Mobiilidataongelmien vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia mobiilidatan käyttämisessä, matkapuhelimesi kentässä tai asetuksissasi voi olla ongelma. Tee ongelmasi vianmääritys alla olevan oppaan avulla.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tarkista, onko mobiilidata käytössä laitteessasi

Tarkista ensin, onko Mobiili-data käytössä laitteessasi.

1. vaihe Pyyhkäise alas näytön yläreunasta.
2. vaihe Tarkista valikosta, onko Mobiili-data käytössä.

Pyyhkäise alas nähdäksesi, onko mobiilidata käytössä

Jos mobiilidata on käytössä mutta kohtaat edelleen ongelmia, kokeile pakottaa laitteesi käynnistäminen uudelleen.

Katkaise virta laitteesta painamalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä Katkaise virta laitteesta painamalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä

1. vaihe Katkaise virta laitteestasi pitämällä sekä äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä painettuna samanaikaisesti ja valitsemalla sitten Katkaise virta.

Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä ja pitämällä niitä painettuna

2. vaihe Kun näyttö on sammunut, paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja sivunäppäintä samanaikaisesti ja pidä niitä painettuna.

Vapauta näppäin, kun Samsung-logo tulee näkyviin Vapauta näppäin, kun Samsung-logo tulee näkyviin

3. vaihe Kun Samsung-logo tulee näyttöön, vapauta näppäimet.

Huomautus:

• Tietosi ja tiedostosi säilyvät, vaikka pakottaisit laitteesi uudelleenkäynnistämisen.
  • Äänenvoimakkuuden näppäimen ja sivunäppäimen sijainnit voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.

Jos matkapuhelinverkkoyhteytesi on epävakaa, etkä voi käyttää mobiilitietoja, kokeile nollata verkkoasetuksesi.

Yleinen hallinta, asetukset Yleinen hallinta, asetukset

1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Yleinen hallinta.

Valitse Palauta Valitse Palauta

2. vaihe Valitse Nollaa.

Valitse Palauta verkkoasetukset Valitse Palauta verkkoasetukset

3. vaihe Valitse Palauta verkkoasetukset.

Napauta Asetusten nollaus Napauta Asetusten nollaus

4. vaihe Tarkista näytössä näkyvät tiedot ja napauta Asetusten nollaus.

Napauta Palauta Napauta Palauta

5. vaihe Napauta Palauta.

Huomautus:

• Huomaa, että verkkoasetusten palauttaminen palauttaa myös Wi-Fi-asetukset, Bluetooth-asetukset ja muut verkkoasetukset.

Jos kokeilit yllä lueteltuja tapoja, mutta et edelleenkään pysty käyttämään mobiilidataa laitteesi kanssa, sinulla saattaa olla ongelma matkapuhelimesi kentän kanssa. Jos vaihdoit operaattoria hiljattain mutta säilytit saman puhelimen, saatat joutua ottamaan yhteyttä nykyiseen operaattoriisi, jotta laitteesi nollataan. Pyydä lisää apua palveluntarjoajaltasi.

Huomautus:

• Kokeile kunkin vaiheen jälkeen käyttää mobiilidataa laitteesi kanssa.
  • Jos noudatit yllä olevia vaiheita, mutta ongelma jatkuu, lue asianmukaisia tietoja tukikeskuksesta.
  • Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.