Galaxy S5 Popup Layer
Close this window
My Life powered by Samsung Galaxy S5
Katso lisää
Open Galaxy S5 Key Visual

Kuvassa on Samsungin kannettava tietokone ja matkapuhelin. Voit päivittää matkapuhelimeen uusimman ohjelmiston.

Pidä matkapuhelimesi ajan tasalla turvallisesti ja nopeasti

Päivitä puhelimesi viimeisimpään ohjelmistoversioon ja nauti mm. parantuneesta nopeudesta, paremmista toiminnoista, käyttöjärjestelmäpäivityksistä sekä bugikorjauksista

Ohjelmistopäivitys Kiesin kautta

Lataa ohjelmistot alla olevien ohjeiden mukaisesti ja suorita niiden asennus oikeassa järjestyksessä

Vaihe 1

Kuvassa on Kies-ohjelmisto asentumassa.

Vaihe 2

Kuvassa on Kies, joka yhdistää matkapuhelimen tietokoneeseen USB-kaapelin kautta.

Vaihe 3

Kuvassa on Kiesin asennusprosessin ohje.

Vinkki

Ennen puhelimen päivittämistä varmista vaatimusten täyttyminen

• - Käyttöjärjestelmä: Microsoft © Windows XP, Windows Vist™ tai Windows 7
  • - USB-datakaapeli puhelimen ja tietokoneen välistä yhteyttä varten
  • - Internet-yhteys