Miten voi ostaa sovellukset Google Play Store- tai Galaxy Store -sovelluskaupasta?

Google Play Store- ja Galaxy Store -sovelluskaupoissa on useita sovelluksia. Joidenkin niiden käyttö on maksullista. Sovelluksen maksamiseen on muutama eri tapa.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Sovelluksen ostaminen

Voit ostaa sovelluksia ja digitaalista sisältöä Google Play -kaupasta käyttämällä Google-tilin maksutapoja samoin kuin Galaxy Store -sovelluskaupassa. Google Play Store -sovelluskaupassa on useita maksutapavaihtoehtoja, kuten luottokortti, suoramaksu, PayPal ja Google Play -lasku. Galaxy Store -sovelluskaupassa sovelluksia voi ostaa luotto- tai pankkikortilla, Samsung Pay -toiminnolla, puhelinmaksulla ja niin edelleen. Jos ostat ensimmäistä kertaa, maksutapa lisätään Google-tiliin tai Samsung-tiliin. Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit ostaa sovelluksen Google Play Store- tai Galaxy Store -sovelluskaupasta. Jos sinulla ei vielä ole Samsung-tiliä, lue lisää artikkelista Samsung-tilin avaaminen ja tilin hyödyt

Huomautus: Käytettävissä olevat maksutavat riippuvat maasta ja alueesta.

Maksutapojen lisääminen ja poistaminen

1. Google Play Store

Lisää maksutapa

Vaihe 1. Avaa Google Play Store -sovellus Android-mobiililaitteessa.
Vaihe 2. Napauta Valikko ja valitse Maksutavat.
Vaihe 3. Valitse lisättävä maksutapa kohdasta Lisää maksutapa.
Vaihe 4. Noudata ohjeita ja uusi maksutapa lisätään Google-tilille.

Google play store.

Huomautus: Jos käytät maksutapana Google Pay -toimintoa Intiassa, sinun on päivitettävä UPI ID.

Poista maksutapa
Vaihe 1. Avaa Google Play Store -sovellus Android-puhelimessa tai tabletissa.
Vaihe 2. Napauta Valikko ja valitse Maksutavat.
Vaihe 3. Valitse Maksun lisäasetukset.
Vaihe 4. Kirjaudu pyydettäessä osoitteeseen pay.google.com.
Vaihe 5. Poista haluamasi maksutapa napauttamalla maksutavan alta Poista.

Maksutapa poistetaan Google-tililtä.

2. Galaxy Store

Rekisteröidy tai muuta luottokortin tietoja

Vaihe 1. Avaa Galaxy Store.
Vaihe 2. Napauta Valikko ja napauta Maksutavat.
Vaihe 3. Rekisteröidy tai muuta luottokortin tietoja noudattamalla näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy store.

Rekisteröi kuponki
Vaihe 1. Avaa Galaxy Store.
Vaihe 2. Napauta Valikko ja valitse Kupongit ja lahjakortit.
Vaihe 3. Napauta pluskuvaketta (+) oikealla ylhäällä.
Vaihe 4. Syötä kupongin tiedot ja napauta OK.
Vaihe 5. Noudata sitten näytöllä annettavia ohjeita.

Huomautus: Asetukset ja näytön asettelu voivat vaihdella verkkoyhteyden tarjoajan, ohjelmistoversion ja laitteen mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi,- tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.