Bespaar jezelf een ritje naar een servicecentrum met ondersteuning op afstand

Bespaar jezelf een ritje naar een servicecentrum met ondersteuning op afstand

Snelle, handige hulp thuis of op je werkplek
Eenvoudige verbinding zonder gedoe
Eersteklas technische ondersteuning van getrainde professionals

Wat is Hulp op afstand?

Samsung Hulp op afstand stelt een van onze speciaal getrainde medewerkers van de klantenservice in staat om je Samsung smartphone of tablet op afstand te bekijken en te bedienen en je Samsung smartphone of tablet bedienen om je direct te helpen met je product.

Wat is Hulp op afstand?

Met Samsung Hulp op afstand kan een van onze speciaal getrainde medewerkers van de klantenservice je Samsung TV op afstand bekijken en bedienen om je direct te helpen met je product.

• Kan een medewerker van de Samsung-klantenservice me zien via de webcam die in de tv is ingebouwd?

Een medewerker van de Samsung-klantenservice heeft op geen enkele manier toegang tot je ingebouwde of aangesloten camera zonder jouw medeweten. Een agent kan alleen zien wat er op je tv-scherm te zien is. Als ze, met jouw toestemming, een app openen die de camera gebruikt (Google Meet, MyFitness app, enz.), wordt de camera-uitvoer weergegeven op het tv-scherm en is deze zichtbaar voor de agent. De agent zal dit soort apps nooit openen terwijl hij verbonden is met je tv, tenzij hij daar specifiek om wordt gevraagd om de functionaliteit van die specifieke app te testen. Je kunt de camera in de gesloten stand zetten, de USB-stekker van de camera verwijderen of het klepje bevestigen om te voorkomen dat de agent je ziet terwijl je de app opent.
  • Ja, om een medewerker van de Samsung klantenservice toegang te geven tot je apparaat en het te kunnen bedienen, moet het verbonden zijn met een stabiel snel netwerk.
  • Ja, met het Hulp op afstand-systeem kan Samsung slechts voor één sessie verbinding maken met je apparaat. Als de verbinding eenmaal is verbroken, kan Samsung niet opnieuw verbinding maken zonder dat je een nieuwe PIN-code hebt gegenereerd.
  • Nee, met het Remote Support Service-systeem kan Samsung slechts voor één sessie verbinding maken met je apparaat. Als de verbinding is verbroken, kan Samsung alleen opnieuw verbinding maken als je een nieuwe pincode genereert. Als je de tv uitzet, wordt de sessie ook meteen beëindigd.
  • Ja, een medewerker van de Samsung klantenservice kan de inkomende foto zien. Op deze manier kan de agent bepalen of het probleem wordt veroorzaakt door de invoer of door het apparaat. Voorbeeld: als de agent verbinding maakt met het apparaat en een lijn kan zien in het beeld, dan weten ze dat die lijn wordt gemaakt door het inkomende signaal en niet door het apparaat. Als de agent de lijn niet kan zien, weten ze dat er een probleem is met het apparaat).
  • Nee, Hulp op afstand wordt gratis aangeboden aan onze klanten. Samsung streeft ernaar om onze klanten voortdurend de beste ondersteuning voor hun producten te bieden.
  • Eenmaal verbonden met je apparaat kan een medewerker van de Samsung klantenservice het bedienen alsof hij of zij zelf voor het apparaat staat. Als je opnieuw verbinding moet maken met Hulp op afstand kan de agent snel bekijken welke instellingen zijn gewijzigd ten opzichte van de vorige sessie.