Software Upgrade

Mitä etuja on ohjelmistopäivityksessä?

Julkista päivitetty ohjelmistoversio jatkuvasti seuraaville:

1. Parantunut toimivuus ja vakaus.
  2. Mahdollisten ongelmien ehkäisy korjaamalla ohjelmointi- ja muut virheet.
  3. OS-päivitys ja uudet ominaisuudet.

Kuinka päivittää uusimpaan ohjelmistoversioon?

Tapa 1. Langattomasti (OTA)

Mene Asetuksiin > (Lisää) > Tietoja laitteesta > Ohjelmistopäivitys > Päivitä

Ennen päivitystä langattomasti

• Wi-Fi-yhteyden käyttämistä suositellaan odottamattomien datasiirtomaksujen välttämiseksi.
  • Lataa akku (yli 50%) ja varmista, että laitteiston muistia on tarpeeksi vapaana. (vähintään 1 Gt )
  • Älä irrota akkua päivityksen aikana.
  • Älä käytä laitetta.

Tapa 2. Kytke puhelin tietokoneeseen

Asenna Kies ja käynnistä ohjelma kytkettyäsi puhelimen. Seuraa ohjeita Kiesin ohjelmistopäivitysvalikossa.

Avaa Kies

Tapa 3. Vieraile liikkeessä

Samsung Experience Shops(SES) tukevat Smart-palvelua* ohjelmistopäivityksillä. Pyydä Samsung experience Consultant -ohjelmistopäivitystä Samsung Experience Shopissa. Voit nauttia Samsungin laitteista, niiden sisällöstä ja lisävarusteista puhelimesi päivityksen aikana.

* Smart-palvelu ei ehkä ole saatavilla kaikissa myymälöissä tilanpuutteen vuoksi.

Kysymykset ja vastaukset

K. Olen huolissani käyttäjätietojen, kuten kuvien ja yhteystietojen katoamisesta päivityksen yhteydessä.
V. Kaikki käyttäjätiedot säilyvät päivityksessä. Suosittelemme kuitenkin tietojen varmuuskopiointia ennen päivityksen tekemistä.
K. Käyttöjärjestelmän päivittämiseen langattomasti tarvitaan pakettidatan käyttöä. Maksaako se?
V. Mahdolliset datasiirtomaksut riippuvat operaattoristasi. Suosittelemme Wi-Fi-yhteyden käyttöä.