Samsung Service Point

Huolto ja tuki

Jos haluat korjauttaa puhelimen vaurioituneen näytön tai haluat vain saada enemmän irti laitteesi käytöstä, palvelupisteemme auttavat saamaan yhteyden Samsungin tuoteteknikkoihin ilman ajanvarausta. Alta saat lisätietoja palvelutarjonnastamme ja siitä, mistä löydät lähimmän Samsung Service Pointin.

Tukipalvelut

Löydä tarvitsemasi tuki

Teknikkomme voivat auttaa kaikissa tyypillisissä mobiililaitteita ja puettavia älylaitteita koskevissa kysymyksissä. Klikkaa oikealla olevia tukikategorioita, niin saat niistä lisätietoja ennen palvelupisteessä käyntiä.

Laitteen asetukset
Laitteen asetukset

Oletko hankkinut uuden Samsungin puhelimen, tabletin tai wearable-laitteen? Käy Samsung Service Pointissa heti ostettuasi uuden laitteen, niin henkilökuntamme auttaa välittömästi kaikissa asetuksissa.
Löydä lähin Samsung Service Point

Tiedonsiirto
Tiedonsiirto

Jos haluat siirtää valokuvia, musiikkia, sovelluksia tai kalenterimerkintöjä vanhalta laitteelta uudelle Samsung-laitteelle, se onnistuu palvelupisteessä.
Löydä lähin Samsung Service Point

Henkilökohtainen opastus
Henkilökohtainen opastus

Hankitko juuri uuden puhelimen (tai etkö ole vielä päättänyt)? Istu hetkeksi alas työntekijämme kanssa, niin saat tietää kaikki valitsemasi laitteen tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt omassa tahdissasi.
Löydä lähin Samsung Service Point

Korjaus tunnin sisällä
Korjaus tunnin sisällä

Teknikkomme pyrkivät hoitamaan useimmat korjaukset tunnin sisällä, joten saat laitteesi takaisin kunnostettuna ilman turhaa odottelua.
Löydä lähin Samsung Service Point

Lisätarvikkeet
Lisätarvikkeet

Haluatko sopivan kotelon uuden hienon puhelimesi suojaksi? Tai ehkä haluat toisen laturin työpaikalla käytettäväksi. Käy tutustumassa valikoimaamme.
Löydä lähin Samsung Service Point

Korjauspalvelut
Korjauspalvelut

Jos puhelimessasi tai tabletissasi on laitteistovika, voimme korjata sen palvelupisteessämme. Pyrimme korjaamaan laitteet odottaessa tai viimeistään saman päivän aikana.
Löydä lähin Samsung Service Point

Ohjelmistokorjaukset ja -päivitykset
Ohjelmistokorjaukset ja -päivitykset

Tuo Samsung-puhelimesi, -tablettisi tai wearable-laitteesi mukanasi, niin autamme ohjelmistoon liittyvissä ongelmissa ja päivityksissä.
Löydä lähin Samsung Service Point

Vaurioituneen näytön korjaus
Vaurioituneen näytön korjaus

Oletko pudottanut puhelimesi?
Samsung Service Pointissa pyritään korjaamaan vaurioituneet näytöt samana päivänä tai jopa odottaessasi. Siten laitteesi näyttää pian taas upouudelta. Kun käytät Samsung Service Pointtia laitteesi takuu jatkuu normaalisti myös takuun ulkopuolisten korjausten jälkeen.
Löydä lähin Samsung Service Point

Löydä lähin Samsung Service Point

Kaikki palvelupisteet

Katso alueesi palvelupisteet

Suomi
Ruotsi

Käytettävissä olevat palvelut

Laitteen asetukset
Tiedonsiirto
Henkilökohtainen opastus
Korjaus tunnin sisällä
Lisätarvikkeet
Korjauspalvelut
Ohjelmistokorjaukset ja -päivitykset
Vaurioituneen näytön korjaus