Miten voin ohjata Family Hub -jääkaappia SmartThings-sovelluksella?

Samsungin SmartThings-sovellus tekee elämästäsi kätevämpää ja helpompaa. SmartThings-sovelluksella voit muodostaa helposti yhteyden jääkaappiin ja ohjata sitä. Lue alta, miten voit käyttää Family Hub -toimintoa SmartThings-sovelluksella.

Alla olevissa ohjeissa oletetaan, että olet asentanut SmartThings-sovelluksen mobiililaitteeseesi ja yhdistänyt sen Family Hub -jääkaappiin.

Avaa SmartThings-sovellus ja napauta yhdistettyä Family Hub -jääkaappia näytössä.

Avaa smartthings-sovellus.

Näkyviin tulee seuraava näyttö, joka on Family Hub -toiminnon päänäyttö.

Family hub -toiminnon päänäyttö.

Napauta jääkaapin tai pakastimen lämpötilakuvaketta näytön ylälaidassa.

Voit valita haluamasi lämpötilan.

Valitse jääkaapin tai pakastimen lämpötila.

Voit valita jääkaapin tai pakastimen tehotoiminnon käyttämällä Power Cool -tehojäähdytyksen tai -tehopakastuksen valitsinta.

FlexZone on jääkaapin monikäyttöinen osa, jota voit käyttää jääkaappina, pakastimen tai muuna haluamanasi tilana.

Voit valita Frozen-pakastustoiminnon, joka sopii pakasteiden säilyttämiseen.

Valitse cool select.
  • Frozen-pakastusasetus: Asettaa lämpötilan pakastimen lämpötilaan.
  • Soft Freeze -kevytpakastusasetus: Tämä asetus pitää pehmeät pakasteet, kuten pehmisjäätelön tai vastaavat tuotteet, kevyesti pakastettuna.
  • Meat & Fish -asetus lihalle ja kalalle: Tämä asetus pitää lämpötilan sopivana lihan ja kalan ja vastaavien säilyttämiseen.
  • Cheese & Vegetables -asetus juustolle ja vihanneksille: Tämä asetus pitää juustot ja vihannekset tuoreina.
  • White wine -asetus valkoviinille: Tämä asetus pitää lämpötilan täydellisenä valkoviinille ja muille juomille.

Voit tarkistaa jääkaapin sisällön valokuvan avulla.
Kamera ottaa valokuvia automaattisesti, kun ovet ovat suljettuina.

Valitse inside fridge -toiminto.

Voit ladata Family Hub -sovelluksen Google Play Store- tai Galaxy Store -sovelluskaupasta Samsung Android -puhelimeesi.

Lue lisää Family Hub -toiminnoista artikkelista Family Hub -sovelluksen käyttäminen.

Valitse family hub.

Voit tarkistaa Family Hub -jääkaapin suodattimen tilan. Kun suodatin on vaihdettava, näkyviin tulee suodattimen vaihtoilmoitus.

Valitse accessories-lisävarustetoiminto.

HomeCare Wizard -osiosta näet, mitä toimintoja Family Hub -sovellus ohjaa, sekä historiaraportin. Ne päivittyvät vähintään yhden käyttötunnin jälkeen.

Valitse homecare wizard -ohjaustoiminto.

Huomautus: App Settings (sovellusasetukset), Self-Diagnosis (itsediagnoosi) ja Information (tiedot) (laiteohjelmiston versio) -vaihtoehdot saa näkyviin päänäytön oikeasta yläkulmasta.

App Settings (sovellusasetukset)

Sovellusasetukset.

Self-Diagnosis (itsediagnoosi)

Itsediagnoosi.

Information (tiedot)

Tiedot.