Filteren Op

Sorteren op

Type

• Instructievideo's
  • Instructiepagina
  • Problemen oplossen
  • Veelgestelde vragen
  • Close

Onderwerpen

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & HandleidingenVergroten

User Manual

9.55 MB, pdf, ENGLISH

2013.02.04

Andere handleidingen

Firmware

tech specs

Afmetingen van EC-DV150FBPBE1

Beeldsensor

• Sensortype
    16 M CCD
  • Effective Pixel
    Circa 16,2 megapixel
  • Totaal aantal pixels
    Circa 16,6 megapixel

Lens

• Focuslengte
    Samsung 5x zoomlens
    f = 4,5 ~ 22,5 mm
  • F No.
    2,5 (groothoek) tot 6,3 (tele)
  • Optische zoom
    5x
  • Digital Zoom
    Stilstaand beeld: 1x tot 5x

MEER SPECIFICATIES WEERGEVENVergroten

Image Stabilization

• Modus
    DIS

Display

• Type
    TFT-lcd
  • Size
    2,7" hoofd-lcd
    1,48" lcd voorkant
  • Kenmerken
    2,7" (67,5 mm), 230 000 dots + TFT-lcd voorkant 1,48" (37,6 mm), 61 000 dots

Scherpstellen

• Type
    TTL-autofocus
  • Waarde
    Normaal: 80 cm tot oneindig (groothoek), 250 cm tot oneindig (tele) Macro: 5 cm tot 80 cm (groothoek), 100 cm tot 250 cm (tele) Automacro: 5 cm tot oneindig (groothoek), 100 cm tot oneindig (tele)

Sluitersnelheid

• Sluitersnelheid
    Smart Auto: 1/8 tot 1/2 000 sec., Programma: 1 tot 1/2 000 sec., Nacht: 16 tot 1/2 000 sec., Vuurwerk: 2 sec.

Belichting

• Controle
    AE-programma
  • Metingsysteem
    Multi, Spot, Middengewogen, Gezichtsdetectie AE
  • Compensatie
    ±2 EV (stappen van 1/3 EV)
  • ISO Equivalent
    Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

• Modus
    Auto, Auto & Rode ogen reductie, Fill-in flitser, Langzame sync, Flitser uit, Rode ogen herstel
  • Waarde
    Groothoek: 0,2 m tot 4,2 m, Tele: 0,5 m tot 1,6 m
  • Oplaadtijd
    Circa 4 sec

Witbalans

• Modus
    Auto WB, Daylight, Cloudy, Fluorescent_H, Fluorescent_L, Tungsten, Custom

Stilstaande beelden

• Modus
    Modus: Smart Auto, Programma, Scène, Zelfportret, Photo Filter, Beauty Shot, Split Shot, Motion Photo, Jump Shot, Kinderen, Close up, Beauty Palette, Wigshot (alleen voor SSA), Magic Frame, Live Panorama, Nachtopname, Smart Movie, Movie, Movie Filter
    * Scène: Landschap, Tekst, Zonsondergang, Schemering, Tegenlicht, Strand en Sneeuw
    * Smart Auto: Portret, Nachtportret, Nacht, Tegenlichtportret, Tegenlicht, Landschap, Wit, Macro, Macro Tekst, Statief, Actie, Macro Kleur, Natuurlijk groen, Blauwe lucht, Zonsondergang, Vuurwerk
    * Continu: Eenmalig, Continu, Video-opname, AEB
    * Photo Filter: Miniatuur, Vignet, Inkttekening, Olieverfschilderij, Cartoon, Cross-filter, Schets, Soft Focus, Fish-eye, Oude film, Rasterpunten, Klassiek, Retro, Zoom Shot
    * Zelfontspanner: Uit, 10 sec., 2 sec., Dubbel (10 sec., 2 sec.)

Image Play

• Image Play
    Eén opname, Miniatuurweergave, Geavanceerde diavoorstelling, Videoclip, Smart Album

Date Imprinting

• Date Imprinting
    Datum en tijd, Datum, Uit (instelbaar)

Filmfragment

• Opnemen
    Modus: Movie, Smart Movie, PIP Movie
    Videoformaat (framerate): 1 280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (30 fps) 320 x 240 (30 fps), Voor delen (30 fps) Bestandstype: MP4 (Max. opnametijd: 20 min.) Sound Alive Aan / Uit / Gedempt
  • Effecten
    Smart Movie-filter: Miniatuur, Vignet, Rasterpunten, Schets, Fish-eye, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, Paleteffect 2, Paleteffect 3, Paleteffect 4
  • Bewerken
    Stilstaand beeld opnemen / Tijd inkorten

Opslag

• Ondersteunde media
    Extern geheugen (optioneel): micro SD™ (tot 2 GB gegarandeerd) micro SDHC (tot 32 GB gegarandeerd), micro SDXC (tot 64 GB gegarandeerd)
  • File Format
    Stilstaand beeld: JPEG (DCF), EXIF 2.21, GIF, Videoclip: MP4 (H.264), Audio: AAC
  • Afbeeldingsgrootte
    16 M: 4 608 x 3 456 / 14 MP: 4 608 x 3 072 / 12 MW: 4 608 x 2 592 / 10 M: 3 648 x 2 736 / 5 M: 2 592 x 1 944 / 3 M: 1 984 x 1 488 / 2 MW: 1 920 x 1 080 / 1 M: 1 024 x 768

Interface

• Stekker Digitale Uitgang
    USB 2.0
  • Audio
    Microfoon: mono Ingebouwde luidspreker: mono
  • Video-uitvoer
    AV: NTSC, PAL (instelbaar)
  • Voedingsaansluiting
    5,0 V

Voeding

• Voedingsbron
    Type
    Oplaadbare batterij: BP70A Connectortype: Micro-USB

Fysieke specificaties

• Afmetingen
    Afmetingen (BxHxD)
    95,5 x 55,2 x 18,4 (19,8) mm
  • Gewicht
    115 gram (zonder batterij en geheugenkaart)
  • Gebruikstemperatuur
    0 tot 40 °C
  • Luchtvochtigheid
    5 ~ 85%

Software en besturingssysteem pc

• Compatibel besturingssysteem
    Windows XP SP2 / Vista / 7

Algemene systeemvereisten

• Voor Macintosh
    Power Mac G3 or later Mac OS 10.5 or higher Minimum 256MB RAM 110MB of available hard-disk space USB port CD-ROM drive
  • Voor Windows
    PC with processor better than Intel Core 2 Duo 1.66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2.2 GHz or higher Minimum 512MB RAM (Over 1GB recommended) Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8 250MB of available hard-disk space (Over 1GB recommend) USB 2.0 port CD-ROM drive nVIDIA Geforce 7600GT or later / Ati X1600 series or later 1024×768 pixels, 16-bit color display compatible monitor (1280x1024, 32-bit color display recommended) Microsoft DirectX 9.0c or later

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Live chatten

Of maak gebruik van onze Live Chat dienst
Start chat

E-mailondersteuning

Verstuur een e-mail en ontvang een antwoord.
Stuur ons een e-mail

Telefonische ondersteuning

Bel om een medewerker van de klantenservice te spreken.

Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via
0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m).

Toon meer +
MEER CONTACTMOGELIJKHEDEN