Support Model

Alert 1
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

OK
120 Gt 750 EVO SATA III 2,5 tuumaa SSD

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Yleistä
    • Sovellukset

Client PCs

• Kapasiteetti

120 GB (1 GB=1 Billionbyte by IDEMA) *Actual usable capacity may be less (due to formatting, partitioning, operating system, applications or otherwise)

• Muotoilu

2.5 inch

• Käyttöliittymä

SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface

• Mitat (L x K x S, mm)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Paino

Max 45 g

• NAND Type

Samsung NAND Flash Memory

• Controller

Samsung MGX controller

• Cache Memory

Samsung 256 MB DDR3

• Erikoistoiminnot
    • TRIM Support

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Full Disk Encryption (FDE)

• WWN Support

Kyllä

• Device Sleep Mode Support

Kyllä

• Suorituskyky
    • Sequential Read

Up to 540 MB/sec Sequential Read *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Sequential Write

Up to 520 MB/sec Sequential Write *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD32)

Up to 94,000 IOPS Random Read *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD32)

Up to 88,000 IOPS Random Write *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Read (4KB, QD1)

Up to 10,000 IOPS Random Read *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Random Write (4KB, QD1)

Up to 35,000 IOPS Random Write *Performance may vary based on system hardware & configuration

• Ympäristö
    • Virrankulutus

Active Read/Write (Average): 1,8 W / 1,7 W, Idle: 50 mW, Device Sleep: 5 mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Reliability (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Toimintaympäristön lämpötila

0 °C to 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Shock

1500 G, duration 0.5m sec, 3 axis

• Käyttöjärjestelmä
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Takuu

3 Year Limited Warranty or 35 TBW Limited Warranty

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com