Samsung Health koppelen met accessoires | Samsung NL

Koppel je favoriete accessoires met onze app voor een slimmere tracking. Synchroniseer je apparaten en laad je gezondheid op met Samsung Health.

Samsung Health: Hoe koppel ik Samsung Health met accessoires? Samsung Health: Hoe koppel ik Samsung Health met accessoires?

Wil je weten hoe je Samsung Health slimmer kunt gebruiken?

Ik laat je zien hoe je synchroniseert met accessoires.

Tik op de navigatiebalk op het tabblad 'Verder lezen'.

Tik vervolgens op 'Producten'.

In dit gedeelte vind je Samsung Health-verwante producten...

en partner-apps in één overzicht.

Klik op de pijl naast 'Accessoires' om meer details te zien.

Hier zie je een lijst met accessoires die werken als activiteitentrackers.

Geen paniek als je jouw apparaat niet ziet.

Schakel gewoon Bluetooth op het apparaat in en druk op 'Accessoires zoeken'.

Dan zoekt je toestel naar apparaten in de buurt.

Ik gebruik op dit moment bijvoorbeeld een Galaxy Watch-toestel.

Dat gaan we synchroniseren. Tik op de naam van het product dat je gebruikt.

De verbinding wordt voorbereid en het gaat in de koppelmodus.

Druk op 'OK' om te synchroniseren.

Tada, het koppelen is voltooid.

Nu zie ik mijn Galaxy Watch onder 'GEREGISTREERDE ACCESSOIRES'.

Was dat niet simpel?

Geniet van een gezondere, slimmere leefstijl met accessoires.

Bedankt voor je feedback!