Support Model

UD55E-A

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Näyttö
    • Koko

55"

• Näytön koko

55

• Paneelityyppi

D-LED DID

• Tarkkuus

1920 x 1080

• Pisteväli (HxV)

0,63(H) x 0,63(V) mm

• Aktiivinen näytön koko (HxV)

1209,6 x 680,4 mm

• Kontrastisuhde

4000:1

• Katselukulma (HxV)

178/178

• Vasteaika

8 ms

• Näytön väri

8 bit - 16,7 M

• Väriavaruus

72 %

• H-Scanning Frequency

30 kHz ~ 81 kHz

• Pikselitiheys (mm)

148,5 MHz

• V-Scanning Frequency

48 Hz ~ 75 Hz

• Valovoima

700 cd/m2

• Dynamic Contrast Ratio

10,000:1

• Liitettävyys
    • RGB In

Analog D-SUB, DVI-D, Display Port 1.2

• RGB Out

DP1.2(Loop-out)

• Äänitulo

Stereo Mini Jack

• Audio Out

Stereo Mini Jack

• Video In

HDMI 1, HDMI 2

• Virta
    • Virtalähde

AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz

• Virrankulutus (Pois päältä)

Alle 0,5 W

• Virrankulutus (Päällä)

Max: 297 W, Typ: 238 W, BTU(Max): 1013 W

• Virrankulutus (Valmiustila)

Alle 0,5 W

• Mitat
    • Laitteen mitat (LxKxS)

1213,5 x 684,3 x 96,6 mm

• Pakkauksen mitat (LxKxS)

1355 x 809 x 320 mm

• Paino
    • Laitteen paino

21,5 kg

• Pakkauksen paino

29 kg

• Mekaaniset tiedot
    • VESA-kiinnikkeet

600 x 400 mm

• Bezel Width

2,3 (U/L), 1,2 (R/B) mm

• Media Player Option Type

SBB-C/DA/DI (Slide In)

• Käyttöolosuhteet
    • Lämpötila

0 ~ 40 ℃

• Kosteus

10 ~ 80 %

• Yleistä
    • Lisätiedot

ACM Support(Advanced Color Management), Auto Source Switching & Recovery, Haze 44%, Temperature Sensor, RS232C/RJ45 MDC,Plug and Play (DDC2B), Video Wall(15x15(OSD)), Video Wall Daisy Chain(10x10), Pivot Display, Image Rotation, Button Lock, DP 1.2 Digital Daisy Chain(Supporting UHD Resolution, HDCP support), Smart F/W update, Clock Battery(80hrs Clock Keeping)

• Optional Feature
    • Objektiivikiinnitys

WMN-55VD

• Specialty

MID-UD55DS

• Ympäristöystävällisyys
    • Energiatehokkuusluokka (paras A+++, huonoin E)

D

• Sertifikaatit ja yhdenmukaisuus
    • EMC

FCC (USA) FCC Part 15, Subpart B class A, CE (Europe) EN55022, EN55024, VCCI (Japan) V-3 (CISPR22), KCC (Korea):KN22, KN24, BSMI (Taiwan) : CNS13438 (CISPR22), C-Tick (Australia) : AS/NZS3548 (CISPR22), CCC(China) : GB 9254-2008, GB 17625.1-2012

• Turvallisuus

UL (USA) : UL 60950-1, CSA (Canada) : CSA C22.2 No. 60950-1, TUV (Germany) : EN60950-1, NEMKO (Norway) : EN60950-1, KC (Korea) : K60950-1, CCC (China) : GB4943.1-2011, PSB (Singapore) : IEC60950-1, GOST (Russia) : IEC60950-1, EN55022, SIQ (Slovenia) : IEC60950-1, EN55022, PCBC (Poland) : IEC60590-1, EN55022, NOM (Mexico) : NOM-019-SCFI-1993, IRAM (Argentina) : IEC60950-1, SASO (Saudi Arabia) : IEC60950-1

• Varusteet
    • Included

Quick Setup Guide, Warranty Card, DP cable, stereo to DB9 cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com