Hur du registrerar din enhet på SmartThings när det står att den redan är ansluten

Jag vill registrera min enhet på SmartThings-appen för första gången men det står att min enhet redan är registrerad.

Registar um dispositivo na aplicação SmartThings

Detta fel kan uppstå om du tidigare inte lyckats slutföra enhetsregistreringen på grund av orsaker som en instabil nätverksanslutning och sedan försöker registrera dig igen. Eftersom din enhet inte är registrerad mot  något konto,välj "Registrera mitt konto" för att slutföra registreringen av enheten.

På skärmen "Registrera och använd påmitt konto", tryck på "Registrera mitt konto". Följ anvisningarna i din telefon och i enheten du vill ansluta för att slutföra anslutningsprocessen.

Obs: En annan familjemedlem kan redan ha registrerat enheten i SmartThings.Om en annan familjemedlem redan har registrerat enheten kommer en användare som väljer "Registrera mitt konto" och registrerar om enheten under ett nytt konto att avregistrera enheten från det tidigare kontot. Om detta fel kvarstår, kan du prova följande:

Gå till Wi-Fi-inställningar i din telefon och ta bort nätverket som innehåller namnet på din enhet och anslut igen.

Om du använder Android OS

1 Gå till Inställningar > Anslutningar > Wi-Fi

Avancerad eller Mer (︙) > Avancerad > Hantera nätverk.

2 Hitta namnet på nätverket du vill ta bort. Tryck och håll ned och välj sedan Glöm.
Steg 1. Vy på din telefon, go to ¨Inställningar¨. Steg 1. Vy på din telefon, go to ¨Inställningar¨.

Steg 1. Välj¨Inställningar¨

Steg 2. ¨Anslutningar¨ Vald i menyn ”inställningar” Steg 2. ¨Anslutningar¨ Vald i menyn ”inställningar”

Steg 2. Välj ¨Anslutningar¨

Steg 3. ¨WiFi¨ Väljs i anslutningsmenyn. Steg 3. ¨WiFi¨ Väljs i anslutningsmenyn.

Steg 3. Välj ¨Wi-Fi¨

Steg 4. Välj Nätverket du vill ta bort Steg 4. Välj Nätverket du vill ta bort

Steg 4. Välj Nätverket du vill ta bort

Steg 5. Välj ¨Glöm¨. Steg 5. Välj ¨Glöm¨.

Steg 5. Välj ¨Glöm¨

Om du använder iOS

1 Gå till Inställningar > Wi-Fi.
2 Hitta och välj namnet på nätverket du vill ta bort, välj sedan "Ta bort detta nätverk".
3 Bekräfta nätverksnamnet i popup-fönstret och välj sedan "Radera". Menyerna och namn på funktioner kan bro på telefontillverkare, tjänsteleverantörer och OS-versioner. Enhetsnamnet visas som enhetstyp, modelltyp, tillverkarnamn etc. (t.ex. luftrenare) Samsung.

Obs: Din telefons aktuella utseende kan bero på tillverkaren eller modellen.