Filteren Op

Sorteren op

Type

• Instructievideo's
  • Instructiepagina
  • Problemen oplossen
  • Veelgestelde vragen
  • Close

Onderwerpen

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Downloads & HandleidingenVergroten

User Manual

6.61 MB, pdf, ENGLISH

2013.03.11

Andere handleidingen

Firmware

• Upgrade guide

All OS, 0.49 MB, pdf, MULTI LANGUAGE

2013.07.30 tooltipbox

Tooltip afsluiten
    When you upgrade your camera, please use i-Launcher program.
    refer to attachment: i-Launcher guide for SEC Camera_ENG.pdf

tech specs

Afmetingen van EC-WB30FZBPBE1

Beeldsensor

• Sensortype
    Ong. 7,76 mm CCD
  • Effective Pixel
    Ong. 16,2 megapixel
  • Totaal aantal pixels
    Ong. 16,6 megapixel

Lens

• Focuslengte
    Samsung 10x Zoom Lens f = 4,3 ~ 43 mm (35 mm - filmequivalent : 24 ~ 240 mm)
  • F No.
    3,1 (W) ~ 6,3 (T)
  • Optische zoom
    10x optische zoom
  • Digital Zoom
    Fotomodus: 1.0x ~ 5.0x (Optische * Digitale: 50x), Intelli-Zoom: 2.0x (Optische * intelli: 20x)

MEER SPECIFICATIES WEERGEVENVergroten

Image Stabilization

• Modus
    Optische beeldstabilisatie

Display

• Type
    TFT LCD
  • Size
    75,0 mm (3,0") 230 000 dots

Scherpstellen

• Type
    Autofocus TTL (Midden-AF, Multi-AF, Zoek-AF, Gezichtsdetectie-AF), Handmatige scherpstelling
  • Waarde
    Normaal : 80cm ~ Infinity (Wide), 250cm ~ Infinity (Tele) Macro : 5cm ~ 80cm (Wide), 130cm ~ 250cm (Tele) Auto Macro : 5cm ~ Infinity (Wide), 130cm ~ Infinity (Tele)

Sluitersnelheid

• Sluitersnelheid
    Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sec., Programma: 1 ~ 1/2 000 sec., Nacht: 16 ~ 1/2 000 sec., Vuurwerk: 2 sec.

Belichting

• Controle
    Programma-AE
  • Metingsysteem
    Multi, Spot, In het midden gemeten, Gezichtsdetectie-AE
  • Compensatie
    ±2EV (1/3 EV-stappen)
  • ISO Equivalent
    Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

• Modus
    Automatisch, Automatische en rode-ogenreductie, Invulflits, Langzame synchronisatie, Flitser uit, Rode-ogencorrectie
  • Waarde
    Groothoek: 0,2 m ~ 3,3 m (ISO Auto), Tele: 0,5 m ~ 1,6 m (ISO Auto)
  • Oplaadtijd
    Ong. 4 sec.

Witbalans

• Modus
    Manuele WB, Daglicht, Bewolkt, Tl-licht H, Tl-licht L, Wolfraam, Aangepast, K

Stilstaande beelden

• Modus
    Modus: Smart Auto, Programma, Scène, Photo Filter, Split Shot, Motion Photo, Close-up, Magic Frame, Live Panorama, Beauty Shot, Nacht
    * Scène: Landschap, Tekst, Zonsondergang, Zonsopgang, Strand en sneeuw
    * Smart Auto: Portret, Nachtportret, Nacht, Tegenlichtportret, Tegenlicht, Landschap, Wit, Macro, Macro Tekst, Statief, Actie, Macro Kleur, Natuurlijk groen, Blauwe lucht, Zonsondergang, Vuurwerk, Kaarslicht, Schijnwerpers, Schijnwerpers (macro), Schijnwerpers (portret)
    * Continu: Eenmalig, Continu, Video-opname, AEB
    * Fotofilter: Miniatuur / Vignet / Inkttekening / Olieverfschilderij / Cartoon / Cross Filter / Schets / Soft focus / Visoog / Oude film / Halftoondot / Klassiek / Retro / Zooming Shot
    * Zelftimer: Uit, 10 sec., 2 sec., Dubbel (10 sec., 2 sec.)

Image Play

• Image Play
    Eén beeld, miniatuurweergave, geavanceerde diavoorstelling, filmfragment

Date Imprinting

• Date Imprinting
    Datum en tijd, Datum, Uit (selecteerbaar door gebruiker)

Filmfragment

• Opnemen
    * Smart Movie: Landschap, Blauwe lucht, Natuurlijk groen, Zonsondergang
    * Filmgrootte: 1 280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (30 fp), 320 x 240 (30 fps), 240 web
    * 10x optische zoom (max. opnametijd: 20 min)
    * Stemopname: Sound Alive Aan / Sound Alive Uit / Dempen, CAF Aan / Uit
  • Effecten
    * Smart Filter: Miniatuur, Vignet, Haltoondot, Schets, Visoog, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, Paleteffect 2, Paleteffect 3, Paleteffect
  • Bewerken
    Stilstaand beeld vastleggen / Tijd inkorten

Opslag

• Ondersteunde media
    * Intern geheugen: Ong. 9,5 MB, * Extern geheugen: Micro SD (max. 2 GB gegarandeerd), Micro SDHC (max. 2 GB gegarandeerd ), Micro SDXC (max. 64 GB gegarandeerd)
  • File Format
    * Stilstaand beeld: JPEG (DCF), EXIF 2.21, GIF
    * Filmfragment: MP4(H.264), Audio: AAC
  • Afbeeldingsgrootte
    16 M: 4 608 x 3 456 / 14 MP: 4 608 x 3 072 / 12 MW: 4 608 x 2 592 / 10 M: 3 648 x 2 736 / 5 M: 2 592 x 1 944 / 3 M: 1 984 x 1 488 / 2 MW: 1 920 x 1 080 / 1 M: 1 024 x 768

Interface

• Stekker Digitale Uitgang
    USB2.0
  • Audio
    Microfoon: Mono
    Interne luidspreker: Mono
  • Video-uitvoer
    AV: NTSC, PAL (selecteerbaar door gebruiker)
  • Voedingsaansluiting
    5,0 V

Voeding

• Voedingsbron
    Type
    Herlaadbare batterij: BP70A Connectortype : micro USB (5 pinnen)

Fysieke specificaties

• Afmetingen
    Afmetingen (BxHxD)
    98 x 57,9 x 16,5 (27) mm
  • Gewicht
    131 g (zonder batterij en geheugenkaartmedia)
  • Gebruikstemperatuur
    0 ~ 40°C
  • Luchtvochtigheid
    5 ~ 85%

Software en besturingssysteem pc

• Bundle PC S/W
    I-Launcher
  • Compatibel besturingssysteem
    Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8

Algemene systeemvereisten

• Voor Macintosh
    Power Mac G3 of later Mac OS 10.5 of hoger Minimum 256 MB RAM 110 MB beschikbare ruimte op harde schijf USB-poort CD-ROM-station
  • Voor Windows
    PC met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz of hoger Minimum 512 MB RAM (meer dan 1 GB aanbevolen) Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8 250 MB beschikbare ruimte op harde schijf (meer dan 1 GB aanbevolen) USB 2.0-poort CD-ROM drive nVIDIA Geforce 7600GT of later / Ati X1600-serie of later 1 024 x 768 pixels, monitor compatibel met 16-bits kleurendisplay (1 280 x 1 024, 32-bits kleurendisplay aanbevolen) Microsoft DirectX 9.0c of later

Wireless

• Wireless
    * Wi-Fi Connectiviteit - MobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud, E-mail, Auto Backup, AllShare Play - Software-upgrademelder, AutoShare * AllShare Play: Nearby Device, Webopslag * SNS & Cloud - Wereld: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive - China: Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Hongkong: Facebook, YouTube, Picasa, Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Korea: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive * Software-upgrademelder: Ondersteund in Wi-Fi-modus, en alleen voor melding * facebook, weibo, e-mail: Ondersteund om opmerking toe te voegen

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Live chatten

Of maak gebruik van onze Live Chat dienst
Start chat

E-mailondersteuning

Verstuur een e-mail en ontvang een antwoord.
Stuur ons een e-mail

Telefonische ondersteuning

Bel om een medewerker van de klantenservice te spreken.

Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via
0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m).

Toon meer +
MEER CONTACTMOGELIJKHEDEN