Miten voin käyttää Bixby-sovellusta?

Bixby on virtuaalinen tuki, joka auttaa sinua keskittymään oleelliseen. Bixby oppii ajan kuluessa mieltymyksesi ja auttaa sinua tekemään asiat nopeammin jopa avaamatta ja asentamatta sovelluksia! Lue, miten voit ottaa Bixbyn käyttöön ja mitä se voi tehdä puolestasi.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.
Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Bixbyn ottaminen käyttöön

Bixbyn käynnistäminen
Kun avaat Bixbyn ensimmäisen kerran, näkyviin tulee aloitussivu. Sinun on valittava Bixbyn kieli, kirjauduttava Samsung-tilillesi näytön ohjeiden mukaisesti ja hyväksyttävä sopimusehdot.

Vaihe 1. Pidä sivupainiketta painettuna. Tai avaa Bixby-sovellus.
Vaihe 2. Valitse Bixbyn kieli.

Pidä sivupainiketta painettuna

Vaihe 3. Napauta Kirjaudu Samsung-tilille ja kirjaudu Samsung-tilille näytön ohjeiden mukaan.
Vaihe 4. Noudata näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele määritys.

Kun sanot Bixbylle, mitä haluat tehdä, Bixby avaa vastaavat toiminnot tai näyttää haluamasi tiedot. Voit aloittaa keskustelun sanomalla: "Hei Bixby". Rekisteröi äänesi, jotta Bixby vastaa, kun sanot "Hei Bixby".

Vaihe 1. Avaa Bixby ja napauta Valikko (kolme pistettä) > Asetukset Ääniherätys.
Vaihe 2. Napauta Herätä sanomalla "Hei Bixby" ottaaksesi toiminnon käyttöön.
Vaihe 3. Noudata näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele määritys. Voit nyt sanoa "Hei Bixby" ja aloita puhuminen, kun laite antaa merkkiäänen.

Bixbyn käyttäminen sivupainikkeella
Voit keskustella Bixbyn kanssa pitämällä sivupainike painettuna tai sanomalla "Hei Bixby", jos olet ottanut ääniherätyksen käyttöön. Kun Bixby kuuntelee sinua, voit avata Bixbyn pyyhkäisemällä ylös tai napauttamalla näytön alalaidan kuvaketta. Pikakomentojen käyttäminen Voit yksinkertaistaa keskustelua Bixbyn kanssa. Vaihda komento tai komentojen sarja yhteen sanaa tai lauseeseen.

Vaihe 1. Avaa Bixby ja napauta Valikko (kolme pistettä).
Vaihe 2. Napauta Pikakomennot ja valitse suositellut komennot.

Pikakomentojen käyttäminen

Tekstin kirjoittaminen Bixbylle
Napauta näppäimistön kuvaketta Bixbyn painikkeen vieressä, jos haluat kirjoittaa Bixbylle puhumisen sijaan. Tällöin Bixby myös vastaa kirjoituksella puheen sijaan.

Opeta Bixbyä
Pyyhkäise alas Bixbyn vastausnäyttöä ja näet tarkalleen, mitä Bixby kuuli sinun sanovan ja kuinka Bixby tulkitsi sen ja mitä tuloksia se tarjosi. Jos Bixby ei ymmärtänyt sinua oikein, voit tehdä muutoksia ja auttaa Bixbyä ymmärtämään sinua paremmin.

Bixbyn käyttäminen näyttö lukittuna
Voit puhua Bixbylle, vaikka puhelimen näyttö olisi lukittuna. Bixby ymmärtää yksinkertaisia komentoja, kuten soittaminen tai sään tarkistaminen.

Bixbyn käyttäminen saneluun
Bixby voi kirjoittaa puheesi viesteiksi tai muistiinpanoiksi. Pidä Bixbyn painiketta painettuna ja sano, mitä haluat Bixbyn kirjoittavan valitsemallasi kielellä.

Huomautus:
• Puhelimen on oltava yhteydessä WiFi- tai matkapuhelinverkkoon.
• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilillesi.
• Bixby on käytettävissä vain tietyillä kielillä ja tietyt ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä alueellasi.
• Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.