eSIM:n itsetestaus Galaxy Watch -sarjassa

eSIM-kortit tarjoavat kätevän vaihtoehdon fyysisille SIM-korteille, kun halutaan käyttää matkapuhelinverkkoja erityisesti ulkomailla matkustettaessa. Kuitenkin saatat ajoittain kohdata ongelmia eSIM-korttien käytössä. Toimi seuraavasti tarkastaessasi Galaxy Watchin eSIM-kortin, jotta voit tunnistaa mahdolliset ongelmat.

Galaxy-kello, jossa on kuva eSIM-piiristä kellotaulussa.

Päivitä ohjelmisto

Varmista, että puhelimesi ohjelmisto ja Galaxy Watch -laitteesi on päivitetty uusimpaan versioon.

Ohjelmistopäivitysnäyttö Galaxy-puhelimessa

Galaxy-puhelin: Siirry kohtaan Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.
Huomio: Operaattoristasi tai mallistasi riippuen saatat joutua napauttamaan Tarkista ohjelmistopäivitykset > Asenna nyt

Ohjelmistopäivitysnäyttö Galaxy Watchissa

Galaxy Watch: Siirry kohtaan Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Suorita eSIMin itsetestaus

Voit testata Galaxy Watchin eSIM-toiminnon käyttämällä Samsung Members -sovellusta puhelimessasi.

Samsung Members -sovelluksen aloitusnäyttö. Samsung Members -sovelluksen aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Samsung Members -sovellus puhelimessasi ja napauta Tuki.

Samsung Members -sovelluksen tukinäyttö. Samsung Members -sovelluksen tukinäyttö.

Vaihe 2. Valitse Galaxy Watch -laitteesi Yhdistetyn laitteen vianmääritys -luettelosta.

"Pääse alkuun" viesti puhelimessa. "Pääse alkuun" viesti puhelimessa.

Vaihe 3. Lataa diagnostinen ohjelmisto napauttamalla Asenna > napauta Aloita.
Huomio: Asennus voi kestää muutaman minuutin.

Diagnostisten testien kuvakkeiden luettelo. Diagnostisten testien kuvakkeiden luettelo.

Vaihe 4. Suorita tarkastus napauttamalla eSIM-kuvaketta- Tulos ilmestyy seuraavalle näytölle.

Huomio: Itsetestaus on saatavilla Galaxy Watch4:llä ja uudemmissa malleissa.

Vahvista eSIM-profiilisi ja Galaxy Watchin matkapuhelinliittymä

Jos eSIMin itsetestaus epäonnistuu, varmista, että eSIM-profiili on aktivoitu matkapuhelinliittymässäsi ja lisätty Galaxy Watch Wearable -sovellukseen.

Galaxy eSIM -virheilmoitusnäyttö.

Varmista Galaxy Watchin mobiililiittymän aktivointi ja eSIM:n lisääminen seuraamalla näitä ohjeita:

Galaxy Watchin aloitusnäyttö. Galaxy Watchin aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Siirry Galaxy Wearable -sovellukseen > Kellon asetukset.

Katso asetusten näyttö. Katso asetusten näyttö.

Vaihe 2. Selaa alaspäin ja napauta Liittymätilaukset, valitse sitten matkapuhelinpalveluntarjoajasi.

Mobiililiittymän vahvistusnäyttö. Mobiililiittymän vahvistusnäyttö.

Vaihe 3. Jos kytkin on Käytössä, Galaxy Watchin mobiililiittymä on aktivoitu.
Napauta sitten Tilauksen tiedot varmistaaksesi, että Galaxy Watchin eSIM on lisätty Galaxy Wearable -sovellukseen.

* Huomaa, että kuvassa näkyvät operaattorit voivat vaihdella alueittain.

Huomio: Jos nämä itsetestaukset eivät ratkaise ongelmaa eSIM-korttisi kanssa, pyydä apua palveluntarjoajaltasi.