Hoe gebruik ik Galaxy Wearable Self Diagnostics

De zelfdiagnosemodus van Galaxy Wearable controleert de gezondheid en status van de hardware en software van je Galaxy-apparaten om ervoor te zorgen dat alles soepel loopt met je Galaxy Watch of Galaxy Buds.

Weergave van Galaxy draagbare apparaten.

Hoe gebruik ik Galaxy Wearable Self Diagnostics

Let op:

• Zorg ervoor dat je de de nieuwste softwareversie van het draagbare apparaat, Samsung leden, Galaxy Wearable om de meest complete diagnose- en updatemogelijkheden te krijgen.
  • Zelfdiagnose is beschikbaar op de Galaxy Watch 4 en hoger.
  • Zelfdiagnose is beschikbaar op Galaxy Watch Buds 2 Pro en hoger.
Weergave van het pictogram van de Samsung Members-app. Weergave van het pictogram van de Samsung Members-app.

Stap 1. Open de Samsung Members-app.

Weergave van Samsung Members met de optie Ondersteuning gemarkeerd. Weergave van Samsung Members met de optie Ondersteuning gemarkeerd.

Stap 2. Tik op Ondersteuning.

Weergave van Galaxy Leden ondersteuning met aangesloten apparaten gemarkeerd. Weergave van Galaxy Leden ondersteuning met aangesloten apparaten gemarkeerd.

Stap 3. Tik om je Galaxy Watch of Galaxy Buds te selecteren uit de lijst met verbonden draagbare apparaten en ga naar de opties voor zelfdiagnose.

Weergave van diagnostische opties voor aangesloten apparaten. Weergave van diagnostische opties voor aangesloten apparaten.

Stap 4. Als je Buds of Watch hebt geselecteerd, selecteer je een optie uit de lijst om die diagnosefunctie uit te voeren.