Hoe gebruik ik Smart Switch om gegevens draadloos over te zetten ?

Hoe gebruik ik Smart Switch om gegevens draadloos over te zetten ?

Last Update Date : jan 05. 2018

Heeft je oude toestel Android versie 4.3 of hoger? Dan kun je Smart Switch gebruiken om draadloos gegevens over te zetten.
Draadloos overzetten
Zo zet draadloos gegevens van je vorige apparaat over naar je nieuwe toestel.
1. Op je vorige apparaat downloadt en installeer je Smart Switch via Galaxy Apps of de Play Store. Start vervolgens Smart Switch.
2. Plaats de apparaten bij elkaar in de buurt.
3. Op je apparaat opent je het scherm Apps en tik je op Instellingen → Back-up maken en terugzetten → Smart Switch openen.
4. Selecteer op je nieuwe apparaat het vorige apparaat type in de lijst en tik op START.
5. Volg de instructies op het scherm om je gegevens over te zetten van je vorige apparaat.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.