Samsung Smart Switch

Verplaats gegevens eenvoudig van uw vorige telefoon naar uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon met
Smart Switch.
Er is een computerversie (Smart Switch) en een mobiele versie (Smart Switch Mobile) van Smart
Switch beschikbaar.

Een afbeelding die laat zien hoe op een eerdere telefoon opgeslagen gegevens kunnen worden overgebracht naar een Samsung Galaxy telefoon met Samsung Smart Switch.

Samsung Smart Switch

Gebruik het eenvoudige, snelle en lichte Smart Switch op uw computer.
U kunt uw gegevens eenvoudig op een Samsung smartphone overzetten.

• - Windows hulpprogramma: Apple, BlackBerry, Nokia
  • - Mac hulpprogramma: Apple, BlackBerry
Een afbeelding die laat zien hoe op een eerdere telefoon opgeslagen gegevens kunnen worden overgebracht naar een Samsung Galaxy telefoon met de pc-versie van Samsung Smart Switch.
Eenvoudige verbinding & gegevensselectie
Voer Smart Switch uit en maak verbinding met uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon via een USB-kabel.
Smart Switch herkent het toestel automatisch en maakt een koppeling met de back-upgegevens van
uw vorige telefoon.
Windows, Mac OS versieinformatie van uw vorige telefoon door fabrikant
Windows, Mac OS versieinformatie van uw vorige telefoon door fabrikant
Windows Mac
Apple iOS 4.2.1 of hoger
BlackBerry BlackBerry OS 6.0 of hoger (maar BlackBerry OS versie 10 wordt niet ondersteund)
Nokia Series 40 van Symbian 6.0 of hoger Niet ondersteund
Een afbeelding die laat zien hoe de eerder opgeslagen telefoongegevens, waarvan met Samsung Smart Switch een back-up is gemaakt op een pc, automatisch worden herkend en eenvoudig worden overgebracht.
Smart Switch hoeft niet te worden geïnstalleerd.
Smart Switch is een licht uitvoerbaar bestand met een bestandsgrootte van slechts 6 MB. Het is meteen klaar voor gebruik, zonder installatieproces. Dubbelklik op het gedownloade uitvoerbare bestand om direct aan de slag te gaan met Smart Switch.
* Voor de versie op Mac moet de USB-driver van Samsung geïnstalleerd worden.
Een afbeelding die laat zien hoe Samsung Smart Switch kan worden gebruikt zonder het te installeren.
Snelle gegevensoverdracht
Snelle overdracht van geselecteerde gegevens naar uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon.
(Overdracht van 1 GB aan gegevens duurt 2 minuten)
Een afbeelding die de snelle gegevensoverdracht naar een Samsung Galaxy telefoon laat zien.
Uiteenlopende ondersteuning
Kopieer persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op uw vorige telefoon (contactpersonen, agenda,
memo's, berichten, lijsten met oproepen), foto's en video's naar uw nieuwe Galaxy mobiele telefoon.
  • * Achtergronden, wekkers en bookmarks zijn ook eenvoudig over te brengen
  •     (besturingssysteem Jellybean Plus of hoger)
  • * Applicatie-aanbevelingsfunctie wordt in de toekomst toegevoegd
  • * Ondersteunde functies kunnen variëren afhankelijk van de fabrikant van uw vorige telefoon
Een afbeelding die verschillende ondersteunde gegevenstypen laat zien, zoals persoonlijke gegevens en foto's die zijn opgeslagen op de vorige telefoon.
Aanbevolen systeemvereisten voor Samsung Smart Switch Windows-functie
Aanbevolen systeemeisen voor Windows-pc
Windows
Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Processor Pentium 4 2.4 GHz of hoger
Aanbevolen geheugencapaciteit
(RAM)
1 GB of meer
Beeldschermresolutie 1,024 x 768 (32 bit of hoger)
Benodigde software Windows Media Player 11 of hoger
Aanbevolen systeemvereisten voor Samsung Smart Switch Mac-functie
Aanbevolen systeemvereisten voor Mac
Mac
Besturingssysteem Mac OS X 10.6 of hoger
Processor Intel Core 2 Duo 2.0 GHz of hoger
Aanbevolen geheugen (RAM) 1 GB of meer
Beeldschermresolutie 1,280 x 800

Samsung Smart Switch Mobile

Installeer de Smart Switch Mobile-app op uw mobiele telefoon.
U kunt middels eenvoudige bewegingen gegevens uitwisselen tussen Galaxy
mobiele telefoons.

Een afbeelding die de vrijheid van probleemloze gegevensoverdracht tussen Samsung Galaxy telefoons laat zien.
Hoe de app te downloaden
De Smart Switch Mobile-app kan worden gedownload van Samsung Apps of Google Play.
Zoek naar "Smart Switch".
Ga naar Samsung AppsGa naar Google Play
Eenvoudige verbinding met één klik
Dankzij Smart Switch Mobile kunnen gebruikers eenvoudig gegevens uitwisselen tussen Galaxy mobiele telefoons. U hoeft alleen de toestellen dicht bij elkaar te plaatsen (binnen een straal van 20 cm), de app op beide toestellen uit te voeren en op een van de toestellen op Verbinden te klikken. Als er eenmaal verbinding is, kunt u persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op uw Galaxy mobiele telefoon, overbrengen naar de Galaxy mobiele telefoon waarmee u verbinding hebt.
* Hardware: Galaxy S2, S2-HD, S3, S3-mini, S4, S4-mini, S4-Active, Win, Premier, Note 1, Note 2, Note 8.0, Note 10.1, Grand, Express, R style, Note 3, Galaxy Mega, Galaxy tab3(7`, 8`, 10`), Galaxy Tab2(10`)
* Software: Android OS ICS (4.0) of hoger
Een afbeelding die laat zien hoe eenvoudig de verbinding tussen Samsung Galaxy telefoons tot stand komt door twee telefoons gewoon naast elkaar te leggen.
Uiteenlopende ondersteuning
Al uw persoonlijke gegevens (contactpersonen, agenda, berichten, memo's) en multimediagegevens kunnen worden overgebracht.
Een afbeelding die de mogelijkheid laat zien om uiteenlopende persoonlijke gegevens en multimediabestanden over te brengen.

Veelgestelde vragen

• FAQ's - [Smart Switch PC] Bericht "De versie van het aangesloten apparaat wordt niet ondersteund. Controleer de softwareversie van uw apparaat. (Smart Switch wordt ondersteund door Android OS versie 4.2 of hoger.)" verschijnt en er kan geen verbinding worden gemaakt.
  • Controleer of het toestelmodel wordt ondersteund door Smart Switch.

1. Galaxy S4 of hoger
  • FAQ's - [Smart Switch PC] Er kan geen verbinding worden gemaakt, ook niet als ik een ondersteund model gebruik. Wat moet ik doen?
  • Als er geen verbinding kan worden gemaakt met een door Smart Switch ondersteund model, controleert u het volgende.

Sluit de USB-kabel opnieuw aan op de pc en controleer of het toestelmodel correct wordt weergegeven in Windows Verkenner. Als het toestel is aangesloten en correct wordt weergegeven in Windows Verkenner, voert u Smart Switch opnieuw uit en controleert u of de verbinding nu wel tot stand komt. Als het toestel niet wordt weergegeven in Windows Verkenner of Smart Switch nadat opnieuw verbinding is gemaakt, controleert u of de specificaties van de pc voldoen aan de systeemeisen van het hulpmiddel Smart Switch voor computers.

• FAQ's - [Smart Switch PC] Bericht "Onvoldoende opslagruimte; inhoud kan niet worden overgedragen. Maak voldoende opslagruimte vrij en probeer het opnieuw." verschijnt.
  • Het bovenstaande pop-upbericht verschijnt wanneer de hoeveelheid over te brengen gegevens de beschikbare ruimte op het toestel overschrijdt. Selecteer de over te brengen items opnieuw of maak meer ruimte vrij op het toestel door bestaande gegevens te verwijderen, en probeer het nogmaals.

• FAQ's - [Smart Switch PC] Back-upgegevens konden niet worden bevestigd.
  • Controleer het ondersteunde model, de versie van het besturingssysteem en de ondersteunde softwareversie.

• · Apple: iOS 4.2.1 of hoger
    • · BlackBerry: BlackBerry OS 6.0 of hoger (maar BlackBerry OS versie 10 wordt niet ondersteund)
    • · Nokia: Series 40 of Symbian 6.0 of hoger
  • FAQ's - [Smart Switch PC] Bericht "De back-upgegevens zijn beschadigd of gecodeerd." verschijnt.
  • Er is een probleem met de back-upgegevens of deze gegevens zijn gecodeerd. Maak nogmaals een back-up (zie hieronder) en probeer het opnieuw.

• · Back-up op computer (maar BlackBerry OS versie 10 wordt niet ondersteund)
    • · Schakel de optie "Encrypt iPhone backup" (iPhone-back-up coderen) uit
  • FAQ's – [Smart Switch Mobile] Nadat ik op Verbinden heb gedrukt, gebeurt er niets.
  • Controleer het doeltoestel en zorg dat dezelfde app op beide toestellen wordt uitgevoerd.
    Er mag maar op één toestel op de knop Verbinden worden gedrukt.
    Nadat u op Verbinden hebt gedrukt, plaatst u het toestel naast de microfoon van het doeltoestel.

• FAQ's - [Smart Switch Mobile] Nadat de gegevensoverdracht is voltooid, zie ik dat er geen gegevens zijn overgedragen.
  • De volgende gegevenstypen kunnen niet worden overgedragen.

1. 1. Contactpersonen - ringtones, berichtwaarschuwingen, trillingspatronen
          Agenda - stickers, S Memo, afbeeldingen, herinneringen, groepen
          : MMS kan niet worden overgedragen naar bepaalde toestellen.
    2. 2. Alleen lokale accountgegevens kunnen worden overgedragen.
          De gegevens van Google- en Samsung-accounts kunnen niet worden overgedragen.
  • Veelgestelde vragen – [Smart Switch Mobile] “Ik kan Smart Switch Mobile niet in market vinden”.
  • Smart Switch Mobile wordt ondersteund onder Android OS 4.0 of hoger.
    "Ga naar Instellingen -> Meer -> Apparaatinformatie -> Android-versie" en controleer of de versie van het besturingssysteem op het toestel versie 4.0 of hoger is.
    Als de versie van uw besturingssysteem lager is dan 4.0, probeer het dan op een later tijdstip opnieuw na het updaten van de firmware.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze FAQ's (veelgestelde vragen) voor meer details. FAQ's bekijken