Tiedostojen kaksoiskappaleiden löytäminen ja poistaminen Galaxy-laitteella

Vapauta tilaa Galaxy-laitteeltasi poistamalla tiedostojen kaksoiskappaleet nopeasti ja helposti.

Kuva Galaxy-laitteesta sekä valituista tiedostoista ja tiedostokuvakkeesta.

Tallennustilan analysoiminen tiedostojen kaksoiskappaleiden löytämiseksi ja poistamiseksi

Kuva korostetusta ”Omat tiedostot” -kuvakkeesta. Kuva korostetusta ”Omat tiedostot” -kuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa ”Omat tiedostot”.

Kuva ”Omat tiedostot” -sovelluksen korostetusta ”Analysoi tallennustila” -kohdasta. Kuva ”Omat tiedostot” -sovelluksen korostetusta ”Analysoi tallennustila” -kohdasta.

Vaihe 2. Napauta ”Analysoi tallennustila”.

Kuva ”Analysoi tallennustila” -asetusten korostetusta ”Tiedostojen kaksoiskappaleet” -kohdasta. Kuva ”Analysoi tallennustila” -asetusten korostetusta ”Tiedostojen kaksoiskappaleet” -kohdasta.

Vaihe 3. Napauta ”Tiedostojen kaksoiskappaleet”.

Kuva ”Tiedostojen kaksoiskappaleet” -kohdasta sekä tiedostoista ja korostetusta ”Poista kaikki” -painikkeesta. Kuva ”Tiedostojen kaksoiskappaleet” -kohdasta sekä tiedostoista ja korostetusta ”Poista kaikki” -painikkeesta.

Vaihe 4. Valitse tiedostot napauttamalla ja napauta sitten ”Poista” poistaaksesi ne.

Huomaa: Ole varovainen, sillä jos poistat kaikki tiedostot niiden tarkistamisen jälkeen, myös alkuperäiset tiedostot poistetaan.