Käytä etähuoltoa ja säästy matkalta huoltoliikkeeseen

Nopeaa ja kätevää tukea työpaikallasi
Helppoa, ei vaikeita yhteyksiä
Koulutettujen ammattilaisten antama ensiluokkainen tuki

Mikä on etähuolto?

Samsung-etähuollon avulla erityiskoulutuksen saanut asiakasneuvojamme voi nähdä ja ohjata Samsung-älypuhelintasi tai -tablettia ja antaa suoraa tuotetukea.

Mikä on etähuolto?

Samsung-etähuollon avulla erityiskoulutuksen saanut asiakasneuvojamme voi nähdä ja ohjata Samsung-älytelevisiotasi ja antaa suoraa tuotetukea.

• Voiko Samsungin asiantuntija nähdä minut television verkkokameran kautta?

Samsungin asiantuntija ei voi millään tavoin käyttää television sisäistä tai siihen liitettyä kameraa tietämättäsi. Asiantuntija näkee vain television näytön sisällön. Jos asiantuntija voi käyttää luvallasi sovellusta, joka käyttää kameraa (Google Meet, MyFitness jne.), kameran sisältö näkyy television näytössä ja se on myös asiantuntijan nähtävissä. Asiantuntija ei koskaan käytä tämän tyyppisiä sovelluksia ollessaan yhteydessä televisioosi, ellei häntä nimenomaisesti pyydetä tekemään niin kyseisen sovelluksen toiminnan testaamista varten. Voit asettaa kameran suljettuun tilaan, irrottaa kameran USB-liittimen tai asettaa suojan niin, että asiantuntija ei näe sinua käyttäessään kyseisiä sovelluksia.
  • Kyllä. Jotta Samsungin asiakaspalvelun asiantuntija voi käyttää ja ohjata laitettasi, sen on oltava vakaassa nopeassa Internet-yhteydessä.
  • Kyllä. Etähuoltojärjestelmä antaa Samsungin muodostaa yhteyden laitteeseesi vain kerran. Kun yhteys katkaistaan, Samsung ei voi muodostaa yhteyttä uudelleen ilman uutta PIN-koodia, jonka sinä luot.
  • Ei. Etätukijärjestelmä antaa Samsungin muodostaa yhteyden laitteeseesi vain kerran. Kun yhteys katkeaa, Samsung voi muodostaa yhteyden uudelleen vain, jos luot uuden PIN-koodin. Yhteys katkeaa välittömästi, jos televisio sammutetaan.
  • Kyllä. Samsungin asiantuntija näkee myös tulevan kuvan. Näin asiantuntija voi määrittää, onko vika tulosignaalissa vai itse laitteessa. Esimerkki: jos asiantuntija muodostaa yhteyden laitteeseen ja näkee viivan kuvassa, hän tietää, että viivan aiheuttaa tulosignaali eikä itse laite. Jos asiantuntija ei näe viivaa, hän tietää, että vika on laitteessa.
  • Ei. Etähuolto on ilmainen asiakkaillemme. Samsung pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa asiakaspalvelua.
  • Kun Samsungin asiantuntija on muodostanut yhteyden laitteeseesi, hän voi ohjata sitä samalla tavoin kuin jos hän olisi itse laitteen edessä. Jos sinun on otettava uudelleen yhteys etähuoltoon, asiantuntija voi tarkistaa nopeasti, mitkä asetukset on muutettu edellisen istunnon jälkeen.