Superpikalatauksen käyttäminen

S22-saraja on suunniteltu käteväksi käyttää ja superpikalataus on tärkeä osa tätä kokemusta. Lue superpikalatauksen vaatimukset, jotta voit hyödyntää kaikkia S22-laitteiden pikalatausominaisuuksia.

Latauskapasiteetti

Galaxy S22- ja Galaxy S23 -laitteissa on valmiina pikalataus- ja superpikalataustoiminto. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön automaattisesti alla olevien ohjeiden mukaan:

1 Valitse Asetukset.
Superpikalatauksen ottaminen käyttöön vaihe 1
2 Valitse Akku ja laitteen ylläpito.
Superpikalatauksen ottaminen käyttöön vaihe 2
3 Valitse Akku.
Superpikalatauksen ottaminen käyttöön vaihe 3
4 Valitse Akun lisäasetukset.
Superpikalatauksen ottaminen käyttöön vaihe 4
5 Napauta valitsinta kohdasta Superpikalataus.
Superpikalatauksen ottaminen käyttöön vaihe 5
Pikalatauksen ja superpikalatauksen latausrenkaan värit

Kun laitteessa on käytössä pikalataus, näkyvissä on vihreä latausrengas ja sininen latausrengas, kun käytössä on superpikalataus OS13-käyttöjärjestelmäversiosta eteenpäin.

Huomaathan: Toimintoa ei voi ottaa käyttöön tai pois käytöstä latauksen aikana.

Sammuta laitteen näyttö, jotta lataus olisi mahdollisimman tehokasta. Kun superpikalataus on käytössä, näytössä näkyy salamakuvake.

Galaxy S22- ja Galaxy S23 -laitteet tukevat pikalatausta, superpikalatausta ja langatonta latausta.

Pikalatausta varten tarvitaan latauskaapeli, joka tukee adaptiivista pikalatausta, jonka kapasiteetti on 25 W Galaxy S22/S23 -laitteissa (akun kapasiteetti 3 700 mAh) ja 45 W Galaxy S22+/S23+ -laitteissa ja Galaxy S22/S23 Ultra -laitteissa (akun kapasiteetti 4 500–5 000 mAh).

Superpikalatausta varten tarvitaan latauskaapeli, joka tukee adaptiivista lataus ja jonka kapasiteetti on 45 W – 45 W TA + 5A -kaapeli (E-merkitty). Tarvitset myös 45 W:n matka-adapterin. Superpikalataus ei toimi vakiolatureilla. Suosittelemme käyttämään 5 A:n USB-C-latauskaapelia ja 45 W:n laturia.

Voit ostaa matka-adapterin Samsung-verkkosivustolla

Lisätietoja pikalatauksesta on usein kysytyissä kysymyksissämme kohdassa Puhelimen pikalataus langallisesti tai langattomasti.