Metoder för att säkerhetskopiera och återställa data till Galaxy-enheter

Oavsett om du använder din Galaxy för arbete, av personliga skäl eller båda, kan förlusten av informationen som sparats på den orsaka många problem. Om du vill säkerhetskopiera din Galaxy-telefon eller -surfplatta, finns det därför flera metoder tillgängliga, som de olika alternativen nedan.

Två Galaxy-telefoner anslutna med en USB-kabel Två Galaxy-telefoner anslutna med en USB-kabel

Smart Switch-app

Använd Smart Switch-appen för att säkerhetskopiera och återställa data till dina Galaxy-enheter

En Galaxy-telefon som ligger platt med Samsung-applogotyper svävande från telefonens skärm En Galaxy-telefon som ligger platt med Samsung-applogotyper svävande från telefonens skärm

Samsung Cloud

Använd Samsung Cloud för att säkerhetskopiera och återställa data till dina Galaxy-enheter

En person som håller en Galaxy-telefon nära en bärbar dator och synkroniserar telefonen med OneDrive. En person som håller en Galaxy-telefon nära en bärbar dator och synkroniserar telefonen med OneDrive.

OneDrive

Använd OneDrive för att synkronisera data på din Galaxy-enhet

En person som håller en Galaxy-telefon bredvid en bärbar dator och synkroniserar telefonen med Google One. En person som håller en Galaxy-telefon bredvid en bärbar dator och synkroniserar telefonen med Google One.

Google One

Använd Google One för att säkerhetskopiera och återställa data till dina Galaxy-enheter