Yksinkertaistetut sovellus nimet Galaxy One UI 6:ssa

Galaxy-käyttäjät huomaavat joitain hienovaraisia muutoksia Galaxy One UI 6:n (Android-versio 14) julkaisun myötä. Esimerkiksi useiden Samsung-sovelluskuvakkeiden nimet on yksinkertaistettu, mikä helpottaa käyttäjien sovellusten tunnistamista nopealla vilkaisulla.

Galaxy One UI 6 -muutokset näkyvät Galaxy-puhelimen aloitusnäytöllä.

Yksinkertaistetut sovellusnimet

Galaxy One UI 6:n (Android-versio 14) sovellusten nimien yksinkertaistaminen sisältää sovellusnimien rajoittamisen yhteen riviin Galaxy-kotinäytöillä poistamalla sanat ”Samsung” ja ”Galaxy” näytettävistä sovellus nimistä. Tämä muutos luo siistimmän ja järjestellymmän ulkoasun, mikä puolestaan auttaa käyttäjiä löytämään suosikkinsa helpommin.

Huomio: Sovelluksen todellinen nimi ei ole muuttunut, vain se tapa, jolla se näkyy sekä kotinäytöllä että sovellusnäytöllä.

Galaxy One UI 5 Galaxy-puhelimen aloitusnäytöllä Galaxy One UI 5 Galaxy-puhelimen aloitusnäytöllä

Galaxy One UI 5

Galaxy One UI 6 muutokset Galaxy-puhelimen aloitusnäytöllä Galaxy One UI 6 muutokset Galaxy-puhelimen aloitusnäytöllä

Galaxy One UI 6

Kuva, jossa näkyy ”Samsungin” ja ”Galaxyn” poistaminen sovelluksen nimen etiketeistä.

Käyttäjät voivat hakea koko nimellä sovellusluettelon haussa sekä hakea Asetukset > Sovellukset -kohdasta.

Näyttökuva sovellusten täydellisistä nimistä, jotka on lueteltu kohdassa Asetukset > Sovellukset. Näyttökuva sovellusten täydellisistä nimistä, jotka on lueteltu kohdassa Asetukset > Sovellukset.
Hakupalkki sovellusluettelossa. Hakupalkki sovellusluettelossa.

Samsung-sovellukset uusilla nimillä

Sovelluksen nimi (Galaxy One UI 5)

Sovelluksen nimi (Galaxy One UI 6)

Galaxy Store

Store

Samsung Members

Members

Samsung TV Plus

TV

Samsung Music

Music

Samsung Pay

Pay

Samsung Pass

Pass

Samsung Wallet

Wallet

Galaxy Wearable

Wearable

Samsung Notes

Notes

Samsung Kids

Kids

Samsung Flow

Flow

Samsung News

Uutiset

Samsung Global Goals

Global Goals

Samsung Cloud

Cloud

Samsung Health

Health

Huomio: Eri maissa saatavilla olevat sovellukset voivat vaihdella.