Samsung Smart Switch

How to easily move data from one mobile device to another (Smart Switch)

Samsung Smart Switch Mobile

Installeer Smart Switch Mobile op je apparaat.
Kopieer in een paar tikken de gegevens op je Galaxy-apparaten!

Kopieer in slechts een paar tikken de gegevens op je Galaxy-apparaten!

De app downloaden

Download Smart Switch Mobile via Galaxy Apps of via Google Play.
Zoek in de app-store naar "Smart Switch".

Naar GALAXY Apps
Naar Google Play

Gemakkelijk verbinding maken met één tik

Gemakkelijk verbinding maken met één tik

Met Smart Switch Mobile kopieer je de gegevens op je Galaxy-apparaten in een handomdraai.
Plaats je apparaten dicht bij elkaar (op maximaal 20 cm) en open de app op beide apparaten. Selecteer op je oude apparaat [Android-apparaat], [Start], [Verbinding maken].
Je kunt nu de persoonlijke gegevens van je oude Galaxy-apparaat kopiëren naar het nieuwe Galaxy-apparaat waarmee je verbinding hebt gemaakt.

Ondersteuning van verschillende functies

Ondersteuning van verschillende functies

Je kunt persoonlijke gegevens (contacten, agenda's, berichten en memo's), multimediabestanden en andere soorten gegevens (alarmen, Wi-Fi-instellingen, recente geschiedenis, enz.) kopiëren.

Samsung Smart Switch

Beheer en herstel gegevensback-ups, synchronisatietaken en software-updates vanaf nu in één app:
het nieuwe Smart Switch. Dankzij de nieuwe menu's is de app bovendien gebruiksvriendelijker dan ooit.

Downloaden voor Windows Downloaden voor MAC OS

Beheer en herstel gegevensback-ups, synchronisatietaken en software-updates vanaf nu in één app:

Snel verbinding maken en gegevens uitwisselen

Snel verbinding maken en gegevens uitwisselen

Open Smart Switch op je computer en sluit je nieuwe Samsung-apparaat aan via een USB-kabel.
Smart Switch herkent de gegevens op je oude apparaat en kopieert ze naar je nieuwe apparaat.

Gemakkelijk back-ups maken en herstellen

Gemakkelijk back-ups maken en herstellen

Probeer de nieuwe back-up- en herstelfuncties van Smart Switch.
Met deze functies maak je in één keer een back-up van al je gegevens en kun je de gegevens razendsnel herstellen. Zo gemakkelijk ging het nog nooit.

* Met de nieuwe back-up- en herstelfuncties kun je je persoonlijke gegevens (contacten, agenda's, memo's, berichten en oproepgeschiedenis), foto's, video's, alarmen, bladwijzers en andere voorkeuren simpel kopiëren.

Synchronisatie

Synchronisatie

Synchroniseer je contacten en agenda tussen je apparaten met Windows Outlook of Mac Adresboek en iCal.
Dankzij deze slimme functie kun je altijd en overal je agenda beheren.

Software-update

Software-update

Via de pc-versie van Smart Switch kun je altijd de nieuwste software op je apparaat installeren.
Zo blijft je apparaat stabieler en presteert hij nóg beter.

Systeemeisen

Windows

Besturingssysteem
Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8
CPU
Pentium 1,8 GHz of hoger (Intel Core i5 3 GHz of hoger) aanbevolen
Minimaal geheugen (RAM)
1 GB aanbevolen
Vrije schijfruimte
Minimaal 200 MB aanbevolen
Schermresolutie
1 024 x 768 (600), (32-bits of hoger)

MAC

Besturingssysteem
Mac OS X 10.5 of nieuwer
CPU
Intel-processor van minimaal 1,8 GHz
Minimaal geheugen (RAM)
Minimaal 1 GB aanbevolen
Vrije schijfruimte
Minimaal 200 MB aanbevolen
Ondersteunde apparaten
Apparaten met minimaal Android 4.1 JellyBean
Veelgestelde vragen

Heb je niet gevonden wat je zocht? Raadpleeg onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen bekijken

Samsung neemt auteursrechten serieus. Kopieer alleen gegevens van jezelf en gegevens waarvoor je rechten hebt.