Så här använder du SmartThings Find för att hitta en borttappad S Pen Pro

När du använder Bluetooth eller Air Command för att para ihop S Pen Pro med din Galaxy-telefon kan du använda SmartThings Find-funktion för att se var pennan är. Om din S Pen Pro av någon anledning försvinner kan SmartThings Find söka efter din enhet och visa en karta med detaljerad data som adresser och tidsstämplar.

En svart Samsung S Pen Pro kvar.

Anteckningar:

• Du måste logga in på Samsung-kontot för att använda SmartThings.
  • Den inbyggda S Pen stöder inte den här funktionen. S Pen Pro stöder funktionen som ett separat tillbehör.

Om din S Pen Pro skulle försvinna kan funktionen Offlineupptäckt i SmartThings Find hjälpa dig att hitta din förlorade enhet, även när pennan inte är ansluten. Men för att det ska fungera måste funktionen aktiveras innan S Pen Pro försvinner.

Steg 1. Öppna SmartThings-appen > fliken Liv > kortet Find. Tryck sedan på Fler alternativ (de tre vertikala punkterna)

Sidan SmartThings Liv med kortet Find valt. Sidan SmartThings Liv med kortet Find valt.
Karta över platser där det finns Samsung-enheter med ikonen Fler alternativ valt. Karta över platser där det finns Samsung-enheter med ikonen Fler alternativ valt.

Steg 2. Tryck på Inställningar > Tillåt enheter att hittas.

Karta över platser där det finns Samsung-enheter med alternativet Inställningar valt. Karta över platser där det finns Samsung-enheter med alternativet Inställningar valt.
Tillåt enheter att hittas markerat i menyn Inställningar. Tillåt enheter att hittas markerat i menyn Inställningar.

Steg 3. Tryck på Offlineupptäckt-knappen för att aktivera funktionen.

Karta över platser där det finns Samsung-enheter med alternativet Inställningar valt. Karta över platser där det finns Samsung-enheter med alternativet Inställningar valt.

Obs!

• S Pen Pro måste vara påslagen för att den ska kunna hittas.
  • Du kan också aktivera funktionen Kryptera offlineposition om du vill att det bara är du som ska kunna hitta din enhet.

När en av dina Samsung-enheter, som din S Pen Pro, försvinner kan du använda SmartThings Find för att snabbt och enkelt hitta den.

Steg 1. Gå till SmartThings-appen > fliken Liv > kortet Find.

SmartThings Liv-sida med kortet Find valt. SmartThings Liv-sida med kortet Find valt.

Steg 2. Svep åt vänster (om det behövs) och tryck på S Pen Pro-kortet. Tryck sedan på Uppdatera för att uppdatera S Pen Pro:s plats på kartan.

S Pen Pro-kort med ikonen Uppdatering vald. S Pen Pro-kort med ikonen Uppdatering vald.

Steg 3. Tryck på Mer och tryck sedan på Navigera för att se hur du tar dig från din plats till platsen där din S Pen Pro finns.

Alternativet Navigera är valt i menyn Mer. Alternativet Navigera är valt i menyn Mer.

Varning: Om du tror att din enhet har blivit stulen ska du inte gå till platsen på kartan. Kontakta istället polisen.