Hur du använder och hanterar din Family Hub-app

Med ett enda svep kan du ansluta och hantera ditt kylskåp på ett mer effektivt sätt med Family Hub-appen. Family Hub-appen hjälper dig att njuta av en bekvämare vardag.

Nedanstående instruktioner är tillgängliga så fort SmartThings-appen har installerats på din mobil och är ansluten till ditt Family Hub-kylskåp.

Upptäck widgets och appar

Family Hub gör det enkelt för dig att hålla koll på ditt kylskåp. Där kan du styra temperatur, dispensern, ismaskinen och mycket mer.

Ta reda på hur du konfigurerar din Family Hub, ändrar inställningarna och använder alla dessa otroliga funktioner.

Kylskåpshanteraren

Du kan se de aktuella inställningarna för kylskåp och frys med Kylskåpshanteraren. Widgeten visar temperaturer, vilka specialfunktioner som är aktiva, olika kylskåpsinställningar och mera.

• Med Kylskåpshanteraren kan du se de aktuella temperaturerna i kylskåp och frys samt de aktiva specialfunktionerna.
  • Kylskåpshanteraren visar också den aktuella filterstatusen och datumet för den senaste installationen. När du trycker på knappen "Köp filter" visas sidan för köp av filter.
Kylskåpshanterare visar information om kylskåpet.
Kylskåpshanteraren.

[1] Externa förhållanden: Visar temperaturen och luftfuktigheten utanför kylskåpet.

[2] Temperatur i kylskåp

• Ändra den inställda temperaturen i kylskåp, frys och FlexZone.
  • När du har ändrat temperaturen eller funktionen klickar du på knappen Spara.

[3] Special Funktioner: En kort förklaring över några av kylskåpets specialfunktioner.

[4] Inställningar för frys

• Slår på och av ismaskinen.
  • Tryck och dra på knappen för att aktivera eller inaktivera ismaskinen.
  • Du kan även ändra många av kylskåpets inställningar. Till exempel kan du ändra ismaskinens inställningar, dörrlarm och temperaturenheterna (°F eller °C).

Viktiga Funktioner

Viktiga Funktioner

Funktioner

Egenskaper

Ismaskin

Slår på och av ismaskinen. Om du ska sätta på eller stänga av den här funktionen trycker du bara och drar i knappen. Observera att om ishinken är full kommer kylskåpet inte att börja göra mer is även om du drar i knappen för att starta den. Indikatorn på huvudskärmen kommer då markera att ismaskinen inte är aktiverad.

Dispenser Lås

Slår på och av is- och vattendispenser. Tryck och dra på knappen för att sätta på eller stänga av dem.

Dörrlarm

Om du lämnar kylskåpsdörren öppen, låter dörrlarmet. Tryck och dra på knappen för att slå på eller av det.

Temp. Skala

Växla temperaturskalan mellan Celsius och Fahrenheit. Rör vid °F eller °C för att ändra skalan.

Vattenfilter

Tillhandahåller en handledning för byte av vattenfilter och hur du återställer indikatorn efter du har bytt vattenfilter. Tryck på den här funktionen om du öppna den.

Self-Check

Self-Check är en funktion för självdiagnostik.

Efterfråga respons

Fungerar med energisparhanteraren Smart Grid. Tryck på för att öppna. Tryck på och dra i knappen för att slå på eller stänga av den. Se avsnittet Smart Grid i den här handboken för mer information.

Nedkylning

Läget Cooling Off (även kallat Shop-läge) är avsett för användning av återförsäljare när de visar kylskåp i butiken.

Obs: Om Cooling Off är aktiverat kommer alla kylkontroller att stängas av på Fridge Manager. Tryck och dra på knappen för att slå på eller stänga av den.

Kylskåpsinnehåll

Med funktionen Kylskåpsinnehåll kan du se kylskåpets insida med hjälp av ett foto.

Kameran på insidan tar bilder automatiskt när dörrarna är stängda. (Det kan ta upp till 1 minut beroende på omgivningstemperaturen eller luftfuktigheten).

Obs: Om dörrarna öppnas igen innan bilderna tas, tar kameran inga bilder och tiden räknas igen efter det att dörrarna stängts.

Viktiga funktioner

Viktiga funktioner

Funktioner

Egenskaper

Kopiera och spara bild

Du kan spara bilden genom att trycka på skärmen och spara den i inköpslistan.

Spara inköpslista

Du kan lägga till det som behövs inhandlas genom att trycka på ‘inköpslista’

Skicka inköpslista

Du kan beskära bilden och skicka den till inköpslistan eller skicka den till den sparade matlistan i inköpslistan

Skicka Memo

Du kan beskära bilden och skicka ett memo och ange taggen på skärmen.

Ändra och radera

Du kan ändra utgångsdatum, namn på matlistan och radera.

Koppla med en annan mobiltelefon

Du kan skicka ett foto på inköpslistan till en mobiltelefon för att enkelt ha tillgång till den.

Bild på kylskåpsinnehåll.

Inköpslista

Du kan skapa och ta bort inköpslistan du behöver inhandla. Du kan också skicka inköpslistor till varukorgen.

Inköpslista.

Viktiga funktioner

Viktiga funktioner

Funktioner

Egenskaper

Skapa/Radera inköpslista

- För att skapa en ny inköpslista, tryck på knappen (+) i navigeringsfältet.

- För att ta bort en inköpslista, trycker du på knappen Mer och markerar den lista du vill ta bort.

Radera inköpslista/Flytta, Skicka till Varukorgen

Radera och flytta inköpslistorna till andra listor genom att trycka på knappen Mer i navigeringsfältet.

Skicka inköpslista till Kylskåpsinnehåll

Skicka inköpslistor till Kylskåpsinnehåll genom att trycka på ikonen Kylskåpsinnehåll.