Pesukoneen Delay End (viive) -toiminnon käyttäminen

Viivetoiminnon avulla voit määrittää pesukoneen lopettamaan pesemisen myöhemmin valitsemalla lopetusajan 1–24 tunnin päähän (1 tunnin tarkkuudella). Näytössä näkyvä tunti tarkoittaa pesun loppumisaikaa.

Viivetoiminnon määrittäminen

Vaihe 1. Valitse pesuohjelma. Vaihda tarvittaessa ohjelman asetuksia.

Valitse pesuohjelma

Vaihe 2. Paina Delay End (tai +/- -painikkeita), kunnes saat valittua haluamasi ajan.

Paina delay end

Vaihe 3. Pidä painettuna käynnistä/tauko-painiketta. Delay End -merkkivalo vilkkuu ja kone pyörittää rumpua pyykin punnitsemiseksi, jos valittu ohjelma sisältää pyykin määrän tunnistuksen. Näyttöön tulee näkyviin asetettu aika ja ajastin.

Pidä painettuna käynnistä/tauko-painiketta

Vinkki:  Voit peruuttaa viivetoiminnon painamalla virtapainiketta.

Delay End (viive) -toiminnon käytännön esimerkki

Jos haluat kahden tunnin ohjelman loppuvan kolmen tunnin kuluttua, lisää Delay End -vaihtoehto nykyiseen ohjelmaan kolmen tunnin asetuksella ja paina käynnistä/tauko-painiketta klo 14.00. Mitä sitten tapahtuu? Kone käynnistyy klo 15.00 ja lopettaa klo 17.00. Esimerkin aikajana on esitetty alla.

Delay End (viive) -toiminnon aikajana