NFC-ongelmien vianmääritys Galaxy-laitteilla

Yksi NFC-teknologian ensisijaisista käyttötarkoituksista Samsung Galaxy -puhelimellasi on mahdollistaa saumattomat maksut eri mobiilimaksusovellusten kautta. Lisäksi NFC mahdollistaa nopeat yhteydet muihin langattomiin laitteisiin ja helpottaa tiedonsiirtoa. Jos kuitenkin huomaat vaikeuksia laitteesi NFC-toiminnon kanssa, voit ottaa useita vianmääritysvaiheita käyttöön ongelman korjaamiseksi.

Henkilö käyttää Mobile Payta

Huomio: Jos sinulla on LED-kansi, NFC-toiminnot eivät toimi, kun LED-kansi on valaistu.

Kytke NFC-asetukset pois päältä ja päälle

Kääntämällä NFC-asetukset pois päältä tai päälle voit mahdollisesti ratkaista tähän ominaisuuteen liittyvät ongelmat.

NFC-toiminnon aktivointi 1. NFC-toiminnon aktivointi 1.

Vaihe 1. Käytä kahta sormea ja pyyhkäise alaspäin näytön yläosasta avataksesi Pikavalikko-paneelin. Napauta Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuoraa pistettä) > Muokkaa painikkeita.

NFC-toiminnon 2 päällekytkeminen NFC-toiminnon 2 päällekytkeminen

Vaihe 2. Kosketa ja pidä NFC-kuvaketta, ja sitten vedä ja pudota se Pikapaneeliin. Napauta Valmis.

NFC-toiminnon aktivointi 3 NFC-toiminnon aktivointi 3

Vaihe 3. Napauta NFC sammuttaaksesi sen ja napauta sitten NFC uudelleen kytkeäksesi sen takaisin päälle.

Tarkista oletusmaksusovellus

Laitteesi oletusmaksusovellusta käytetään kassalla kaupoissa ja muissa paikoissa. Jos NFC-maksut eivät toimi, voit tarkistaa valitun oletussovelluksen.

NFC- ja kontaktiton maksu NFC- ja kontaktiton maksu

Vaihe 1. Mene kohtaan Asetukset > Yhteydet > NFC ja kontaktittomat maksut.

Kontaktiton maksuvaihtoehto Kontaktiton maksuvaihtoehto

Vaihe 2. Napauta Kontaktittomat maksut ja valitse sitten haluamasi maksusovellus.
* Kuva on vain havainnollistamistarkoitukseen.

Maksusovellukset Muut-välilehdessä. Maksusovellukset Muut-välilehdessä.

Vaihe 3. Lisämaksusovellukset löytyvät Muut-välilehdeltä.

Huomaa: Voit myös napauttaa kytkintä Maksa tällä hetkellä avoinna olevalla sovelluksella.

Poista kolmannen osapuolen suojakuoret ja kotelot

Tietyt kolmannen osapuolen suojakuoret ja kotelot, kuten magneettiset suojakuoret, jotka pitävät luottokortteja ja henkilöllisyystodistuksia, voivat häiritä NFC-antennia. On suositeltavaa poistaa nämä suojakuoret, kun käytät NFC-toimintoja.

Pidä laitettasi oikein

Kun käytät NFC-toimintoja, on tärkeää pitää laitettasi oikein käsissäsi. Tämä varmistaa, että laitteesi NFC-antenni on osoitettu oikeaan suuntaan.

NFC ja kontaktiton maksu

NFC-antennin sijainnin ja laitteen oikean sijoittelun tarkistamiseksi
mene kohtaan Asetukset > Yhteydet > NFC ja kontaktittomat maksut
ja tarkastele näytöllä olevaa opasta ja kuvaa.

Huomio: Ota yhteyttä Samsungin huoltopisteeseen, jos sinulla on edelleen ongelmia NFC-yhteyden kanssa.