Painikkeiden lisääminen pika-asetuspaneeliin tai poistaminen pika-asetuspaneelista

Lisää painikkeita pika-asetuspaneeliin tai poista niitä sieltä nopeasti ja helposti päästäksesi nopeammin käsiksi tarvitsemiisi Galaxy-laitteen työkaluihin ja asetuksiin.

Kuva Galaxy-laitteen aloitusnäytöstä ja paljastetusta pikavalikosta.

Painikkeen lisääminen pika-asetuspaneeliin

kuva aloitusnäytöstä sekä pyyhkäise alas -kuvakkeesta ja pikavalikosta. kuva aloitusnäytöstä sekä pyyhkäise alas -kuvakkeesta ja pikavalikosta.

Vaihe 1. Pyyhkäise alaspäin kahdesti päänäytössä: ensin avataksesi pikavalikon ja sitten avataksesi laajennetun valikon.

Kuva avatusta pikavalikosta ja pyyhkäise vasemmalle -kuvakkeesta. Kuva avatusta pikavalikosta ja pyyhkäise vasemmalle -kuvakkeesta.

Vaihe 2. Pyyhkäise vasemmalle nähdäksesi lisäkuvakkeita ja ”+”-kuvakkeen.

Kuva pikavalikosta ja korostetusta +-kuvakkeesta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta +-kuvakkeesta.

Vaihe 3. Napauta ”+”-kuvaketta.

Kuva pikavalikosta ja korostetusta saatavilla olevasta painikkeesta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta saatavilla olevasta painikkeesta.

Vaihe 4. Napauta ja pidä painettuna yllä olevassa valikossa saatavilla olevaa painiketta, ja vedä se alas pikavalikkoon.

Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Valmis”-painikkeesta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Valmis”-painikkeesta.

Vaihe 5. Napauta ”Valmis”, kun valinta on suoritettu.

Painikkeen poistaminen pika-asetuspaneelista

Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvakkeesta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvakkeesta.

Vaihe 1. Pyyhkäise alaspäin päänäytössä avataksesi pikavalikon.

Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Muokkaa painikkeita” -vaihtoehdosta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Muokkaa painikkeita” -vaihtoehdosta.

Vaihe 2. Napauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta ja ”Muokkaa painikkeita” -vaihtoehtoa.

Kuva pikavalikosta ja ylöspäin vedettävästä painikkeesta. Kuva pikavalikosta ja ylöspäin vedettävästä painikkeesta.

Vaihe 3. Napauta ja pidä painettuna alla olevassa pikavalikossa olevaa painiketta, ja vedä se yllä olevaan valikkoon.

Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Valmis”-painikkeesta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta ”Valmis”-painikkeesta.

Vaihe 4. Napauta ”Valmis”, kun valinta on suoritettu.