttamalla laite virtapainikkeella. Ohjelma pysähtyy ja päätyy.
  • Turvallisuussyistä toiminto ei pysähdy heti, vaikka katkaisisit virran.
  • Jos pysäytät kuivausohjelman ennenaikaisesti, kuivaustulos ei välttämättä ole hyvä (vaatteet saattavat olla vielä kosteita).
  • Noudata kunkin ohjelman pyykin määrää koskevia suosituksia parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
  • Tunnistusta käyttävät ohjelmat saattavat pidentää tai lyhentää aikaa pyykkien kosteudesta riippuen.
  • Manuaalista ohjelmaa saa käyttää vain asetetun ajan.

Kuivaavan pesukoneen kuivausohjelman pysäyttäminen

• Voit pysäyttää kuivausohjelman painamalla virtapainiketta. Ohjelma pysähtyy. Turvallisuussyistä laite ei kuitenkaan pysähdy välittömästi.
  • Laitteen näyttöön tulee näkyviin KUUMA-kuvake ja jäähdytys on käynnissä, kunnes laitteen lämpötila on alle 50 astetta.
  • Virta sammuu automaattisesti, kun lämpötilan laskee alle 50 asteen.
Kuivausohjelman pysäyttäminen.

Huomautus:

• Ohjauspaneelin asettelu saattaa vaihdella koneesi mallin mukaan.
  • Tämä kuva on englanninkielinen esimerkki, mutta se on saatavilla omalla kielelläsi omassa maassasi.

Kuivausrummun kuivausohjelman pysäyttäminen

• Voit pysäyttää kuivausohjelman painamalla virtapainiketta. Ohjelma ja laite pysähtyy.
  • Kun sammutat laitteet kuivauksen aikana, sisällä oleva kuivausrumpu on erittäin kuuma. Siksi luukun koskettamisessa on oltava erittäin varovainen.
  • Ole varovainen, kun otat pyykkejä ulos kuivauksen jälkeen. Vaatteiden metalliosat (vetoketjut, koukut ja lenkit) voivat olla erittäin kuumia ja aiheuttaa palovammoja.
  • Laitteissa, joissa on luukun lukitustoiminto, luukku on lukittuna, kun laite sammutetaan käytön aikana. Tässä tapauksessa luukun lukitus avautuu vain, kun laitteeseen kytketään uudelleen virta.